Arkadaşlar bi post açmıştım kaynanamın yaptıklarıyla ilgili bilen bilir 20 gün bende kaldılar sonra ben fena hastalandım anneme gittim o şekilde kendi kızının evine geçtiler şuan her gün esimi arayıp iyileşip iyilesmedigimi soruyorlar nolacak böyle deyip duruyorlar eşime Allah var en küçük gorumcem bizi tutuyor bu konuda boş evleri var bunların ankarada orayı yerleştir oraya geçsin annemler dedi babasi esime para atmisti hatta 10 gun icinde falan hallet esyayi diye sonra caymaya basladi gorumcemde kimin yanında ne kadar kalabilirler dedi eşim bi yerden eşya bulmuştu ona bakmaya diye gittik esimle bugün alalım geçelim babana deme bisey dediğim halde babasını aradı ne yapayım diye babası da duralım şimdilik istemiyorum gibisinden konuşmuş ben bunları çekmek zorunda mıyım bugün o aramadan sonra gorumcem de aradı eşimi eşyayı aldın mı naptın sen babama bakma al geç yerleştir onları oraya dedi eşime çok sinirlendim beni dinlemeyip babasına sorduğu için geri benim başıma gelmeye çalışacaklar ben bilmiyo muyum