+2 oy
109 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (171 puan) tarafından

Sabahtan beri hiç oturmadim mutfakda bitane dolabın içindekileri  yer degistireyim dedim komple mutfak iç dış temizledim sonra çamaşırlar bulaşıklar  eşimin dükkanına yemek akşam yemeği çocukları banyo yaptır   vs derken kendimi yatak odasını komple indirip temizleyip yerlestirken buldum :D neyse orayida bitirdim namazlarında kıldım arada aksatmadan ve az önce 80 dk Leslie üstüne 50 dk karın ve bacak kalça çalıştım pertim çıktı üstelik yarın çok kalabalık misafirim var inşallah sabaha sağ çıkarım :D

2 Cevaplar

+1 oy
önce (2,487 puan) tarafından
Sen insansan ben neyim diyesim geldi :D
önce (171 puan) tarafından
Hahaha hemen sana yollayim enerjimden  ☺️☺️spora yeni başladım enerji gelmesii iyi oluyor ama spor onceside arada böyle bı enerji gelir komple evi 4 oda mutfak komple indiri yıkar siler temizlerim sabah 9da başlarım mesala oan nasıl bir nerjiyse akşam 6da bitmiş oluyor bütün isim ama normal bı zamanda bir oda temizleyim derim iki cam silerim 3 4 saatimi alır o enerjijjn geldiği sıralar kendime bile inanamam bukadar sürede komple nasıl temizledim diye genellikle böyle anı beklerm hergun yapmam kolay kolay ☺️☺️
Birşey kullanmiyorsun değil mi :D
Çayı çok severim tek kullandığım cayy ☺️☺️ bazen antideprasan
Bazen sakinleştirici
Bazen enerji verici
Hatta bazen eşimle kavga ederim tartsim hemen kendime cay doldurum o bana bağırırken ben çay içerim dahada sinir olur ☺️☺️ :D :D
Çay bizde bu etkileri yapmıyor ama hadi hayırlısı:Dbelki bigün yapar
☺️☺️☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
önce (3,394 puan) tarafından
Ah bacım ah anam

Ah babam

Ahhh ahhh

Bende böyle temizlik istiyorum 

Ama 2 çocuk var

Özellikle kızım asla yakamdan düşmüyor 

Mutfağım gerçekten yağ içinde 

Yatak odasında gardrop ban bakıyor ben ona
Benimde ikitane var canm hemde çok fenalar sürekli arkalarını topluyorum hiç bitmiyor hicc arada böyle bı enerji geliyor işte keskebu enerji herzaman gelse ama aradabi geliyo ☺️☺️

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 218 göst.
9 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Arzumm (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 455 göst.
16 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
48 cevap 922 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,360 puan) tarafından soruldu
+1 oy
27 cevap 801 göst.
5 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,231 puan) tarafından soruldu

409,136 soru

12,296,440 cevap

38,340 kullanıcı

Kategoriler

...