+3 oy
435 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (302 puan) tarafından
Arkadaşlar 2 ay önce riski gebeliğim vardı ve şükür 3 hafta önce sağlıklı bir doğum yaptım. Hem hamileliğimde hem sonrasında eşim her ihtiyacımı karşıladı. Gerek ev gerek dışarı gerekse benimle ilgili herşeyi kendisi yaptı. Bu konuda sıkıntı yok. Fakat eşim benden uzaklaştı bu süreçte. Yani karı koca olarak yabancı gibi. Evet şu an zor süreçte yüz ama eşim laflarıyla da belli ediyor bunu. Mesela bana bakılacak yerin mi kaldı dedi. Ki kilo verdim ve kendime dikkat ediyorum. Bir de geçen gün bir tanıdığı gördü mutluydu eşim kesin metresiyle güzle vakit geçirmiştir dedi. Bir de az önce bir doktora Allah gönlünüzdekini nasip etsin diye dua ettim eşimde ya gönlünde güzel bir metres varsa dedi. Yani bu söylemleri beni rahatsız etti. Ve şüphelendiriyor. Sizce haksız mıyım ve ne yapmalıyım sizce? 

16 Cevaplar

+5 oy
önce (944 puan) tarafından
Bu cüreti nasıl buluyor eşin ya konuşmalara bak benim eşim böyle şeyler dese habeş maymununa metres bile bakmaz derim tövbe estağfurullah 
önce (302 puan) tarafından
Tepki gösteriyorum az önce de gösterdim. Hayırdır niye böyle konuşuyorsun ne tanıdında adamı bunu diyebiliyorsun dedim. Ama patavatsız düşünmüyor ne dediğini
-Reklam-
+3 oy
önce (2,487 puan) tarafından
Bakılacak yerin mi kaldı sözünü duymak çok kötü. Eşin her şeyini yapmış ama bir kadını en zor zamanlarinda kirmamasi gerektiğini düşünememiş
Evet herşeyimi yaptı kimseye bırakmadı. 2 aydır o da çok yoruldu ve hiç pes etmedi. Ama bu tür cümleler kurması hepsini bastırıyor. Yani nankör değilim ama saçma sapan cümleler duymak düşündürüyor beni
+2 oy
önce (782 puan) tarafından
Tövbe yarabbim bine sözler der sorgularim tabi tartışmak değil bak sorgularim 
Sorgoladım direk konuyu değişip kapatmak istedi
+2 oy
önce (18,141 puan) tarafından
Hayırdır senin aklın fikrin niye metreste iki lafından biri bu diyorsun de. Kıyaslama yapmak istemiyorum ama eşim böyle bir şey dese muhtemelen onunla bir daha konuşmazdım bana sevgisinden önce saygısı lazım Koridorun sonunda ayna var git bir bak bakalım senin bakılacak neyin varmış de. 
+2 oy
önce (4,279 puan) tarafından
Metreste onu bekliyordu zaten kişinin zikri neyse fikride odur sen iyice tersle tavrini koy saygisiz
önce (78 puan) tarafından
Artı veremiyorum ama bolca artı
+2 oy
önce (453 puan) tarafından
Canım senın kocan bırıne kafayı takmış ve karşılıgını alamamış gıbı ya da ayrılmışlar gözü kalmış. Velhasıl kocan sadakatsız. 10 metre öteden görünüyor
+1 oy
önce (130 puan) tarafından
Surekli metres kelimesi neden kullanıyor şüphe uyandırıyor ikinci sana karşı saygısı yok gibi geldi bana
+1 oy
önce (3,372 puan) tarafından
Doğum sonrası senin yerine eşinmi girdi lohusa Sedromuna gayet normal bir adamken saçma sapan şuhursuz birine dönüşmüş ağzına nasıl böyle laflar alır tam sopalık bence
Demiş ya çok ilgiliydi hamilelik boyunca hep yardımcı oldu doğumu dan sonra değişti diye
Normal erkekte az kaldı zaten burada okuyoruz yarıdan fazlası anormal Allah erkeklere akıl kadınlara sabır versin inşallah
Arkadaşın eski postlarında da eşiyle ilgili sıkıntı var o yüzden öyle dedim canım amin inşallah
Doğrudur canım ben bilmiyorum eskileri :) :) hayırlı gecelerin olsun inşallah
Sana da canım
+1 oy
önce (2,504 puan) tarafından
Terbiyesiz bir erkekle evlisin. Ağzının da niyetinin de ayarı yok. 
+1 oy
önce tarafından

Allah eşin de hayırlısını versin dediği laflara bak daha neler duyacağız :wassat:

+1 oy
önce (746 puan) tarafından
Terbiyesiz hanzonun tekiyle evlisin Allah yardımcın olsun yanında öyle nasıl konuşabiliyor seni kaileye almıyor belliki.
+1 oy
önce (796 puan) tarafından
Bence canım bu aralar ilgisiz kaldığı için laf sokuyor sana trip atıyor kendince erkekler çocuk gibi benim eşimde öyle bazen çocuklar geç uyur geç uyurum hele kii iki iki üst üste falan olur bui gün trip atar ilişki olmadığı için laf sokar falan. Ne bilim sizinki de belki öyledir adamla ilgileniyor musun iliski okuyor mu bilmiyorum ama eğer olmuyorsa ilişki e bide eskisi gibi olamiyorsan ki olamaman çok normal. Oda sinirlenip seni öyle cezalandırıyor dur bence. Çünkü hnai aldatsa saklar bence bu şekilde aklına sokmaz seni şüpheye düşürmez bence 
+1 oy
önce (669 puan) tarafından
Adam resmen metres istiyor açık açık söylüyor şüphe etmemek mümkün mü
+1 oy
önce (636 puan) tarafından
Canım eskiden eşim boş muhabbetler yaptığında üzülürdüm baktım adam yüzsüzleşiyor ters köşe yaptım o daha ağzını açmadan ben pat diyiveriyorum mesela aynanın karsısında kendime bakarken anlıyorum sacma bi laf sokacak ben erken davranıyorum şuran şöyle buran böyle demeye adam artık geri cekiyor kendini üzülme önce sen davran 
önce (636 puan) tarafından
Mesela bugun diyebilirsin arkadaşımla konuştum tanıdığı biri kocası aldattı oda ortalığı birbirine katmış kocasına zina davası açacakmış yazık günah falan filan işte
+1 oy
önce (78 puan) tarafından
Bu erkekler neden böyle gerçekten anlayamıyorum 

Kolay mı bir canı karnında taşıyıp dünyaya getirmek saygı duyacakları yere yok kilo yok yırtıklar yok cilt bakımı saçma sapan şeylerle kalp kırıyorlar 

Benim eşim de böyle yaptı çok dalga geçerdi benimle günlük 2-3 saat ancak uyurdum sabah öğlen akşam eşime yemek hazırladım sürekli ev işi yemek bulaşık çamaşır ütü 

Geçenlerde bir arkadaşının eşi doğum yapti bebek kolik imiş adam hiç uyuyamıyoruz çok zor felan demiş eşim de bizim oğlan çok rahattı hiç öyle şeyler yaşamadık demiş 4.ayinda daha kolik ile mücadele ediyordum uykusuzluktan perişan oluyordum kendi mışıl mışıl uyuyup yemeklere bahane bulmaktan başka bir şey bilmediği için 

Kusura bakma bacım ama aklındakini diline getiriyor gibi hissettim yer bulsa sanki bu haltı yiyecek eşin 

Müsade etme bu kelimeyi bile kullanmasına 
0 oy
önce (2,644 puan) tarafından
Bu cümleleri söyledikten sonra şişe yardım etmesinin bir anlamı kalmaz. Tepkisiz kaldığınız için rahatça davranıyor gibime geldi

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 1,246 göst.
28 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Nefertiti (16 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 481 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Allah&buyuk02 (28 puan) tarafından soruldu
+1 oy
37 cevap 1,214 göst.
25 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Piskopos-_civciv-_ (6,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 414 göst.
20 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,328 soru

12,302,707 cevap

38,502 kullanıcı

Kategoriler

...