+4 oy
169 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (475 puan) tarafından

image

memlekete gitmiştik bir haftadır her sabah neredeyse böyle her gun artık bıtmiştir diyorum ama daha çok çoğalıyor nasıl çogalıyor bu kadar anlamıyorum. Türkiye'nin nüfusundan daha fazla yemin ederim. Şunu yaptım kurtuldum diyen var mı yemin ediyorum yoruldum artık 

12 Cevaplar

+2 oy
(156 puan) tarafından
Aboooo kız ne kadar çok

Yere tatlı filan mı döküldü yada kırıntı 

Genellikle ölü bir h.a.yv.an böcek  oluncada çok çoğalır 
(156 puan) tarafından
Benim bildiğim eğer yere şeker tatlandırıcı kırıntı veya ölü bir hay.v.an böcek tarzı şeyler varsa bunlar bu kadar çok çoğalır onu haricinde bu kadar çok toplu şekilde olmazlar
(475 puan) tarafından
Evin her tarafında delik ve kör noktalar var zaten parke supurgelikleri açık yer yer. Bilmiyorum ya kaç defadır dip köşe temizlik yapıyorum yıne de böyle gelıyorlar. Hayır pasaklı da değilim. Oldukça da titiz biriyim evimde öyle bekleyen kir pas da olmaz hastanın 2 gunu genel temizlik yapıyorum yok evde çocuk var ilaçlamak da istemiyorum
(156 puan) tarafından
Varsa beyaz alçı ile kapatsana oraları akşamdan sür
(475 puan) tarafından
Mantıklı sagol:)
(156 puan) tarafından
Attığın görsele göre yorumluyorum sadece oralarda varsa 2 avuç alçı bile olsa yeterli akşamdan güzelce makine at oraya ama silme ıslak olmasın orası makinenin at güzelce alçını ıslat biraz bekle 5 dakika sonra sür sabaha kadar bir şey kalmaz diye umut ediyorum
-Reklam-
+2 oy
(5,443 puan) tarafından
Beyaz sırke sprey şisesine koy csnım sık bütün delık olan yerlere 
(879 puan) tarafından
Şuna + verip başa alayım çünkü ben 2 senedir bu şekilde kurtuldum asla gelmedi daha
(5,443 puan) tarafından
Bende öyle kurtuldum canım ☺oyun arkadaşım❤
(879 puan) tarafından
Canımmm ❤️☺️
(5,443 puan) tarafından
(⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)❤❤
+1 oy
tarafından
Ilaçladiniz mi hiç benimde evimde çok vardı yazın önce her yeri süpürdüm sonra bulundukları odanın bütün köşelerine ilaç sıktım yok oldular 
(475 puan) tarafından
Hayır ilaçlama yapmadık bi gün eşim pencere kenarlarına slikon çektı o günden beri böyle çekiyorum bi ara bıtti netedeyse. Şimdi tekrar geldi ülke nufusunda
tarafından
Marketten alacağınız bi ilaç da olur ben öyle yaptım kendim tek çözüm bu bence başka türlü bende çok şey denedim gitmiyolardı
(475 puan) tarafından
Tek çözüm ilaç mı dıyrosunuz? Çok kokusu var mı peki ilacın nasıl kullanmak lazım bebegım var tereddüt edıyorum ı yüzden
tarafından
Karıncalar evin hangi bölgesinde bebeğinizi o bölgeden uzak tutun benimde bebeğim var o odalara girmedik bebekle zaten 1 gün geceden kalsa yeter ilaç sonra havalandırırsınız sıkıntı olmaz ben bu şekilde çözüm buldum tekrar görmedim karınca evde
+1 oy
(1,920 puan) tarafından
Nane yagı al sür oralara canim
(475 puan) tarafından
Etkılı olur mu hiç duymadım
(1,920 puan) tarafından
Ben oyle kurtuldum
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Bende de vardı cnm bende sprey şişesi yoktu peceteyi sirkeye banıp geldikleri deliğe sürüyordum 2-3gun içinde artık yok oldular gelmediler
0 oy
(1,169 puan) tarafından
Bende doğumdan gelince çok olmuştu. Gezigi yola tarçın döktüm 2 3 gün bıraktım. Supurunce yine geliyorlardı. Sirke ile sildim yine aynı. Eczaneden karınca yemi aldım ilk gün çoğaldı. Sonra tamamen bitti. O yemi yuvasına taşıdılar sonrası yok. 
(475 puan) tarafından
Bendi de silme suyuna Beyaz sirke koyardım ama fayda görmedim biri nane yagı yazmış deneyecem galiba. Bebişimden dolayı ilaç son çarem olacak tesekkurler
(1,169 puan) tarafından
Hamile ve bebekler için kullanılabilirdi aldığım
0 oy
(2,371 puan) tarafından
O karıncaları temizle sonra eczanede şırınga var kara böcek içinde geçerli olan kırmızı renk şırınga çıktıkları köşeler gerekirse tüm köşelere dök 2 3 gün cesetlerini toplarsın sonrası hiç gelmiyor ben yaptım 2 senedir ne karınca ne karaböcek var toptan kurtuldum ikisinden benim evimdede çok.vardi koltuğa çıkıp bizi isirirlardi
(475 puan) tarafından
Tesekkur ederim. Bebekten dolayı pek yanaşmıyor dum ilaca ama mecbur gibiyim artık
(2,371 puan) tarafından
İlacı gece yap bende öyle yaptım kızı uyuttum gece bi güzel temizleyip ilaç yaptım o ilaç su gibi değil nokta nokta köşelere bıraksan bile yetiyor
0 oy
(151 puan) tarafından

image

canim bende burdan bi arkadaşın yorumuyla aldım karınca için. Benim evim 3. Katta ve her odada 3 er 4 er yuvaları var yol yapıyorlardı seninki attığın resimdeki gibi. Bu ilacı alıp sıktım bolca evin bütün her yerine, 3 gün falan durdu silmedim , zaten kokusuz zararsız bi ilaç. Ondan sonra kurtuldum 1 tane bile kalmadı. Evi sildiğim her suya da sirke koyup siliyorum alışkanlık oldu :D ve sirkeye de gelmezler ya karınca börtü böcek,  kurtuldum çok şükür sana da kesinlikle tavsiye ederim direk kurtulursun inşallah sende biran önce. Diğer tarçın ıvır zıvır şeyleri denedim ama en etkili sonucu bu ilaçta aldım. Ben ekran resmi alalı baya oldu, ilacın şuan ki fiyatını bilmiyorum 
(475 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
(151 puan) tarafından
Ha bide ek olarak şunu da söyleyeyim, ilacı sıktıktan sonra evde değildim ben annemde kaldım 3 gün boyunca bebeğim olduğu için içim rahat etmedi. Ama sıfır kokusu vardı yani, eve ilaç sıkılmış gibi değildi de işte bebek olunca yine de içi rahat etmiyor insanın o yüzden evde durmadım
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Eski oturduğum yerde bunun kat kat fazlası oluyordu. Ne çektim anlatamam. Daha bir de çıyan olurdu .. bu karıncalar daha birde ciftlesip uçan karıncaya dönüşüyordu o evdeyken.1 kez ilaclartik 7 ay rahat ettik sonra yine başladı. Sonra eşim trendyoldan bunların ilacını aldı sulandırıp sıktı duvar kenarlarına her 5-6 aya bir. Ve biz cok rahat o zaman ettik.
(475 puan) tarafından
Eski evim bahçelıydı orda da çekiyordum balkona dusen yapraklardan geliyorlardı ama bunlar illallah ettırdı. Ben temizliyorum daha da çoğalıyor
(1,151 puan) tarafından
O sürekli geliyor canım temizlesende nokta kadar ekmek ufagini bulup yine geliyor. Silikonu vs yiyorlar resmen bir delik bulup hallediyorlar işlerini. Resmen ben 2 yıl gözlemliyordum bunları ne yapıp ettiklerini. Her şeyi de yapmıştım tarçın,salatalık, pudra vs bana mısın hiç demiyordu. Son çözümü dediğimde bulmuştuk sonraki iki yıl çok rahat etmistik. Sonrada taşınmıştık zaten
0 oy
(2,486 puan) tarafından

VAlla bende de o dert vardı eşim bundan aldı köşelere sıktım anında gittiler 

image

(475 puan) tarafından
Hımm tesekkurler.
0 oy
(631 puan) tarafından
Duvar dibine boydan boya tuz dok ve karanfil koyarsan giderler.
(475 puan) tarafından
Siz denediniz mi hiç? Tuzun yapış yapış bi yapısı oluyor nemlenince hiç o topa gırmek istemıyorum karanfili bilmıyorum
(631 puan) tarafından
Tuz kupkuru olur kiz ne yapış yapış olsun
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Eczaneden k-othrine isimli bir ilaç al canım cıktıkları yerlere sık hazırlayıp giderler 
(475 puan) tarafından
Insallah kurtulurum artık

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 82 göst.
5 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 491 göst.
25 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Meryem0123 (1,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 496 göst.
1 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaaa (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 349 göst.
27 Aralık 2019 Yemek-Tarifler kategorisinde ❣Buketylmz❣ (366 puan) tarafından soruldu

409,789 soru

12,319,908 cevap

38,931 kullanıcı

Kategoriler

...