+2 oy
81 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (262 puan) tarafından
Kizlar gece saat 7 den 11 arası poğaça yedim ama fazla oldu öldü ev poğaçası yedim toplam 7.8 vardı eşime uydum  şimdi ben bunu nasıl telafi edebilirim acaba dün tartildigimda 62.500 olan ben şuan 63.500 olmuşum bana akıl verirsiniz teşekkür ediyorumm şimdiden ❤️❤️

3 Cevaplar

+1 oy
önce (817 puan) tarafından
Bugün diyetinize kacamaksz devam edin.bol su ve yürüyüş yapın evde Leslie yapın.dun akşamda ben kacidim misafr var diye ben normalde borç oruçlarımi tutuyorum.sahur yapmadan niyet ettim.
önce (262 puan) tarafından
Pki asil kilonusunza nekdr surede döndünüz acba
62 olduğuma okdr çok sevinmiştim ki anlatmam yani
Sabah aç karnida büyük tuvaletinize çıktiktwn snra bir tartilin.o kadar uzun zamn almaz Max 2 gün olur
Ay insllh cnm vallhi okdr sevincin üstüne böyle kacamk yapıp sonra keşke demk üzdü beni mlsef
Malesef insan sürekli diyet yapınca modu çok düşüyor.kacamak yaparken mutlu oluyor yemek mutlu ediyor.sonra tartıda artıları görünce o pişmanlık hiç bir yerde yok malesef
önce (6,078 puan) tarafından
canim sonucta insansin illaki kacamak yapilacak ful diyet olmazki ben bile yani bukadar takilmiyorum ki kainatta benden fazla kilosuna takilan bir insan evladi daha yoktur dun bende birbucuk kase profiterol yedim .  simdi vsdeyim bi iki dk tarilcam .:) ins fazla artmamistir . ama artsada yapacak bisey yok iki uc gune eski kiliya donulur canim dagolsun
-Reklam-
+1 oy
önce (573 puan) tarafından
24 saat su orucu yapabilirsin:) 
önce (801 puan) tarafından
Ay aman migrenin varsa sakın tutma yeni açtım su orucumu 24saatten fazla oldu benim 34saat tuttum. Migren tutmuştu akşam ölüyorum sandım yeminle atağı ayrı iğrenç ağrısı ayrı felaket uyuyup uyanınca başımın ağrısı bulantı fenalık geçti. 1.3 kilo vermişim
+1 oy
önce (2,758 puan) tarafından
Kacamak yaptigim gunun ertesi gunu kahvaaltida sadece 2 yumurtali salata yiyorum 

Diyestiyenim oyle diyordu

İlgili sorular

+1 oy
53 cevap 1,239 göst.
0 oy
2 cevap 171 göst.
0 oy
1 cevap 64 göst.
25 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sabrettigim (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ÖzEn (398 puan) tarafından soruldu

409,358 soru

12,303,516 cevap

38,517 kullanıcı

Kategoriler

...