+2 oy
242 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,663 puan) tarafından
Kızlar aldığınız bı yer var mı ya ben böyle ince bide boyutu küçük küçük olsun istiyorum büyükleri sevmiyorum var mı bildiğiniz güvenilir biyer 

8 Cevaplar

+2 oy
(4,025 puan) tarafından

Tokatlıyız efendim, en doğalından en ekşilisinden bahçeden yetiştirip yeriz. Sigortası falan da yok :D

(1,663 puan) tarafından
Yaa bana da göndersene
(6,109 puan) tarafından
babamda tokattan birinden soyluyor :)kargoyla. bu tatz seyler babamin gorevi malatyadan kayisi soyleriz belli kisiler var. izmirdeydi sanirim zeytincimiz . kuru incir ve kuru cennet hurmacimiz. antepde fistikcimiz var:) sehir sehir:) bu sene enginar canagi alalim dedim .:)  daha simdiden arastirmaya basladi
-Reklam-
+1 oy
(1,408 puan) tarafından
5 bağ Manisa yaprağımız var efeem :D
0 oy
(1,408 puan) tarafından
Canım ben instagramdan Gizemin bahçesi diye bir yerden söylüyorum Manisa yaprağı gayet güzeldi iyi pişti ama küçük küçük değil çok büyükte değildi bana göre iyiydi
(1,667 puan) tarafından
Pepe canım kesinlikle denemelisin bayilacaksin ama dediğim gibi içini çiğden hazırla ve çok uzun süre pişmesin tabi on dk yi geçerse aman aman kulaklarımızı çınlatirsin :)))
(1,288 puan) tarafından
Olursa bol bol dua ederım canım inşallah olur fikriniz için çok teşekkür ederım Allah razı olsun
(1,408 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️ inşallah yenerim :))
(1,667 puan) tarafından
Kolay gelsin kızlar :) ♥️
(1,408 puan) tarafından
Teşekkürler :) ❤️
0 oy
(4,181 puan) tarafından
Aktardan alıyorum açık bidondan veriyor karışık canim içinde küçük ve büyük var. Geçen ilk kez pazarda aldım büyüktu 
0 oy
(138 puan) tarafından
Canım manisanın ilk çıkan yaprakları mayıs ayının taze ve küçük olur bizde manisalıyız kendi ürünlerimiz yaprak olsun zeytin kuru üzüm vs 
0 oy
(3,028 puan) tarafından
Banada lazım surda bekleyim
0 oy
(1,288 puan) tarafından
Bızım bıraz asmamız var kendım yaptım yetmez dıye Tokat'tan 10 kg bıdon aldım pısmedı sonra manısa yapragı aldım gayet güzel ve ıncecık 
0 oy
(194 puan) tarafından
Pazarlarda var peyni satan kişilere sor pazarda çok güzel oluyor yapraklari biz ordan alıyoruz 

İlgili sorular

0 oy
28 cevap 580 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde kubraerennn (213 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 158 göst.
9 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 266 göst.
16 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Lovelyyyy (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 117 göst.
10 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,361 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,908 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...