+8 oy
618 göst.
Diğer kategorisinde (396 puan) tarafından
Cok sabr etdim dayandim ayni evde yaşamaya. Ve artik eşimde kabul etdi 1 haftaya cikiyoruz burdan. Darisi isteyen herkesin başina❤️4 yıl ayni evde yaşadim kocamla kavgamizin 100de 90ni ailesi yüzünden oldu hep artik inşaAllah huzurla yaşiycaz tek kaygim annemlere cok uzak olacak olmam başkada bişey yok

22 Cevaplar

+6 oy
(18,414 puan) tarafından
Rabbim huzurunuzu hanenizden eksik etmesin 

Böyle postlar görünce kendim kurtulmuş gibi seviniyorum ( ben birlik değilim )
(6,197 puan) tarafından
+1
evet gecen gunku postu beni uzmusti cvp bile yazamadim kaynoederi bagirmis resti cekip gtmis goze almis evi terk ettim yaziodu. demek bazen bole seyler ise yariyor .cok sevindim ins gostermelik degildir. buldugun ilk birkac evi begen otuna bokuna bakmadan hemen tasin esin zamanla karar degismeden
(18,414 puan) tarafından
A bu arkadaş o mu bir kez daha sevindim şu an kendi evinde ilk gününden post aç lütfen
-Reklam-
+4 oy
(13,426 puan) tarafından
evliliğiniz yeniden başlıyor gibi, hayırlı olsun. 
(396 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim❤️
+4 oy
(1,188 puan) tarafından
Allahimm darısı benim başıma:))) hayırlı olsun canım benim Rabbım ağzınızın tadını bozmasın bundan sonra hiç kavga etmeyin inşallah ❤️
(396 puan) tarafından
Amin canim cok sagol inşaAllah yakinda sizde çıkarsiniz ❤️
+3 oy
(3,135 puan) tarafından
Hadi gözün aydın 
+2 oy
(114 puan) tarafından
Neden kavga çıkıyordu 
(8,037 puan) tarafından
+1
Nedene gerek mi var kız. Bı laf var ev ustune olmaz diye.
+2 oy
(6,940 puan) tarafından
Ayyyy şu post içime bı umut ışığı doğurdu darısı benim ve bizim gibi olanların başına tez vakitte

Rabbim yuvanizda mutlu huzurlu sağlıklı sıhhatli ömürlü oturmayı nasip etsin 
(396 puan) tarafından
Cok tesekkur ederik canim. Inan bazen hic gidemiycem hic olmiycak saniyordum ama oldu. Sizin icinde olucak icinizdr o istek dua olduktan sonra Allah duyucak❤️
+2 oy
(9,720 puan) tarafından
Kiraya mı cıkıyosunuz canım hayırlı olsun 
(396 puan) tarafından
Evet canim teşekkür ederim
+2 oy
(1,945 puan) tarafından

Kendini yeni evlenmiş gibi hissedeceksin:Dben hiç bir oturmadim ama çıkanlar öyle diyor uzaklığa da hiç takılma biz burda kaç kişiyiz sayımız belli değil hepimiz gurbetteyiz hem anne hem kaynana nekadar uzak olsa okadar iyi emin olabilirsin kendi yuvanda kendi halinde eşinle birlikte çok daha güzel olacak onun bunun dolduruşuna gelmezsin kafan rahat olur en azından 

(6,197 puan) tarafından
:)) benim bi arkadas kayin mayin. kayinpeder baya kalabalikti. her birine ayri sofra hazirla kaldir hazirla kaldir falan . bide haremlik selamlik gibi ler oyle degillerde baya bi oyle . neyse ayrildi kaynanadn evinde tayt giyyo tsort giyyo kocasi bu ne hal digru durust bisey giysene diodu:) o hile luks :) kaynana hergun temizlige cagiriodu . :) ayrilmis ama ayrilmis gbi degildi zamanla zamanla isim var o bu cocuk hasta falan derken. mesafeyi koydu
(1,945 puan) tarafından
Çok iyi yapmış buzamana kadar yaptıklarına saysınlar
+2 oy
(180 puan) tarafından
3.5 yıl beraber durdum ve 3 ay önce evimizi ayırdık çok şükür dünyaya yeni gelmiş gibi oldum darısı tüm isteyenlerin başına
(345 puan) tarafından
Amin banada inşallah
+2 oy
(2,787 puan) tarafından

Sizin adınıza çok mutlu oldum ♥️

Şükrünü bol bol etmeyi unutmayın sakın ♥️
(396 puan) tarafından
Hic unutmiycam❤️❤️❤️
+2 oy
(232 puan) tarafından
Maşallah hayırlısıyla ağız tadıyla geçin evinize inşallah 
(396 puan) tarafından
Amin canim cok saol❤️
+2 oy
(5,203 puan) tarafından
Çok sevindim,bak gör şimdi eşinle daha mutlu olacaksınız 
(396 puan) tarafından
InşaAllah❤️✨
+2 oy
(2,643 puan) tarafından
Biz ayri eve ciktigimizda sanki ilk evlenmisiz gibiydi.esimde bilseydim boyle rahatligi hic bir oturmazdm demisti.valla biyle kendj evine cikan insanlari gorunce kendim cikmisim gibi seviniyorm.gozun aydin olsn canim rabbim hanene bolluk berek mutluk bol bol versn inslallh
(396 puan) tarafından
Saol canim amin amin inşaAllah❤️ bazen hayel gibi geliyordu ama gercek oluyor
+2 oy
(5,187 puan) tarafından
İnşallah cok huzurlu mutlu olursunuz. Eşin de keşke önce ayrılsaymişiz der
(396 puan) tarafından
InsaAllah canim cok saol❤️
+2 oy
(311 puan) tarafından
Gözün aydın hayırlı olsun
(396 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim
+2 oy
(2,673 puan) tarafından
3 sene birlik oturdum ayrı evime çıkınca yeni evlenmişim gibi hissetmiştim sende öyle hissedeceksin Allah ağzınızın tadını bozmasın
(396 puan) tarafından
Ay evet herkes öyle diyor❤️saol canim Allah sizide hep mutlu etsin yuvanizda
+2 oy
tarafından

Çok sevindim darısı tüm birlikte yaşayanlara benim yanimda 20 gün durdu da zor dayandım vallahi çok zor beraber yaşamak Allah yardımcısı olsun beraber oturmak zorunda kalanların inşallah onlarda en kısa zamanda ayrı eve çıkarlar hayırlı olsun sizede <3

(396 puan) tarafından
Cok tesekkur ederim❤️evet cok zor ayni ev. Istedigin hicbirseyi rahat yapamiyorsun iyi insanlar bile olsa
+2 oy
(731 puan) tarafından
Gözün aydın canım çok iyi bilirim o duyguyu sen dört yıl kaldın ben 7 yıl kaldım ev içerisinde ama gerçekten insan ayrı eve çıkınca sanki yeni evlenmiş gibi oluyor
(396 puan) tarafından
Herkes öyle diyor insaAllah gidince bende ayni duygulari yaşarim❤️
(731 puan) tarafından
Amin inşallah cnm ❤️
+2 oy
(684 puan) tarafından
Darısı benim başıma 8 sene oldu birliğim  hayırlı olsun çok sevindim senin adına
(396 puan) tarafından
Amin insaAllah sizde hayirlisiyla cikarsiniz tez zamanda
+2 oy
(158 puan) tarafından
Senin adına çok sevindim canım aynı durumu ben de yaşadım ama ben 7 sene Birlik oturdum 7 seneden sonra ayrı eve çıktığımda hamile kaldım resmen bir mucizeydi benim için çifte Bayram gibi bir şey de benim için
(396 puan) tarafından
Bebek tam zamanini beklemis demekki annesinin mutlu oldugu zamanda gelmek istemis❤️
(158 puan) tarafından
Kesinlikle öyle:)

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,069 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 215 göst.
8 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Doparlangidiyok.. (4,325 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,215 göst.
+2 oy
16 cevap 497 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,019 soru

12,369,845 cevap

42,343 kullanıcı

Kategoriler

...