+2 oy
341 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,699 puan) tarafından
Kızlar aldığınız bı yer var mı ya ben böyle ince bide boyutu küçük küçük olsun istiyorum büyükleri sevmiyorum var mı bildiğiniz güvenilir biyer 

8 Cevaplar

+2 oy
(4,126 puan) tarafından

Tokatlıyız efendim, en doğalından en ekşilisinden bahçeden yetiştirip yeriz. Sigortası falan da yok :D

(1,699 puan) tarafından
Yaa bana da göndersene
(6,839 puan) tarafından
babamda tokattan birinden soyluyor :)kargoyla. bu tatz seyler babamin gorevi malatyadan kayisi soyleriz belli kisiler var. izmirdeydi sanirim zeytincimiz . kuru incir ve kuru cennet hurmacimiz. antepde fistikcimiz var:) sehir sehir:) bu sene enginar canagi alalim dedim .:)  daha simdiden arastirmaya basladi
-Reklam-
+1 oy
(1,739 puan) tarafından
5 bağ Manisa yaprağımız var efeem :D
0 oy
(2,092 puan) tarafından
Canım ben instagramdan Gizemin bahçesi diye bir yerden söylüyorum Manisa yaprağı gayet güzeldi iyi pişti ama küçük küçük değil çok büyükte değildi bana göre iyiydi
(2,208 puan) tarafından
Manisa yaprağı koca kart oluyor:( Tokat yaprağı güzel birde ben akdenizliyim memleketimin yaprağı çok güzel olur
(2,092 puan) tarafından
Yok canım hiç kart değil ben erkenden ocağa koydum geç pişer diye bir baktım pişmiş tokat yaprağı aldım iki kere nerdeyse akşama kadar pişirdim pişmedi :D
(1,297 puan) tarafından
Katılıyorum bende tokat yapragı aldım güvendim bır de 10 kg lık bıdonda aldım pısmedı pısmıyor ziyan oluyor yenmiyor da ama manısa yaprağı aldık orda akrabamızdan erkenden pişti ve yaprağı çok güzeldi incecik
(2,092 puan) tarafından
Kesinlikle canım
(240 puan) tarafından
Kart yapraklarinizi düdüklü tencerede pişirin yumuşacık oluyor tavsiye ederim
(1,667 puan) tarafından
Kızlar pişmeyen yaprakları düdüklüde yapın bide içini pişirmeden hazırlayın çiğden ( bazıları iç harcını az da olsa pişiriyor) öyle en azından yenir bir nebze bide enerji tasarrufu olur
(240 puan) tarafından
Aynen katiliyorum ben sert yapraklarimi hep düşüklüğü de yaparım içini de çiğ den hazırlarım hep
(2,092 puan) tarafından
Ben düdüklü kullanmıyorum maalesef korkuyorum:( içini çiğden yaparım hep
(240 puan) tarafından
Aaa neden korkuyorsun kısık ateşte kullan hiç birsey olmaz Allahın izniyle düşüklüyu asla büyük göze yüksek ateşe vermeyin küçük gözde kısık ateş de yemeklerinizi yapın hiç biseyde olmaz
(2,092 puan) tarafından
Ya ne bileyim öyle bir korku var şükür başıma hiç bir olay gelmedi ama komşudan alıp yaptım 1 kere nohut yemeği nohut pişene kadar stresten ter attım
(240 puan) tarafından
Tencere set almıştım ceyizimde ordaki adam demisti asla büyük gözde ve yüksek atesse pişirmeye düşüklüyu .. küçük gözde ve kısık ateşte pişirin demisti
(2,092 puan) tarafından
Eğer almayı düşünürsem öyle yaparım Allah razı olsun canım ❤️
(2,208 puan) tarafından
Tokat yaprağı diye kandırmışlar sizi:)(( o bidonlardakiler kart oluyor... bilmiyorum belki el belki tencere belki pisirmeyle damak tadı tâbi etken tokat yaprağı güzel güvendiğim yerden alıyorum
(1,667 puan) tarafından
Asya annem hep düdüklü de yapar aşırı lezzetli olur asla lapa gelmiyor alışmış tam ayarında oluyor
(1,667 puan) tarafından
Hello canım düdüklü de korkulacak bir şey yok arkadaşların da dediği gibi kısık ateşte olduğu sürece hem çabuk hem lezzetli oluyor kesinlikle denemelisin alıştıktan sonra bırakmayacaksın :)
(2,092 puan) tarafından
Yani tokat yaprağı satıcısı gibi savundunuz maşallah :D
(2,092 puan) tarafından
Zeze bilmiyorum canım ya bişi olacak patlayacak korkusu var içimde çeyizime bile almadım
(1,297 puan) tarafından
Bır dahakıne düdüklüde deneyeyim kızlar çok sağolun inşallah becerebılırım çünkü o kadar yaprak ziyan olacak valla
(1,297 puan) tarafından
@ayferak kandırmadılar direk tokatlıtdılar damak tadıdır bılemem sizin yapragınız sıze güzel geliyor olabılır ama ben begenemedım manisa yaprağı sıze nasıl kart geldıyse bana da tokat yapragı kart geldı küçücük yapraklar kart karttı ben begenemedım herkesın damak zevki diyelim
(2,208 puan) tarafından
Aynen öyle Pepe herkesin damak tadı yapımı farklı, beyaz üzüm yaprağı tüysüz olanlar güzel olur siyah üzüm yaprağı tuyluler kart oluyor işte..
(1,667 puan) tarafından
Hello canım anlıyorum seni çoğu kişide var o korku ama kullanmasını bildikten sonra kolaylık bakalım yenersin inşallah korkunu:)
(1,667 puan) tarafından
Pepe canım kesinlikle denemelisin bayilacaksin ama dediğim gibi içini çiğden hazırla ve çok uzun süre pişmesin tabi on dk yi geçerse aman aman kulaklarımızı çınlatirsin :)))
(1,297 puan) tarafından
Olursa bol bol dua ederım canım inşallah olur fikriniz için çok teşekkür ederım Allah razı olsun
(2,092 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ inşallah yenerim :))
(1,667 puan) tarafından
Kolay gelsin kızlar :) ♥️
(2,092 puan) tarafından
Teşekkürler :) ❤️
0 oy
(4,830 puan) tarafından
Aktardan alıyorum açık bidondan veriyor karışık canim içinde küçük ve büyük var. Geçen ilk kez pazarda aldım büyüktu 
0 oy
(244 puan) tarafından
Canım manisanın ilk çıkan yaprakları mayıs ayının taze ve küçük olur bizde manisalıyız kendi ürünlerimiz yaprak olsun zeytin kuru üzüm vs 
0 oy
(3,825 puan) tarafından
Banada lazım surda bekleyim
0 oy
(1,297 puan) tarafından
Bızım bıraz asmamız var kendım yaptım yetmez dıye Tokat'tan 10 kg bıdon aldım pısmedı sonra manısa yapragı aldım gayet güzel ve ıncecık 
0 oy
(240 puan) tarafından
Pazarlarda var peyni satan kişilere sor pazarda çok güzel oluyor yapraklari biz ordan alıyoruz 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 685 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 174 göst.
9 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 295 göst.
16 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
10 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,403 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,790 soru

23,670,380 cevap

309,539 kullanıcı

...