Bak benim annem babam olmasına rağmen ve onların da oğluma ikinci anne baba olmasına rağmen korkuyorum bu korkunun kimsesizlikle bir alakası yok tamamen annelikle annelik duygularıyla alakası var . Tabi sen kendi travmalarınla bunu daha büyük tetiklettiriyorsun kendine ama sadece dua et Allah a emin ol her gece gönlünden dua edersen eğer Allah ta sana gönlünü ferahlatarak karşılık verecek yani o zaman karşılık vereceğini anlayacaksın . Allah a sığın psikiyatri ye gidersin psikoloğa da gidersin dertleşmek konuşmak iyi gelir ama Kendi beyninde bitirmen için Allah en büyük sığınaktır kendimde yaşadım bazı şeyler hani oradan biliyorum kendi yaptığım şeyleri söylüyorum sana
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Bu duyguyu bende çok yaşıyorum hemde haddinden fazla çoğu zaman sonu ağlamayla sızlanmayla bitiyor bu konuda bende destek almak istiyorum. Ben bu duyguyu yakınım olan kimseyi kaybetmemişken yaşıyorum sizin durumunuzu düşünemiyorum insanın evladı en ince sızısı oluyor rabbimin en güzel nimeti ne zamana kadar yanımızda olacak ya da biz ne zamana kadar yanında olacağız orayı düşününce insan kafayı yiyor. Rabbim hiç bir anneyi babayı evlat acısıyla sınamasın hiç bir evladı da anneye babaya muhtaçken kimsesiz bırakmasın inşallah dertlendim yine gece gece :(((
1,489,106 soru
24,339,640 cevap
345,986 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın