Yani iki çocuğum yok ama oğlumda annem vardı eşim vardı sonra ben annemlere gittim bir süre anneannem ve teyzem kaldı yanımda sonra her şeyi tek yaptım 1 yaşına kadar annemlerle büyüttüm ama
Çok geçmiş olsun kaynanan da gaddar mı nedir anlamadım ya yazık vallahi senden eksik yanım yok kız ben doğuma girerken 2 tane çocuk arkamda bıraktım küçük eşim baktı sağ olsun 10 günde izin aldı iş yerinden böyle baktı çocuklara ben doğum yaptığında bile kimseyi yoktu yanımda her şeyi tek başıma yaptım Rabbim gücünü sabrını veriyor çok şükür benim kaynana yanımda oturuyor komşu gelip yardım etmedi o yüzden zaten şu an torunların yüzünü göremiyor göstermiyorm
Benim kırkım çıkana kadar annem yanımdaydı ondan sonra hep ben baktım kızıma şükür herşeyini tek yaptım şimdi 3 yaşında 8 aylık hamileyim gene annem gelicek ama belinden ameliyat oldu platin atıldı hastaneye gelse kızıma kim bakacak eşim hastaneye gelse annem evde kalsa dururmu durmazmi bilmiyorum kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki anlatamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor çıkıp eve gelsem yeterdi inşallah 1 gün yatar çıkarım yoksa kızımı bırakamam bu zamana kadar beş daka birine emanet etmisligim yok
409,615 soru
12,314,239 cevap
38,794 kullanıcı