+3 oy
373 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (787 puan) tarafından
iyi geceler kizlar hepinize benim bi sorunum var yani bu hepinizde var mi bilmek icimi rahatlatmak icin aciyorum bu postu 32 yasindayim 8 aylik bebegim var 4 bucuk yasinda annemi kaybettim uvey anneyle buyudum 12 yasinda babami kaybettim uvey annem bana sahip cikti guc bela bugunume geldim ama yeri geldi ezildim bu yasima kadar cok zorluk cektim tahmin ettiginiz gibi sahipsizlik hissiyle savastim bi sekilde bi sureden sonra kendi ayaklarimin uzerinde durdum bugune geldim bebegim dogdugundan bu yana bana bisey olursa ne olur dusuncesi beni yiyip bitiriyor kim bakar ezilir mi uzulur mu dislanir mi kafamda surekli senaryo uyduruyorum ve bu beni cok yipratti bugun yine kendimi bunu dusunurken buldum yardim alacgim ama bunu siz de dusunuyor musunuz biseyler yazip beni rahatlatir misiniz yalniz olmadigimi bunun normal oldugunu dusunmek istiyorum simdiden cok tesekkur ederim ❤️

19 Cevaplar

+2 oy
önce (703 puan) tarafından
Her anne düşünüyordur bunu eminim ben de dahil ara ara aklıma gelir.
önce (787 puan) tarafından
dusunup kendime cekmek istemiyorum artik anksiyete boyutuna ulasti tesekkurler yazdigin icin
-Reklam-
+2 oy
önce (174 puan) tarafından
Kötü düşünme kötüyü çağrıştırma  namaz kıl kuran oku her gün her saat Allaha dua et beni çocuklarımla bağışla çocuklarımı da bana bağışla diye  Allaha yönel için ferahlar inşallah canım unut o düşünceleri 
dua ediyorum sık sık bunu dusundugum icin tovbe ediyorum insallah rabbim icime ferahlik verir :(
önce (174 puan) tarafından
Amin inşallah :)
+2 oy
önce (4,377 puan) tarafından
Senin adına üzüldüm Allah annenle babanın mekanını cennet eylesin inşallah, şimdi annesin eşsin şeytan dürter ama eûžu besmele çek Allah'a sığın gülüm, rabbim seni evladına eşine bağışlasın inşallah böyle stres korku ile hayattan tat almazsın biliyorum zor oldu ama sen kimsesiz değilsin ailen var ve en önemlisi Rabbin var ❤️☺️ üzme o güzel tatlı canını güçlü bir insana benziyorsun ne zaman şeytandan dürtme gelse dediğimi yap Allah'ın izniyle hepsi geçecek gülüm,
allah razi olsun senden bu guzel yorumun icin ❤️
rabbim tum guzellikleri karsina cikarsin cok tesekkur ederim :(
Rica ederim kardeşim benim ve amin ecmain hadi bakalım tatlı güzel canını sıkma elhamdülillah iyisin evlatlarım da eşin yanında buna şükretmek en iyisi ve şükretki Allah daim kılsın güzelim ☺️❤️
sukurler olsun rabbime allahim hepimizi sevdiklerimize bagislasin amin canim benim ❤️
Amin amin amin kardeşim benim işte derin nefes al her daim ve benim korkilarimdan da büyük rabbim var de
+2 oy
önce (705 puan) tarafından
Düşünüyorum canım düşünmez olur muyum ağlıyorum bile aynı yaşta sayılıriz benim annem kız kardeşim var ama kızıma 1 saat katlanamiyolar hiç faydalarını görmedim annem bizide sevgiyle büyütmedi zaten o yüzden kardeste yapamicam tuplerimde problem var hamileliğim çok sıkıntılı geçmişti o yüzden ağladım eşimede benim anneme kimseye amant etme bakıcı tut her yerede kamera köy bana bişey olursa diyorum
senin durumun da zor ama allah bizi evlatlarimiza bagislasin insallah ❤️
+2 oy
önce (1,350 puan) tarafından
Bence herkes düşünüyordur. Depremi yaşamış biri olraka söylüyorum bana birşey olsaydı kızıma nasıl bakarlardi ?
allah korusun cok gecmis olsun ❤️
+1 oy
önce (958 puan) tarafından

Bak benim annem babam olmasına rağmen ve onların da oğluma  ikinci anne baba olmasına rağmen korkuyorum bu korkunun kimsesizlikle bir alakası yok tamamen annelikle annelik duygularıyla alakası var . Tabi sen kendi travmalarınla bunu daha büyük tetiklettiriyorsun kendine ama sadece dua et Allah a emin ol her gece gönlünden dua edersen eğer Allah ta sana gönlünü ferahlatarak karşılık verecek yani o zaman karşılık vereceğini anlayacaksın . Allah a sığın psikiyatri ye gidersin psikoloğa da gidersin dertleşmek konuşmak iyi gelir ama Kendi beyninde bitirmen için Allah en büyük sığınaktır :) kendimde yaşadım bazı şeyler hani oradan biliyorum kendi yaptığım şeyleri söylüyorum sana 

Ben sana psikoloğa gidersen sana yap dediklerini anlatıyorum aslında bedavadan terapi hahah :D kendimde çok sürüdüm o yolları :) amin canım amin ❤️
ay bu arada konudan cok bagimsiz bisey sormak istiyorum burcun ne idil sanki kova gibi geliyor bana :D
Ayy nerden bildin :D
ben de kovayim :D  tek cocuk postunu sanki ben paylasmisim gibi hissettim verdigin cevaplar sonraki actigin post hepsi ama hepsi ben :D dedim bu kovadan baska bisey olamaz
Hahah :D ah bu kovalar ve ihtirasları :D
+1 oy
önce (816 puan) tarafından
Aynı duyguları bende yaşıyorum  doğumdan sonra saçlarım beyazladi.evladını insan düşünüyor onun için korkuyor bunlar bence gayet normal annelik iç güdüsü Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasin evlatlarımızı korusun 
amin amin gonulden amin diliyorum insallah ❤️
+1 oy
önce (19,749 puan) tarafından
Hepimiz zaman zaman düşünürüz ama senin bu konuda travman olduğu için daha derin düşünmen normal. Hayatını çok olumsuz etkiliyorsa bu fikirler yardım al tabi ki. Ben öyle düşünür geçerim mesela. Sen takılı kaliyosan o zaman sıkinti
yardim alacagim buna bugun karar verdim
+1 oy
önce (414 puan) tarafından
Canı veren sahipsiz bırakmaz Allah'ın izniyle. Sizin imtihaniniz annesizlik olmuş.bazen benimde aklıma gelir. En azından biraz buyuyene kadar yanlarında olayım derim içimden. Rabbim yavrularımızi anne babasız bırakmasın.
amin insallah canim allah senden razi olsun ❤️
+1 oy
önce (1,336 puan) tarafından

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah :(

Bu duyguyu bende çok yaşıyorum hemde haddinden fazla çoğu zaman sonu ağlamayla sızlanmayla bitiyor bu konuda bende destek almak istiyorum. Ben bu duyguyu yakınım olan kimseyi kaybetmemişken yaşıyorum sizin durumunuzu düşünemiyorum insanın evladı en ince sızısı oluyor rabbimin en güzel nimeti ne zamana kadar yanımızda olacak ya da biz ne zamana kadar yanında olacağız orayı düşününce insan kafayı yiyor. Rabbim hiç bir anneyi babayı evlat acısıyla sınamasın hiç bir evladı da anneye babaya muhtaçken kimsesiz bırakmasın inşallah dertlendim yine gece gece :(((

canim benim sıkma canini bak gelen cevaplara herkes dusunuyormus yalniz degiliz annelik bize yapiyor bunu amin insallah allahim bizi sevdiklerime bagislasin ❤️
önce (1,336 puan) tarafından
Eşimde benim gibi konu açılınca ikimiz başlıyoruz ağlamaya kendimizede kızıyoruz kötüyü çağırma rabbine bırak düşünme o senin için en doğrusunu biliyor diyorum ama nafile kurban olduğum korktuğumuza uğratmasın❤️
amin canim insallah ❤️
0 oy
önce (1,767 puan) tarafından
Maalesef bazen düşünmek istemesemde benim de aklıma geliyor. Babalarının tarafı dinden uzak onların arasında kalırsa ne olur diye kaygilaniyorum. Allah hayırlı uzun ömür versin hepimize 
amin canim ❤️
0 oy
önce (682 puan) tarafından
Bu aralar benim de çok aklıma geliyor. Ve içimi bir korku sarıyor. 
0 oy
önce (1,521 puan) tarafından
Bende ara ara düşünüyorum bana bişey olursa kızıma ne olur ne yapar nasıl dayanır kim bakar nasıl bakar kötü davranan olur mu hor gören olur mu diye çok düşünüyorum ama sonradan Allahım kızımı bana ve eşime eşimi kızıma ve bana beni de kızıma ve bana bağışla diye dua ediyorum özellikle doğuma girerken ya ölürsem diye çok ağladım çok düşündüm ama olan yine bana oldu tansiyonum fırladı 
0 oy
önce (3,380 puan) tarafından
Annelerin çoğu düşünür aynı şeyleri ben iki doğumuma giderkende evlatlarımı kardeşlerime emanet ettim eşime de sakın evlenmeyeceksin hakkım helal olmaz demiştim ara sıra yine söylerim bana bir şey olursa evlenemezsin izin vermem diye :) :) çocuklarım başkasına anne diyemez benim onlar derim bunu dert etme kendine iyi bir annesin demekki evladını düşünüyoesun
0 oy
önce (1,506 puan) tarafından
Daha 10 dakika önce eşime şu sözü söyledim. Ölmekten değil ama sen görevdeyken ölmekten çok korkuyorum o zaman yavrularım ne yapar tek başına evde sen gelene kadar diye. Bence her anne düşünüyordur bunu ben yokken evladım ne yapar Rabbim hiç bir evladı sahipsiz bırakmasın
0 oy
önce (533 puan) tarafından
Bu çok normal ben iki kere elimi kestim dikiş falan atıldı şu an adım atarken bile bilinçli atıyorm çocuklarım için hepimiz öyleyiz ama. Zaman varken güzel geçirmek tat almak lazm kendine en güzel zamanları zehir etme herşey kader nasip sonuçta
0 oy
önce (1,909 puan) tarafından
Aynn bnde çok düşünüyorum cnm normal durum 
0 oy
önce tarafından
Bunu düşünmeyen hiç anne olmamıştır tek ihtimal bu benimde aklıma gelir özellikle onu mecbur birine emanet edip bir yere gittiğimde ya ben sağ dönemezsem diye düşünürüm bazen bence herkeste oluyordur normal birşey bu Allah hayırlısını versin her şeyin ölüm de yaşam da onun elinde 
0 oy
önce (801 puan) tarafından
Öncelikle başın sağ olsun canım. Benimde durumun seninle aynı benim annem ben beş altı aylıkken ölmüş bana babaannem bakmış. Sen en azından kaç yaşına kadar baba görmüşsün ben babamın babam olduğunu 12 13yasinda öğrendim amcam biliyordum. Babaannemle dedemi annem babam biliyordum. Onlarla büyüdüm onlar beni büyüttüler. Taa ki babaannem ben 14yasindayken ölene kadar. O öldükten  kaç ay sonra babamın evine gittim onlarla yaşadım zaten evlendim 3 4 ay sonra 20yasina girdim düşün yani ne kadar çok kaldım onlarla. O yüzden seni çok ama çok iyi anlıyorum. O hisler ilk cocukta ilk zamanlar çok oluyor bazen ağlıyordum. Zamanla ikinci çocuk falan olunca insan uzaklaşıyor o histen. Sana bir tavsiyem annesiz büyüdün diye sakın bebeğinie kiyamamazlik etme anneyiz kimse kıyamaz ama ben annesiz büyüdüm diye çok pohpohladim. Bazen durmazdi eşim kızınca eşimle kavga ederdim onu savunurdum fakan hem eşimle aram bozulurdi hemde şuan var ya asla ama asla baş edemiyorum kızımla. Baba kız ilişkisi benim yüzümden fazla yok babası birşey desen sanki ne demiş öyle bir abartıyor yanıma sokuluyor babası bunu görünce normal olarak zoruna gidiyor bana laf sayıyor. O yüzden ben yandım sen yanma hatalarında falan arka durma yüz verme ki bilsin hatasını yapmasın babasından uzak durmasin

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 710 göst.
5 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,356 soru

12,303,483 cevap

38,517 kullanıcı

Kategoriler

...