+1 oy
222 göst.
önce Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Sorumuz yukarda efenimmm

20 Cevaplar

+2 oy
önce (29 puan) tarafından
Küçükken hep arkeolog olmak isterdim oldumda 8 yıldır arkeologum
önce (98 puan) tarafından
Hay maşallah
Sizin için yeni ama çok eski tabiri caizse bir evren keşfediyorsunuz çocukluğumda hep özenirdim çok şükür nasip oldu
önce (18,049 puan) tarafından
Ben tarih öğretmeniyim tarih benim için büyülü bir dünya anlatırken heyecanlanıyorum ben çıkartanı ilk keşfedeni düşünemiyorum
İnanılmaz bir duygu bu bizim için elbette
önce (3,361 puan) tarafından
Kuzenin arkeolog çok değişik takılar, çanak çömlekler vs bulurlarmis. Biraz değerli bir şey oldu mu şaşırır bakarlarmjs hemen tepelerinde bulunanlari bırakın tarzı ikazda bulunurlarmis:D kac sene önce anlatmıştı gülmüştük
-Reklam-
+1 oy
önce (735 puan) tarafından
Kuaför olmak çok istedim hoca hanım oldum çok tezat diyo arada eşim güler 
Olsun sen her meslekte muhteşemsin
+1 oy
önce (30 puan) tarafından
Öğretmen olmak isterdim eşim için tercih değiştirip sağlıkci oldum şuan 2.cocuguma hamieyim ev hanımıyım :)))
Hep hayranımdır sağlıkcılara :)
Ama şu an en anlamlı görevdesin sağlıkla büyüsünler
+1 oy
önce (4,442 puan) tarafından
Avukat olmak isterdim ama memur oldum iyiki de olmuşum işimden çok memnunum 
İnsanın mesleğini severek yapabilmesi çok güzel tabiki herşey gönlünüzce olsun :)
önce (17 puan) tarafından
Ne iş yapıyorsunuz
Düz memurum canım İstanbul Üniversitesi'nde
Offf darül Fünun um özledim okulumu
Hangi kampüsünde okudun
+1 oy
önce (16,467 puan) tarafından

Hep öğretmen olmak isterdim küçükken tebeşir alırdım gizliden okulda sonra tahta yapmıştım öyle hayali ogrencilere ders anlatırdım :D

Ev hanımıyım ama oğluma öğretmen oldum hevesim ona ögrettiklerim ile cok güzel.ve yararlı oldu.

Yani belki başka çocuklara öğretmen olamadım ama oğluma çok güzel öğretmen oldum <3

Sen mükemmel bir kadınsın ve evladın o kadar şanslı ki...:)
+1 oy
önce (329 puan) tarafından
Çocukluk hayalim doktor olmaktı ama kimya bölümününden mezunum şimdi ise sürunuyorum onca yıl onca okuma boşa giti 
Öyle düşünme hakkında hayırlısı buymuş nasibin zamanı gelince gelir seni bulur
önce (329 puan) tarafından
Çok zor çünkü eteafimdaki insanalr çok cahil kadınlar hep geri planda tutuluyu
+1 oy
önce (131,151 puan) tarafından
hemsireydi H bile olamadim heey masaallah bana
Öyle deme kısmet değilmiş eminimki sende çocuklarının muhteşemm annesisindir buda çok zor bir görev
+1 oy
önce (1,997 puan) tarafından
Sırf başörtüsü sorunu yok diye babam eczacılik iyi demişti ben de ondan duyup eczacı olmak istiyorum diyordum. Matematik öğretmeni oldum. Keşke bir yıl daha deneyip eczaciliga gitseydim. 
önce (2,483 puan) tarafından
Atama oldu mu atama:)
Bende matematik öğretmenliği mezunuyum ama atanamadım
Maşallah kız ne güzel matematik öğretmeni olmuşsun gerçi insan kendini hangi meslekte mutlu hissediyorsa onu olmalı ama tabiki eczacılık içinde hala geç değil
2015 kpss ile atandım ben. Eczacılık benim zamanımda baya yüksek puanla alıyordu ama şu an düşük puanlar. Girsem kazanma durumum olur ama ağır bir bölümü okumam cok zor. Eczacılık hem rahatlık hem de maddiyat olarak en avantajlı meslekmiş sonradan dank ediyor
İyi canım ne güzel
Eczacılık için kesinlikle bende öyle düşünüyorum ki aksine öğretmenlik hele de matematik branşı en zorlayıcı mesleklerden biri :))
Uğraşıp duruyorsun kendini yirtiyorsun hem çocukta sayısal zeka yoksa hem de evde asla bir tekrar, çalışma yoksa elde var sıfır. Mesleki tatmin bizde aşırı düşük. Öğretmen olarak da olacaksam keşke teknoloji tasarımci falan olsaydım. Her şey nasip tabii. Hakkımizda hayırlısı hepimizin
Biliyorum canım üç dört sene özelde çalıştım gerçekten çocukların matematik düzeyi ile anlatmamız gereken şeyler arasındaki uçurum farkı var
+1 oy
önce (3,267 puan) tarafından
Mimar yada doktor olmayı çok istiyordum ama babamın maddi durumundan dolayı okuyamadım eczacı tekniyesi oldum 20 sene yaptım bu mesleği oğlum oldu iki senedir evdeyım şimdide ev hanımı oldum  çalışmayı özledim 
Maşallah o zaman seni çalışma hayatında tekrar görmek isteriz :)
önce (3,267 puan) tarafından
Oğlum çok hareketli annem zor yetişiyor kızıma baktı 12 sene oğluma da bak desem bakar ama yorulur onada kıyamıyorum
+1 oy
önce (888 puan) tarafından
Hemşirelik, yönetici asistanlığı bitirdim evdeyim anneyim 
en zor görevlerden biri rabbim gönlünüze göre versin
+1 oy
önce (16 puan) tarafından
Çocukken dansçı olmak isterdim hep:) 

Büyüyünce hemşire oldum pişman değilim ama
Valla sağlıkcılara hayranımm
+1 oy
önce (2,369 puan) tarafından
Dansöz olmak istiyordum makine mühendisi oldum. 
İş hayatınızda nice başarılarınıza :)
önce (2,829 puan) tarafından
Ay benin de ilk olmak istediğim meslek dansözlüktü yorumunu görünce güldüm bayağı:D sonra veterinerlige evrildi ama sonunda mimar oldum hahaha
önce (2,369 puan) tarafından
Niye hep bir rasyonel seçimle bitmiş ama bizim hayatlar :D Evde hâlâ açar mezdeke oynarım off en sevdiğim aktivitelerden :D
İşin saçmalığı ben oynamayı da sevmiyorum şu an ama enteresan gerçekten icimde gizli kalan bir dansöz vardır belki hala ahahah
+1 oy
önce (1,227 puan) tarafından
Doktor olmaktı 15 yaşında evlendim 16 yaşında anne oldum şuan 24 yaşında bir ev hanımıyım 
En zor meslek bence anne olmak
önce (1,227 puan) tarafından
Aynen öyle bencede en zor meslek  bir de erken anne olunca daha da zor
+1 oy
Hemşire olmaktı, hemşire oldum ,daha doğrusu ebe kirli enjektorleri toplar oyuncak bebeklere su enjekte ederdim
Ederdim demişsin devam etmiyormusunuz işinize
+1 oy
Veteriner olmak isterdim mimar oldum:D ama şimdi başka bir meslek için çalışmalara başladım Allah yardimcim olsun insaallah
Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın :D
+1 oy
önce (5,033 puan) tarafından
Şarkıcı olacaktım hemşire oldum 
Sesiniz güzel mi peki şu an
Hemşirelik çok güzel bir meslek
önce (5,033 puan) tarafından
Hayır değil 2 . Sınıfta hemşire olmak istiyorum demişim öğretmenime annem gala anlatır daha sonra tarih öğretmeni olmak istedim
+1 oy
önce (4,277 puan) tarafından

Çocuk doktoru olmak istiyordum mühendis oldum :D hayaller hayatlar

+1 oy
önce (6,907 puan) tarafından
Çok kararsızım çok meslek değiştirdim öğretmen savcı polis bu üçünü diyordum hep ama nasip olmadı :/ inşallah çocuklarım olur şimdi ev hanımıyım
+1 oy
önce (523 puan) tarafından
Meslek pek düşünmezdim küçükken sadece mutlu olcam derdim. Velhasıl mutsuzluğun zirvesindeyim. 

Üniversite sinavina hazırlanıyorum. Puanım doğrultusunda bı meslek secicem umarim...
+1 oy
önce (320 puan) tarafından
İlk 5yil öğretmen müzik öğretmeni 

6,7. Sınıfta adlı tıp uzmanı 

8. Sınıfta hakim :)) 

9. Sınıfta tarih profesörü 

11. Sınıfta 112 - PARAMEDIK  olamadım çok ağladım yaralandım.  Mezuna kaldım denedim olmadı şartlar el vermedi saglik problemi yüzünden.  Çok ağladım psikoloğa gittim ağladım üzüldüm.  Teselli bulamadım 22 yaşımda agiz ve dış. Sağlığı çalışanı oldum klinikte asistan oldum ve ilerleyen yıllarda cerrahi asist. Olarak devam ettim . Ama yüreğimde hala o vardı 112 ... 

Evlendim devam ettim çocuğum oldu ve artık kabullendim karşıma her ambulans çıktığında yüreğim bi tuhaf oluyor yalan yok gözlerim dolasi geliyor ama alıştım artık kabullendim galiba. Şuan 28 yaşındayım. 

Tıp hazırlanıyorum gönlümü ona verdim malesef klinikten kalan uniformami giyip hayal ediyorum acaba olur mu diye çok uzak ama bi okadar da yakın asllinda :(  yks başladım belki yıllar sonra bi gün buraya yazmak nasip olur inşallah.  

İlgili sorular

0 oy
70 cevap 867 göst.
29 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 926 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 957 göst.
3 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Mutlulugum6 (134 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 890 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,770 soru

12,286,106 cevap

38,067 kullanıcı