+2 oy
438 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (138 puan) tarafından
Kızlar hangi şehirde yaşamak hayat kurmak isterdiniz? Ben Eskişehir de yaşamayı isterdim :) 

36 Cevaplar

+1 oy
(663 puan) tarafından
Karadenizde olmak isterdim yaşadığım şehirden sıkıldım İZMİR 
-Reklam-
+1 oy
(226 puan) tarafından
Bı ara marsta falan yaşam ariyorlardi :D bulsalardi ben oraya giderdim eşim oğlum annem babam ablam ne güzel olurdu :D bu kadar kişi yeterli :D 
(138 puan) tarafından
Ahahahah kız bu ne bıkmışlık :DD
(226 puan) tarafından
Üç senedir zaten insanlardan uzakta yaşıyorum tanıdık yok cevremde bu yalnızlığa baya alistim ondan heralde :D bide insanlarin içine girince kafama takacak birşey oluyor mutlaka aman diyorum ben çekirdek aile takilayim :D
(3,267 puan) tarafından
Hahah küçükken 14 15 yaşlarında mağarada yaşıcam milletten uzakta diyodum annemde iyi git ayılarla yaşa diyordu aklıma onu getirdin kız :D ordada uzaylı vardır ya yine insan olsun kendi cinsimizden :)))
(226 puan) tarafından
Hahaha iyiymiş düşün bide küçükken düşünüyorsun :D daha henüz insanlarin gerçek yüzünü yeni yeni goruyorsundur :D :D uzaylilar bı değişik gelir macera olur insanlari çözdük artık :D
+1 oy
(917 puan) tarafından
İzmir eski Foça yaa çok güzelll
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Şehir de paklamaz brnim bu insanlardan kurtulmam için ülke değiştirmemem lazım oda İsveç olsun isterdim 
(138 puan) tarafından
Bir tanıdıklardan yüzü gülmeyen daha bizde bu şans olduktan sonra orda da bulur bizi böyleleri :(
(1,564 puan) tarafından
Kesinlikle öyle rabbim öteki tarafta muhatap etmesin yeter
0 oy
(134 puan) tarafından
Ablam Eskişehir'de çok soğuk orası sadece yazın güzel yazın akşamları bile uzun kolla geziniyorlar mis çok serinmis yaz akşamlari 
(138 puan) tarafından
Bende çorumdayım havası hemen hemen aynı
0 oy
(134 puan) tarafından
Ben Amerika da yaşamak isterdim kız herşey elimin altında olrduu
(138 puan) tarafından
Ay bilemedim ya :/
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Öğretmen olarak hep küçük yerlerde yaşadım hala yasiyoeum..daha rahat cikabilecegim insanların Garip garip bakmadığı kıyı sehirlerinden biri olabilir:)))
(138 puan) tarafından
Ay bunu hangimiz istemez ki
0 oy
(238 puan) tarafından
Hangi şehir bilmem ama kimsenin beni tanımadığı yerde yaşamak isterdim küçük ilçede yaşıyorum herkes akraba yada tanıdık 
(138 puan) tarafından
Akrabalardan yüzün gülmedi sanırım :(
0 oy
(7,882 puan) tarafından

İstediğim yerdeyim . Bi tarafım köy zaten orda ev ve fındık bahçesi var . Bir tarafım şehir :)

(138 puan) tarafından
Maşallah ne güzel :)
0 oy
(358 puan) tarafından

Memleketim ANKARA ❤️

Ama kocaeli deyim..
(138 puan) tarafından
Bir gün belki :)
(358 puan) tarafından
Umarım:)
0 oy
(2,651 puan) tarafından
Kaynanamın gelemeyeceği her şehir olurdu şahsen
(138 puan) tarafından
Ah ahh bende :D
0 oy
(2,487 puan) tarafından

Kaynanamdan uzak her yer olur ve çok şükür öyle bir yerdeyim kadın gelemiyor diye çıldırıyor oleyyyyy :D

(138 puan) tarafından
Oh maşallah darısı hepimizin başına :D
(2,487 puan) tarafından
Aminnnnnn
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Suanki yerimde yaşamak sokağı herseyi tam istediğim gibi 
(138 puan) tarafından
Maşallah ne güzel
0 oy
(3,379 puan) tarafından
BURSA BURSA BURSA 
0 oy
(4,367 puan) tarafından

Doğma büyüme Sakarya liyim İstanbul'da yaşamayı çok istiyordum ve 1 buçuk yıl dir istanbuldayiz 

0 oy
(1,990 puan) tarafından

Ülke olarak Amerika da yaşamayı çok isterdim olmasa bile Eskişehir de yaşamak isterdim ama sonuç uzak istedim diye doğup buyudugum memelekete kaldığım mahalle de evlendim evim babamlara 5dk:D

İlgili sorular

0 oy
39 cevap 810 göst.
0 oy
28 cevap 698 göst.
19 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 436 göst.
15 Eylül 2021 Diğer kategorisinde DeryaDenizz (1,016 puan) tarafından soruldu

409,647 soru

12,315,230 cevap

38,809 kullanıcı