Herkes buraya 2. Çocukla alakalı bir sürü post açıyor . Olmalı mı ? Olmamalı mı ? … Benim gözümden olmaması gerektiğinin nedenleri şunlar :
- Öncelikle ilk sırada kesinlikle mental olarak 2. Çocuğa kendimi hazır hissetmiyorum . Tekrardan bebek büyütmek bana eziyetmiş gibi psikolojik baskıymış gibi geliyor .
- ikinci olarak hayallerim yarım kaldı ve 26 yaşında olmama rağmen çok yaşlanmış hissediyorum ruhen … Ömrümü bebek bakmaya adamak istemiyorum .
-Ailemden ayrı yaşıyorum. Gurbetteyim burada kimsem yok. Eşim çok destekçi bir eş sorumluluklarını bilir ama o yalnızlık psikolojisi beni çok etkiliyor . Yaşayanlarda bilir her ne kadar baba faktörü olsa da anneye daha çok sorumluluk düşüyor . Çünkü eş çalışıyor bütün gün yalnız kalıyorsunuz .
- Oğlumu en iyi şekilde en iyi yerlerde okutup eğitimini tamamlatmak istiyorum . Kurslara göndermek istiyorum hobilerine de yetişmek istiyorum bunu iki çocukla yapamam hele 3 asla . Ülkenin durumu malum …
-Artık istediğim gibi banyomu yapıyorum kahvemi içiyorum uyuyorum akşam kendime vakit ayırıyorum oğlum uyanık olsa da dahi beni etkilemiyor Nadir durumlarda bunlar olmuyor ama artık nadir kaldı .
- Az çocuk sesi benim için her zaman daha iyi kuzenlerim var mesela kavga ediyorlar hiç beynim götürmüyor o sesi :S
-yemeğimi yapıyorum temizliğimi yapıyorum Oğlumla yapıyorum hatta Gün içinde rahatım babası eve gelince keyfime diyecek yok
-kardeşin çokta önemli olduğunu düşünmüyorum hayırlısı da var hayırsızı da
Yani unuttuğum şeyler vardır elbet kendi açımdan bilemiyorum bunlar önemli şeyler benim için oldu ki hani yanlışlıkla diyorsunuz ya olursa gözüm başım üstüne Allah ın verdiği cana sahip çıkarım her zaman . Şu an bir düzenim var oğlum 2 yaşına geldi . Konuşuyor anlıyor geziyoruz ediyoruz her şeyi baştan yaşamaya hiç niyetim yok