+5 oy
112 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Kızlar dokuz aylık bebeğim bana aşırı düşkün artık gerçekten bunalma dereceaindeyim demeyin insan evladından bunalir mi diye asla kimsede durmuyor kimseye gitmiyor doğduğundan beri de hep verirdim herkese hiç kayirmadim ama yok olmuyor çok yoruldum artık kucağımda sürekli ve görmeniz lazım elleri hep yüzümde sizce bu durum normal mi 

8 Cevaplar

+4 oy
(13,015 puan) tarafından
ayrılık kaygısı yaşıyor, gitgide de artıyor 18.aydan bildiriyorum yapışık yaşıyoruz 
(3,431 puan) tarafından
Ayyy 17 aylık kızım var
Cinnet sebebi
Yeteeeerrr diye bağırmak istiyorum ama susuyorum
Artık yemekleri gece yapar oldum
(13,015 puan) tarafından
benimki bi de hasta oldu, daha da yapıştı bana yemek yemiyor emiyor sadece, dün kriz geçirecektim dayanamadım ağladım artık, göğüs ucum yara oldu. iyileşsin kesecem memeden ya da memeyi kesecem yani o derece sinir harbi yaşıyorum. ben ki emzirmeyi çok seven kişi.
(3,431 puan) tarafından
Seni anlıyorum
Zor tabikide
İstem dişi sesim yükseliyor
Birde abisi var eyvah eyvah
-Reklam-
+4 oy
(717 puan) tarafından
20 aylık kızım hala aynı kabullenip rahatla canım beni hiç bırakmadıgi için eşim kayinvaldem lere götürüyor öyle dinleniyorum 
(1,663 puan) tarafından
Ben kime götüreyim ki
(717 puan) tarafından
Seninki küçük daha canım biraz daha büyüsün
+3 oy
(1,542 puan) tarafından
Gayet normal şuan 2 buçuk yaşında oğlum var iki dk odaya gidiyorum anne diyo yeri göğü inletiyor yani alış 
(1,663 puan) tarafından
Ay şaka mı nasıl alışılir ki
+2 oy
(12 puan) tarafından
Vallahi beni anlatmışsınız 7 buçuk aylık kızım var aynı siz gibiyiz baskasını geçtim babasında bile durmuyor bu böyle gider ya
(1,663 puan) tarafından
Ayy evet ya gece eşim diyor ben bakayım kıyamet kopuyor sanki babası değil yabancı
+2 oy
(2,239 puan) tarafından
Bizde öyleyiz malesef 18 ay yaklaştı bizim de kapıdan çıksam sanki bavulumu alıp gidiyorum gibi sesleri kısılana kadar ağlıyor sabır 
(1,663 puan) tarafından
Yaaa ne diyim bolca sabır
+2 oy
(395 puan) tarafından
4 aydan sonra malesef yabancı korkusu başlıyor anneden ayrılık korkusu başlıyor siddetleniyor ama normal yani çocuğun yerine kendimizi koyalım konuşsan anlasimiyorsun açsın emiyorsun yiyorsun içiyorsun bezini temizleyen anne yediren iciren anne uyutan anne ağlasan anne anne anne hep anne . Şimdi bu anne biz tam anlamıyla ozgurlesemedik diyelim hep kucak konuşma sıfır yemek yardımsız yenmiyor meme tek dostumuz hatta acil dostumuz :)) ee bu vasfin sahibini ben olsam o durumda bende kaybetmekten korkarım ki giderse naparim :))  KIZMA ANNESI BEBIS HAKLI :))) 

tabiki yapışık yaşanmaz sen iş yapcan yemek yapcan camasir bulas8k derken deliriyor insan o ayrı ama bende bu durumda camasir mi asicam hadi oğlum camasir asalım derdim o yerde oturur tek tek uzatır onuda işime katardim susardı hatta elimden düşürmüş gibi yapardım guldururdum.  Sonra yemek yaparken bebek sandalyesine oturtur önüne biseyler veririm. Atardı geri alırdım oyuna dönerdi  şarkı söylerdim bebek radyosu açardım yerde oynardı yani bebekten bebege degsir bu davranışlar tabi ama yapismadan henüz konuyu saptirirdm:)) 

Şimdi iki yaşında kudurmaya devam:)) bende delirmeye:))
(1,663 puan) tarafından
Allah bağışlasın canım çok sabır lazim
0 oy
(3,028 puan) tarafından
3 yaşta aynı bende çözüm bulamadim daha
0 oy
(138 puan) tarafından
Benim bebeğimde de öyleydi hiç kimsede durmaz beni görmeden 5 dakka yapamazdı 3 yaşına 1 ay kaldı daha yeni yeni ba kaç saat ayrı kalabiliyoruz bu dönemler hep böyle maalesef 
(1,663 puan) tarafından
Kız üç yasa daha çok var
(138 puan) tarafından
Öyle ama bazı bebişler böyle oluyo işte tuvalette bari rahat bırak diye ağladığımı bilirim :(

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 82 göst.
2 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ht (2,198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 141 göst.
+1 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
19 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,670 soru