+3 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından
Kızlar dün gün içinde 20 aylık bebeğim sürekli huzursuz ve hircindi iyi gelsin diye parka çıkardım. Oynadı iyi geldi ardından tesadüfen komsumda kizini getirdi çocuklarımizi oynatıp vakit geçirdik . Çocuklar susadi eşini aradı arabadaydi kendisi sağolsun şu getirdi. O esnada salıncakta 2 yadlarinda bebeğini felaket hızlı ve yüksek sallayan bı baba vardı. Park etrafı kapalı ve küçük bir yer. İkide bebeğim ordan geçmeye çalışıyordu tutuyordum adam bunu görmesine rağmen hiç yavaslamadi . üstelik ön taraftan sallıyor tehlikeli bir durumda salıncağa müdahale etmek zordu. Neyse kaç sefer dili getirdim çok muhatap olmadan salıncak çok fazla sallanmamalı küçük bebekler sürekli etrafından geçiyor diye adam oralı bile olmadı en son neyse bebeğimi geri getirdim yine bir tur salıncağın kenarından gitti oradan gidecek dedim hop radara girmedi salıncak belki noktasından 10 metre geriye kadar yüksek gelip çocuğa çarpmadı çocuk dediğin bebek yani bebeğim bildiğin böyle yere serildi kafasına vurdu o kadar kötü oldum o kadar korktum ki. Adama da çıkıştım niye dikkat etmiyorsunuz biz çocuğumuzu sallarken etrafındaki bebeklere dikkat ederek sağlıyoruz niye güvenerek bu kadar hızlı yapıyorsunuz falan üzgünüm falan deyip hemen alelacele bebeklerini alıp kaçmaya çalıştılar yani düşün öyle bir durumda ben böyle bir bebeğe sebep olsam vicdan azabından ölürüm asla orada öyle bırakıp gidemem numaramı veririm onların numarasını alirdım iletişime geçerim O çocuğun iyi olduğundan emin olana kadar da ben rahat etmem ama insanlar o kadar kötü ki esimde o esnada hastaneden geldi büyük oğlumu getirdi eczane parkın yanındaydı aradım onu hemen yollarını kesti adama çıkıştı tabii niçin böyle bir şey yapıyorsunuz üstüne bir de kaçıyorsunuz falan adam demiş özür dilerim istemeden falan oldu diyor peki niye alelacele parktan çıkıyorsunuz ya bebeğime bir şey olduysa o zaman bunu hesabını nasıl vereceksin falan onlar bildiğiniz kaçtılar çok şükür bebeğim şu an iyi.Ama ilk vurduğunda baygınlık geçirdi 10 dakikadan fazla kendine gelemedi . Elim ayağım titredi korkudan.

13 Cevaplar

+7 oy
(7,737 puan) tarafından
Burda suçlu birazda  sizsiniz madem çocuğun durmuyor alıp cikacasin oradan onun selameti için .  Cocuğun sağlığı elden gitse ben adamı uyarmıştım beni dinlemedi suçlu o mu diyecektiniz? Bile bile lades demişsiniz her zaman haklı olmak kazandırmıyor maalesef... 
(851 puan) tarafından
Konu haklı ya da haksız olmak değil ama kusura bakmayın da şimdi insanlar sorumsuz diye çocuklarımızı parka çıkaramayacak mıyız Ben orada zaten büyük oğlumu bekliyordum babası hastaneye götürmüştü onun da gelip oynaması için bekliyordum yani zaten toplasan 40 dakika kaldık ya da kalmadık. Herkes sizin gibi düşünse bu sefer herkesten tehlike gelebilir diye çocuklarımızı eve kapatırız. Ben orada çocuğumu sallarken nasıl başka çocukları düşünebiliyorsam başkalarından da bunu beklerim ve böyle olmalı zaten.
-Reklam-
+3 oy
(23 puan) tarafından
Offf benim kocam olsa adamı hastanelik ederdi,çok geçmiş olsun 
(851 puan) tarafından
Aynen canım yaa , çok sağol
+3 oy
(1,001 puan) tarafından
Çok haklısınız ama yinede hemen bu tarz şeyleri elinize sıcağı sıcağına anlatmayın allah korusun neler görüyorz haberlerden allah korumus yavruyu
(851 puan) tarafından
Valla o insan o kadar korkuyorki hiç bir şeyi düşünemiyor. Birşey olduysa hastaneye götürelim diye aradım aslında.
+3 oy
(2,548 puan) tarafından

Ben konudan bağımsız bir şey demek istiyorum. Mevzuya gelene kadar o kadar gereksiz detay vermişsin ki, ne oldu acaba diye bekliyorum. Tesadüfen komşuyu görmeniz, çocukların susaması, komşunun eşini araması ve eşinin de arabadan su getirmesi detaylarının konuyla ne alakası var be bacım :) Bir paragrafı boşa yazdın bize de boşa okuttun :)

Salıncak 10 metre yükseldi çarpmadı yazmışsın. Sonra bebeğim yere serildi yazmışsın. Öyle karışık ki her şey, yorumlardan anladım bebeğine çarpmış.

Geçmiş olsun inşallah ciddi bir şeyi yoktur ama 24 saat takip edin kusma bulantı uyku hali var mı diye. Doktora gitse iyi olurdu. 

(1,166 puan) tarafından
İstemsizce güldüm :)
(2,548 puan) tarafından
Eleştiri veya yargı için yazmadım. Meramımızı anlatmak neden bu kadar zor ona üzülüyorum. Kitap okumamaktan galiba :)
(851 puan) tarafından
Evet doğru biraz fazla detaya girmişim ama olayı tam haliyle aktarmak istedim.
+2 oy
(3,701 puan) tarafından
Bununla geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım 
(851 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
+2 oy
(203 puan) tarafından
Ay sorumsuz denge.szi  ama onlar gittikten sonra eşime soykerdim bu devir yolda elini kolunu sallayana bıçak silahla öldürme devri ne olduğu belli olmayan insanlar var çok geçmiş olsun 
(851 puan) tarafından
He vallahi canım, haklısın teşekkür ederim
+2 oy
(2,488 puan) tarafından
Tamam adam da dikkat etmeli ama anne baba olarak en çok çocuğumuza dikkat edecek olan bizleriz 
(851 puan) tarafından
Tabii ki de öyle ama orada salıncağı Ben de çocuğumu sağlarken etraftaki bebek ve çocuklara bakaraktan ona göre sallıyorum en ufak bir çocuk geçtiğinde anında salıncağı durdurabiliyorum o şekilde yavaş sallıyorum çünkü kapalı bir park ve bir sürü çocuk var bunu bilerekten hızlı sallaması akıl alır gibi değil.
(2,488 puan) tarafından
Evet ama herkes sen ben gibi değil
(851 puan) tarafından
Ne yazikki öyle
+2 oy
(2,154 puan) tarafından
Evet adam %100 hatalı ama sen de suçlusun. Herkes kendi çocuğundan sorumlu. Daha 2 yaşına bile gelmemiş bir çocuğu nasıl tek başına bırakıyorsun ki . Pesinden ayrılmamalısın. 
(851 puan) tarafından
Canım tek başına bırakmadım aramızda iki adım vardı ya da yoktu peşindeydim zaten aniden yön değiştirerek salıncağın kadrajına girdi. Salıncağın çok dibine girmedi salıncak aşırı hızlı sallandığı için mesafe olarak bebeğe ulaşabildi.
+1 oy
(4,181 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım, böyle denge.siz insanlar yüzünden parka gitmek istemiyorum. Dusunce olsa zaten başta o kadar sallamazdi kacmalarina şaşırmadım. 
(851 puan) tarafından
Sağol canım, evet öyle valla. Bazen Ben de diyorum parka falan gitmeyeceğim artık insan korkuyor da eşim olduğu zamanlar daha rahat gidebiliyorum ama ve onlar çalışınca bu sefer çocuklar da evde sıkılıyor mecbur kalıyoruz
(4,181 puan) tarafından
Evet mecbur kalıyoruz çocukların canı sıkılıyor, ben bazen tartisiyorum kendimi tutamiyorum.
(851 puan) tarafından
Tabii canım o esnada çocuğu için gözü kararır insanin yani maalesef her yerde dengesizler çok tartışmasak daha da fazlasını yapacaklar.
+1 oy
(51,567 puan) tarafından
gecmis olsun iyi daha iyi demi simdi 
(851 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım, çok şükür iyi şuan
(51,567 puan) tarafından
keske tehlikeyi fark ettiğinde ciksaydiniz parktan karsi taraf umursamamis anneler hisseder tehlikeyi
(851 puan) tarafından
Keşke canım ama ben eşimi bekliyordum büyük oğlumu hastaneye götürmüştü onu da getirecekti onun da oynamasını istiyordum O esnada oluverdi.
+1 oy
(1,617 puan) tarafından
Off çok kötü bir olay ya eşimle benim başıma gelse o adamı direkt hastanelik ederdik çok çol geçmiş olsun umarım bebeğiniz çok iyidir şuan 
+1 oy
(118 puan) tarafından

Kaçmayı bırak onu oraya gomerdim sanirm polisi felan kesin cagirirdm araçla gittyse plakayı alırdım çok geçmiş olsun çok zor bişey bı kaç gün öncede de benm başıma geldi ama motor kazası motor 4 yaşındaki kızıma çarptı Allah'tan ayağını filan kırmadı ama sürükledi yavrumu yaşlı bı amcaydi ama çekip gtmedi yanımızda durdu kendinde ayağı kırıldı düşmenin etkisyle kızımın vücudunda morluklar var ayağında yaralar çok var Rabbim yardımcımiz olsun yaa  çok çok dikkatli olmamiz lazm :(

(851 puan) tarafından
Ya canım benim çok üzüldüm Rabbim bir daha yaşatmasın Çok geçmiş olsun bol şifalar versin inşallah. Ya bırak polisi zaten arkadaşımın eşi polis. Ama ne beklerdim buna sebep olduğu için çocuğumu merak etmişsin apar topar kaçmamasını beni üzen durum da bu
+1 oy
(3,517 puan) tarafından
Hastaneye goturdunuz demi

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 1,052 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Beren92 (157 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 429 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 302 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 325 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,593 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,908 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...