+4 oy
502 göst.
Diğer kategorisinde (127 puan) tarafından
Kızlar yardım edenenız var mıydı benım bır buçuk yaşında kızım var Sımdı bir bebeğim daha oldu kaynanam geldı o kızla ılgılenıyo yemek felan ben yedırıyorum gerı kalan seylerı o yapıyor sağolsun ama dıger bebek aglamaktan catlasa bakmaz o sana aıt der sezeryandan çıktım çıkalı Hıc oturmadım doğru düzgün zaten Bıraz enfeksıyon olmuş sözlerde kım yardım ettı 

34 Cevaplar

+4 oy
(408 puan) tarafından
Kızım 11 aylik hep tektim
-Reklam-
+4 oy
(3,079 puan) tarafından
Sadece esim vardı 
+3 oy
(1,004 puan) tarafından

Yani iki çocuğum yok ama oğlumda annem vardı eşim vardı sonra ben annemlere gittim bir süre anneannem ve teyzem kaldı yanımda sonra her şeyi tek yaptım 1 yaşına kadar annemlerle büyüttüm ama :D 

(1,004 puan) tarafından
Sendeğğğ ❤️
(1,740 puan) tarafından
Oh valla ya gerçekten millet ne şanslı. :D ben çok kötü geçirdim tektin.
(1,004 puan) tarafından
Kız o şanstan değil ya benim tecrübesizliğim ve tamamen anaç duygularımın geç gelmesinden kaynaklı
(1,740 puan) tarafından
Kız şans şans. Oğlumun altını nasıl bezleyecegimi sasirmistim. Allah razı olsun bak böyle ailen var
(1,004 puan) tarafından
Sorma :D ilk gece hastanede kaldık ben çocuğun bezinin değişeceğini unutmuştum :D üstü başı çiş oldu hastanede  ndndnd sonra işte değiştirdik ettikten sen öyle deyince allıma geldi :) şükür canım hep razı olsun onlardan Allah
+3 oy
(110 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Çok geçmiş olsun kaynanan da gaddar mı nedir anlamadım ya yazık vallahi senden eksik yanım yok kız ben doğuma girerken 2 tane çocuk arkamda bıraktım küçük eşim  baktı sağ olsun 10 günde izin aldı iş yerinden böyle baktı çocuklara ben doğum yaptığında bile kimseyi yoktu yanımda her şeyi tek başıma yaptım Rabbim gücünü sabrını veriyor çok şükür benim kaynana yanımda oturuyor komşu gelip yardım etmedi o yüzden zaten şu an torunların yüzünü göremiyor göstermiyorm

+3 oy
(13,772 puan) tarafından
Allah analı babali büyütsün canım kavuşmuşsunuz❤️

Defne odası ayriydi düzeni bozulmasın diye eve taburcu oldum ben ikisiyle bir gün bile yanımda kalan olmadı hep tek baktım 
+2 oy
(1,876 puan) tarafından

Benim kırkım çıkana kadar annem yanımdaydı ondan sonra hep ben baktım kızıma şükür herşeyini tek yaptım şimdi 3 yaşında 8 aylık hamileyim gene annem gelicek ama belinden ameliyat oldu platin atıldı hastaneye gelse kızıma kim bakacak eşim hastaneye gelse annem evde kalsa dururmu durmazmi bilmiyorum kendimi okadar çaresiz hissediyorum ki anlatamam aklıma geldikçe gözlerim doluyor çıkıp eve gelsem yeterdi inşallah 1 gün yatar çıkarım yoksa kızımı bırakamam bu zamana kadar beş daka birine emanet etmisligim yok:'(:(

+2 oy
(987 puan) tarafından
Kızımın doğumunda oğluma kayınvalidem baktı. Annemde yanımda kaldı. Hastaneden çıkınca oğlumu da aldık. Bütün yemek temizlik işlerini bir süre annem halletti. 5 dakikadan fazla ayakta duramıyodum çünkü 
+2 oy
(18,038 puan) tarafından
Yeni doğum yaptım herseyi kendim yapiyorum  bir tane daha çocuğum var iki çocuk cidden çok zormuş:)
+2 oy
(150 puan) tarafından
Yani Elhamdülillah diyeyim ben doğumumu Annemlerde yaptım 2 ay kaldım ilk çocuğumdu Ondan sonra Mardin'e döndüm eşimle zaten hamileliğim çok zor olduğu için en az 6-7 Ay zaten Annemlerde kaldım hamileyken de
+2 oy
(963 puan) tarafından
Annem kalıyor canım yanımda hem bebeğime hem eve hemde kızıma bakmıştı sağolsun ben sadece dinlenmekle geçti o yüzden çabuk toparlanmistim 
+2 oy
(29 puan) tarafından
Eltim sağ olsun bir hafta kaldı yanımda herşeyimle ilgilendi 
+2 oy
(785 puan) tarafından
Doğumda 4 gün hastanede kaldım, kızıma kaynanam baktı. Eşim de yanımdaydı, arada kızımı göremeye gidiyordu. Doğumdan sonra eve gelince sadece ben ve eşim vardık. Kaynanam bir süre yemek yapıp gönderiyordu. 
+2 oy
(3,422 puan) tarafından
Bir oğlum bir kızım var kızım 14 yaşında  oğlum 21 aylık oğluma kendim baktım ben kimseyi istemedim kızımda bebek olduğu zaman 12 yaşını geçmişti bide ramazan ayında doğum yaptım yük olmak istemedim anneme senin iki küçük bebeğin olduğu için yardım beklemen normal
+2 oy
(393 puan) tarafından
Benim ilk bebeğim Allah razı olsun kayın validem baktı bana hasta gibi yatırdı yatakta herşeyimle ilgilendi aynı zamanda görümcem 

Rabbim çocuklarına sağlıklı ömürler versin inşaallah sende biran önce toparlarsın kimseye ihtiyacın kalmadan kendin yaparsın
+2 oy
(1,560 puan) tarafından
Sadece ablamı istedim yanımda ablam la kız kardeşim geldiler Allah razı olsun her şeyimle ilgilendiler kaynanamı kesinlikle istemedim o gelmek istedi ben yok dedim ablam da el bebek gül bebek baktı bize 40 gün ondan sonra hep tektim ama ikinci bir çocuk olursa sadede 1 hafta yanıma birini çağırırım o kadar 
+2 oy
(970 puan) tarafından
Kızımda k.validem annem. Sağolsun k.validem 40 gün boyunca gelip gitti yıkadı pakladi suyunu kaldırdı etti taşındık biraz uzaklaştık oğlumda annem ve ablam yanımdaydı k.validemde rahatsız biraz yakın olsaydıkda birşey beklemezdim çok emeği geçti bana Allah razı olsun
+2 oy
(4,198 puan) tarafından
İki doğumda da evde de sadece eşim vardı hatta ikinci çocukta gece çalışıyordu gündüz uyuyordu ama yine ev işini yapıyordu ben yemek anca yapıyordum kimsede olsun istemezdim 
+2 oy
(1,740 puan) tarafından
İlk dogumumda kimsem yoktu. Aç kaldım o kadar kötü durumdaydım. Şimdi eşimin kuzeni gelecek. Kendi annemden çok güvenirim. Allah razı olsun her şeyle ilgilenir. Ne istersem yapar. 
+1 oy
(133,498 puan) tarafından
yok ben hep tektim
+1 oy
(3,414 puan) tarafından
İlk kızımda sezaryendim annem 3 gün kaynanam 10 gün kaldı sonra tektim. Ikinci kızımda kaynanam 1 hafta kaldı gitti. Sonra yine tektim ve ilk kızım daha 2.5 yaşındaydı

İlgili sorular

+1 oy
53 cevap 1,247 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.
0 oy
12 cevap 494 göst.
19 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asli65_ (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 524 göst.

409,615 soru

12,314,239 cevap