+1 oy
52 göst.
önce Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Bebeği olup şu yeni sınava hazırlanacak olan var mı

1 cevap

0 oy
önce (1,112 puan) tarafından
Ufff ags diyince kanayan yaram, 5 aylık hamileyim 6 yaşında da oğlum var, daha hiç başlamadım, kontenjan açıklansa ona göre çalışacğm 

Ama çalışma hevesim yok. Karnım iyice büyüyünce hiç çalışmam.

Sizin bebek kaç aylık? Siz başladınız m? Bölüm nedir?
önce (24 puan) tarafından
21 aylık oğlum. Kpss ye girdim olmadı tekrar girsem mi bilemiyorum. Yordu çünkü. İlahiyat  öğretmenlik için gircem
Ayy ilahiyat ve çocuk gelişimi resmen yarışıyor çok fazla mezun var ...
Ben de çocuk gelişim mezunuyum kontenjan için bekliyorum , bence deneyin kaçıncı seneniz bilmiyorum ama denemeye değer, yaşınız gençken ben çok yaşlndım ve 34 yaşındayım:((
97liyim ben. 3 kere girdim 78 aldım en son. Bu sınav sistemine guvensem mi bilemiyorum açıkçası
Ooo inanamıyorum yapma ne olur yaşın çok çok genç bak ben, okula çok geç başladım yaşıtlarımdan 4 yaş büyük olarak başladım ilkokula... Atanamadım ğ yıl kpss tekrar 4 yıl çocuk gelişimi o arada 3 tane mülakattan elendim tek çocukla hayat yaşadım yine çalıştım kpss. Hep 74 cıvarı alırdım ilk defa 82 aldım kontenjan bekliyorum... Er ya da geç gelir o istek.
Bu sonıv sisteminde herkes şuan eşit kimse kimseden üstün değil inan. Kolay bir sınav olacak. Sadece ben hamileyim diye çalşmak istemiyorum ama inan Şubat'ta oturup başlarım yine ufaktan.. pişmanlık yaşansın yaşın çokkk genç
İnşallahhh olur. Bebeğin sana şans getirsin
Bırakmak istemiyorum aslında yılların emeği var çünkü. Biraz kendimi toplamam lazım
Evet ne olur söyle yaşı genç olanı görünce hele de anneyse lütfen bırakma,
Ben inşallah atanırım bu sefer olmazma 4 ay sonra doğum olacak 2 yılım kafadan gider ve asla atanmak için uğraşamam artık. Rabbim yardım etsin cümlemize
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 625 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,989 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 67 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Asiyim (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 42 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Evrim.34 (564 puan) tarafından soruldu
+1 oy