+1 oy
242 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar bi post açmıştım kaynanamın yaptıklarıyla ilgili bilen bilir 20 gün bende kaldılar sonra ben fena hastalandım anneme gittim o şekilde kendi kızının evine geçtiler şuan her gün esimi arayıp iyileşip iyilesmedigimi soruyorlar nolacak böyle deyip duruyorlar eşime Allah var en küçük gorumcem bizi tutuyor bu konuda boş evleri var bunların ankarada orayı yerleştir oraya geçsin annemler dedi babasi esime para atmisti hatta 10 gun icinde falan hallet esyayi diye sonra caymaya basladi gorumcemde kimin yanında ne kadar kalabilirler dedi eşim bi yerden eşya bulmuştu ona bakmaya diye gittik esimle bugün alalım geçelim babana deme bisey dediğim halde babasını aradı ne yapayım diye babası da duralım şimdilik istemiyorum gibisinden konuşmuş ben bunları çekmek zorunda mıyım bugün o aramadan sonra gorumcem de aradı eşimi eşyayı aldın mı naptın sen babama bakma al geç yerleştir onları oraya dedi eşime çok sinirlendim beni dinlemeyip babasına sorduğu için geri benim başıma gelmeye çalışacaklar ben bilmiyo muyum 

5 Cevaplar

+1 oy
(2,857 puan) tarafından
İmkanları ola ola gidip milletin tepesine tuneyenleri hiç anlamıyorum ya. Amaç nedir yani bu insanlar sizin köleniz mi genç insanlarım hiç mi özel bir hayatı olmasın bu nedir ya
tarafından
Kaynanam sırf bana hizmet etsin her şeyine karışayım başında kaynanalik yapayım diye gitmek istemiyor
(1,002 puan) tarafından
Sende hiç bişey yapma olduki geldiler hastayım de ona yaptır karışırsa burası benim evim benim düzenim de
(6,109 puan) tarafından
aynn surekli yat sen hizmet bekle. hayir iyilessen ne gekip uine mi tebelles olacak . e kendi evi barki varsa amac ne esin de dese ya bi sorun mu var evde fatiralari falan mi odeyemediniz su mu yok gaz mi yok elektrikmi yok neden yasayamiyorsunuz ki kendi evinizde
(6,109 puan) tarafından
he ev bastan mi kuruyorlar. aman ben kendi esyalarimi bile veririm yeterki gtsinler . bunun istiyorumu istemiyorumu vazcaydimi yokku. esinle horuncen esyalari alip yerlestirip hadi hayirli ugurlu olsun diye ana babayi goturup koysunlar evlenine .gorumcn iyi demis sen ne bakion inun lafina al esyayi yerlestir yani senin esinde bi tihaf
tarafından
Bende kızdım bugün özellikle goturdum eşya alalım da kurtulalım diye adamların dükkanına kadar gittik ben bi sorayim dedi çıktı o da bakalım edelim diye diye bizi oyaladı 2 3 haftadır
(6,109 puan) tarafından
sormaya gerek yok ben kendime alsam yine bunlari alirdim anne babana en guzellerinden begendik de :)
-Reklam-
0 oy
(4,347 puan) tarafından
Mevzuyu bilmiyorum ama hasta degilse ve imkani da varsa cocugu dahi olsa duzeni bozmaya hakki yok. Esine diyeceksin ben istemiyorum kabul etmiyorum. Gerekirss kaynanan ve kayinpederine diceksin.
tarafından
Söyledim şimdi taşınma konusunu konuşmaya gitti bilmiyorum ne yapacaklar elleri ayakları tutuyor kadın geldiğinden beri bana rahat vermedi odama girdi odamı karıştırdı dolaplarımi karıştırdı aldığım yaptığım şeylere bahane verip durdu geldiği ilk günden beri kafayı yedirtti bana
(4,347 puan) tarafından
Laf dediginde burasi benim evim benim duzenim karisma diyeceksin usulunce. Boyle insanlar anca boyle kaba saba seyden anliyolar.
tarafından
Eşimin hatrına sert birşey demedim öyle yoksa agzima geleni sayardim ona susan biri değilim böyle şeylere genelde ama susmamak lazimmis demekki
(6,109 puan) tarafından
valla insan kaynanasini gec kendi annesine bile katlanamiyor . herkesin duzeni ayri sonucta
tarafından
Evet bunu esime de söyledim ben yeri geldi anneme bile kızdım ettim yani babamla da kavga etmişliğim oldu
0 oy
(33 puan) tarafından
Esinle açık açık konuş bugün kötü ol yarından iyi insanı tüketiyorlar evliliğin bir özeli kalmıyor her boka karsiyorlar ben olsam kabul etmem imkanları da varmış 
tarafından
Yok ya bende kesinlikle istemiyorum zaten gerçekten öyle her şeyime karıştı 20 gün içinde eşime de söyledim daha fazla dursa kavga edecem diye
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Ne fenalar ya eşine göre bişey yok tabi olan sana olacak sona çek dur Aldır esyayi ızdırap çekme daha fazla ben bile sinir oldum
tarafından
Sinir olunmayacak gibi mi kadın resmen başıma bana karışmak için gelmek istiyor kendi kızları bile söylüyor aynı evin içinde olmaz ev üstüne ev olmaz diye
0 oy
(203 puan) tarafından
Kayınpederinide kaynanan durduruyor belli ki ayy ben burda çatladim Allah sabır versin başına tünemesin inşallah 
tarafından
İnşallah bilmiyorum hangisi hangisine ne diyor anlamış değilim delirteceklerdi beni az daha dursalardı

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 414 göst.
0 oy
9 cevap 586 göst.
0 oy
73 cevap 2,286 göst.
0 oy
5 cevap 298 göst.

409,793 soru

12,320,029 cevap

38,935 kullanıcı