+1 oy
252 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (101 puan) tarafından
Gerçekten bunu çok merak ediyorum ev sahibi ses cikartsak sorun yaratıyor 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kirada oturmak çok zor ya Allah ona da akıl verein yaşanıyor evde bahane arıyor demek ki 
(101 puan) tarafından
Son raddedeyim yeminln ben sirf ses gitmesin sorun yaşamayım diye aşağı katta taşındım görüyorum ki olmuyor ama o ev sahibi olduğu için istediği gibi davranıyor
-Reklam-
0 oy
(11,486 puan) tarafından
Alt kata misafir gelse sanki benim eve misafir etmiş gibi oluyorum Herşey duyuluyor bizim binaların duvalarlrı hiç iyi değil
(101 puan) tarafından
Yukardasnz o zaman ya bilmiyorum çok mu abartiyor diyorum bazende gerçekten de sesimiz çok gidiyor mu diye düşünüyorum
(11,486 puan) tarafından
Üst kat ki kadar gelmiyor ama
(101 puan) tarafından
Ama işte o kendini hesap etmiyor sadece bizden geliyor kafasinda
0 oy
(1,408 puan) tarafından
Valla ben alt kattaki sesleri hep duyuyorum hatta eşimle diyoruz nasıl alt kattan ses gelebilir diye bazen haddinden fazla geliyor hatta sıçratıyor ama bişi demiyorz asla çünkü bende evde rahatım onlarda komşumşa bu rahatlığı verdik birbirimize şükür çünkü o da bende çocukluyum
(101 puan) tarafından
Yeminlen çıldırıyorum belasini arıyor ama Rabbim görüyor
(1,408 puan) tarafından
Geliyor canım ama anlayış lazım maalesef insanlarda kalmamış şuan oturduğum yerde o yüzden çok rahatım kimse kalkıpta kimseye sessiz ol demez yaşıyoruz neticede bu evlerde nazi toplama kampımı evler
(101 puan) tarafından
Anlayış ne gezer bu pislikte hiçbir şekilde ses cikarmamizi istemiyor neticede insanız evde yaşıyoruz bahçeye çıksak ses çıkıyor diyo evin içerde olsak ayni utanmadn peçete fln atıyor bahçeye
(1,408 puan) tarafından
Terbiyesizlik bu canım Allah komşununda ev sahibininde hayırlısını versin
(101 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(13,062 puan) tarafından
alt kattaki komşum karı koca sağır. adam işaret dili biliyor onun sesi gelmiyor ama kadın maalesef bağırıyor, e farkında değil. çocukları bazen yüksek sesle tv izler. hele ergen oğlu çok acayip gece 1 de tuvalete girer telefonla konuşur. gündüz elektrik süpürgesi sesi de gelir. rutin sesler normal vakitlerde ise şikayetçi olma hakkı yok
(101 puan) tarafından
Keşke normal vakitlerde olsa valla bende sıkıntı etmem zaten siz söyleyin 4 aylik bebek yüksek sesle müzikten ne anlar saat gece 11 de müzik açmak ne
0 oy
(4,181 puan) tarafından
Alt komşuma misafir gelse ses benim salonda, çocuğu ağlasa veya düşse duyarım. TV sesini biraz fazla açsa duyarım. Üst kat komşumun süpürme sesi, yürüme sesi konusma sesi hepsini duyarım 
(101 puan) tarafından
Demek ki duyuluyor
(4,181 puan) tarafından
Evet ozellikle gece ses yap duyulur
(101 puan) tarafından
Bende diyordum asagidayim nasil ses gider demekki gidiyor ben dikkat etsem bile o etmiyor dün akşam kızımı beşikle uyutuyordum onun sesine bile rahatsiz oluyor
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Ses yalıtımı yoksa ses gider de evde hayalet gibi yaşayamazsın sonuçta tabiki mutfağa yemek yemeye salona oturmaya lavaboya ve odaya yatmaya gideceksin çok rahatsız oluyorlardı da niye evi kiraya verdiler Bi zahmet susup otursunlar yerlerinde ya 
(1,617 puan) tarafından
Ysni ister istemez canın sıkılıyor
(101 puan) tarafından
Hemde nasil kafaya çok takan birisiyim inanciniz olsun huzur bırakmadı
(1,617 puan) tarafından
Bırakmaz ki yani
(101 puan) tarafından
Rabb'im isteyen herkese ev sahibi olmayı nasip etsin
(1,617 puan) tarafından
Amin amin inşallah
0 oy
(4,229 puan) tarafından
Bizde öyle çok ses gelmez konuşma vs 

Ama halisiz evde terlikle yürünürse epey ses geliyor.
(4,229 puan) tarafından
Senin üst katin mi rahatsiz oluyor sende :))
Benim alt katında bir komşum vardı taşındı şimdi, anne baba çalışıyordu,çocuk anne baba gec geldiği için gece 01:30 02:00 den once yatmıyordu. 4 yaş civarı o duvarlara çok vururdu çocuk odaları bizim binada hep aynı tarafta ki oda sadece çocuk odasında duvarlara vurmasın demiştim bir kere o zaman kızım daha 1 yaş altıydi.Oda salonda yatak odası duvarlarına vurmaya başlamıştı :)) annesi ikna edememis gelmiş bana demişti gündu benim yanıma göndersin babanesi biraz dedim işte bak burda bebek var çok korkuyor sen öyle yapınca istersen salonda yatak odasında yapabilirsin demiştim taktigide ben verdim.
(101 puan) tarafından
Evet üst katim benden rahatsız oluyor rahatsiz olduğu da çocuklarımın sesi benle eşim olsak tamam hakli derdim ama iki çocuğu nasil bagliyayim biri 3 biri 7 aylik ne ypyblrm onun yaptiklarini size soylesem say say bitmez
(101 puan) tarafından
Yeminlen gecenin iki üçü ayak seslerinden uyandgm olmuştur dün misafiri vardi çocuk koşuşturması bitmedi akşama kadar hiç ses etmiyorum ama o bana bu anlayışı vermiyor bu çok zoruma gidiyor önceden ev sahibiyle iyiydk baktim her defasında başka bir şey söylüyor bende numarasını engelledeim
(4,229 puan) tarafından
İyi yapmissin yapacak birsey yok sen elinden geldigi kadar kontrol edersin olduğu kadar oda biraz daha toleranslı olur.
Mesela biz kızımla gündüz koşup hoplayıp yüksek müzik açıp dans ediyoruz hava karardı mi kızıma artık gece oldu komşularımız rahatsız oluru öğrettim gece saatlerinde daha sakin oynuyoruz gündüz yaptığımız sesede kimse karışmıyor ;)) biraz uyum olacak üst kat komşum (banyo çocuk odası dibinde ) makineye acil camasir atmam lazım dedi bir kez at niye atmıyorsun dedim çok ses oluyor dedi ,canım istediğin saatte at hiç ses gelmiyor ben her gece atıyorum hem kurutma hem normal makineye dedim de kadın rahatladı kibarlık nezaket işte:)) karşılıklı duyar en güzeli olmuyorsa yaptığın gibi mesafe koy yapacak birsey yok kendine de dert edinme dairenin kullanım hakkının bedelini her ay düzenli ödüyorsun
(101 puan) tarafından
Ne güzel işte ben çok kafaya takan biriyim çok zoruma gidiyor insanlarin bu kadar kırıcı acimasz olmasina tahammül edemiyorum ben onu yapamıyorum sigara içip izmariti bahçeme atiyor peçete atıyor her defasında neyse diyorum ama işte bir yere kadar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 402 göst.
11 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eslemmm (2,546 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 205 göst.
29 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 16Nur16 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 118 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 618 göst.