+2 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (112 puan) tarafından
Sorumuz yukarda efenimmm

30 Cevaplar

+3 oy
(32 puan) tarafından
Küçükken hep arkeolog olmak isterdim oldumda 8 yıldır arkeologum
(32 puan) tarafından
Sizin için yeni ama çok eski tabiri caizse bir evren keşfediyorsunuz çocukluğumda hep özenirdim çok şükür nasip oldu
(18,181 puan) tarafından
Ben tarih öğretmeniyim tarih benim için büyülü bir dünya anlatırken heyecanlanıyorum ben çıkartanı ilk keşfedeni düşünemiyorum
(32 puan) tarafından
İnanılmaz bir duygu bu bizim için elbette
(3,389 puan) tarafından
Kuzenin arkeolog çok değişik takılar, çanak çömlekler vs bulurlarmis. Biraz değerli bir şey oldu mu şaşırır bakarlarmjs hemen tepelerinde bulunanlari bırakın tarzı ikazda bulunurlarmis:D kac sene önce anlatmıştı gülmüştük
(32 puan) tarafından
Evet doğru kazı başkanları kurallar katı bu konuda bizde heves ediyorduk staj dönemlerinde müdahale ediyorlar hemen
-Reklam-
+2 oy
(845 puan) tarafından
Kuaför olmak çok istedim hoca hanım oldum çok tezat diyo arada eşim güler 
(112 puan) tarafından
Olsun sen her meslekte muhteşemsin
(845 puan) tarafından
Çok teşekkürler cnm ❤️
+2 oy
(33 puan) tarafından
Öğretmen olmak isterdim eşim için tercih değiştirip sağlıkci oldum şuan 2.cocuguma hamieyim ev hanımıyım :)))
(112 puan) tarafından
Hep hayranımdır sağlıkcılara :)
Ama şu an en anlamlı görevdesin sağlıkla büyüsünler
+2 oy
(4,455 puan) tarafından
Avukat olmak isterdim ama memur oldum iyiki de olmuşum işimden çok memnunum 
(112 puan) tarafından
İnsanın mesleğini severek yapabilmesi çok güzel tabiki herşey gönlünüzce olsun :)
(23 puan) tarafından
Ne iş yapıyorsunuz
(4,455 puan) tarafından
Düz memurum canım İstanbul Üniversitesi'nde
(23 puan) tarafından
Offf darül Fünun um özledim okulumu
(4,455 puan) tarafından
Hangi kampüsünde okudun
+2 oy
(16,485 puan) tarafından

Hep öğretmen olmak isterdim küçükken tebeşir alırdım gizliden okulda sonra tahta yapmıştım öyle hayali ogrencilere ders anlatırdım :D

Ev hanımıyım ama oğluma öğretmen oldum hevesim ona ögrettiklerim ile cok güzel.ve yararlı oldu.

Yani belki başka çocuklara öğretmen olamadım ama oğluma çok güzel öğretmen oldum <3

(112 puan) tarafından
Sen mükemmel bir kadınsın ve evladın o kadar şanslı ki...:)
+2 oy
(339 puan) tarafından
Çocukluk hayalim doktor olmaktı ama kimya bölümününden mezunum şimdi ise sürunuyorum onca yıl onca okuma boşa giti 
(112 puan) tarafından
Öyle düşünme hakkında hayırlısı buymuş nasibin zamanı gelince gelir seni bulur
(339 puan) tarafından
Çok zor çünkü eteafimdaki insanalr çok cahil kadınlar hep geri planda tutuluyu
+2 oy
(133,863 puan) tarafından
hemsireydi H bile olamadim heey masaallah bana
(112 puan) tarafından
Öyle deme kısmet değilmiş eminimki sende çocuklarının muhteşemm annesisindir buda çok zor bir görev
+2 oy
(2,026 puan) tarafından
Sırf başörtüsü sorunu yok diye babam eczacılik iyi demişti ben de ondan duyup eczacı olmak istiyorum diyordum. Matematik öğretmeni oldum. Keşke bir yıl daha deneyip eczaciliga gitseydim. 
(2,026 puan) tarafından
2015 kpss ile atandım ben. Eczacılık benim zamanımda baya yüksek puanla alıyordu ama şu an düşük puanlar. Girsem kazanma durumum olur ama ağır bir bölümü okumam cok zor. Eczacılık hem rahatlık hem de maddiyat olarak en avantajlı meslekmiş sonradan dank ediyor
(2,557 puan) tarafından
İyi canım ne güzel
Eczacılık için kesinlikle bende öyle düşünüyorum ki aksine öğretmenlik hele de matematik branşı en zorlayıcı mesleklerden biri :))
(2,026 puan) tarafından
Uğraşıp duruyorsun kendini yirtiyorsun hem çocukta sayısal zeka yoksa hem de evde asla bir tekrar, çalışma yoksa elde var sıfır. Mesleki tatmin bizde aşırı düşük. Öğretmen olarak da olacaksam keşke teknoloji tasarımci falan olsaydım. Her şey nasip tabii. Hakkımizda hayırlısı hepimizin
(2,557 puan) tarafından
Biliyorum canım üç dört sene özelde çalıştım gerçekten çocukların matematik düzeyi ile anlatmamız gereken şeyler arasındaki uçurum farkı var
(4 puan) tarafından
Öğretmen maaşlarini hep merak etmişimdir gercekten ne kadar maas aliyolar lisedeki bir ogretmen diyelim herkez dusuk diyo
+2 oy
(3,454 puan) tarafından
Mimar yada doktor olmayı çok istiyordum ama babamın maddi durumundan dolayı okuyamadım eczacı tekniyesi oldum 20 sene yaptım bu mesleği oğlum oldu iki senedir evdeyım şimdide ev hanımı oldum  çalışmayı özledim 
(112 puan) tarafından
Maşallah o zaman seni çalışma hayatında tekrar görmek isteriz :)
(3,454 puan) tarafından
Oğlum çok hareketli annem zor yetişiyor kızıma baktı 12 sene oğluma da bak desem bakar ama yorulur onada kıyamıyorum
+2 oy
(941 puan) tarafından
Hemşirelik, yönetici asistanlığı bitirdim evdeyim anneyim 
(112 puan) tarafından
en zor görevlerden biri rabbim gönlünüze göre versin
(941 puan) tarafından
Amin cumlemize
+2 oy
(23 puan) tarafından
Çocukken dansçı olmak isterdim hep:) 

Büyüyünce hemşire oldum pişman değilim ama
(112 puan) tarafından
Valla sağlıkcılara hayranımm
+2 oy
(2,561 puan) tarafından
Dansöz olmak istiyordum makine mühendisi oldum. 
(112 puan) tarafından
İş hayatınızda nice başarılarınıza :)
(2,857 puan) tarafından
Ay benin de ilk olmak istediğim meslek dansözlüktü yorumunu görünce güldüm bayağı:D sonra veterinerlige evrildi ama sonunda mimar oldum hahaha
(2,561 puan) tarafından
Niye hep bir rasyonel seçimle bitmiş ama bizim hayatlar :D Evde hâlâ açar mezdeke oynarım off en sevdiğim aktivitelerden :D
(2,857 puan) tarafından
İşin saçmalığı ben oynamayı da sevmiyorum şu an ama enteresan gerçekten icimde gizli kalan bir dansöz vardır belki hala ahahah
+2 oy
(1,233 puan) tarafından
Doktor olmaktı 15 yaşında evlendim 16 yaşında anne oldum şuan 24 yaşında bir ev hanımıyım 
(112 puan) tarafından
En zor meslek bence anne olmak
(1,233 puan) tarafından
Aynen öyle bencede en zor meslek  bir de erken anne olunca daha da zor
+2 oy
(23 puan) tarafından
Hemşire olmaktı, hemşire oldum ,daha doğrusu ebe kirli enjektorleri toplar oyuncak bebeklere su enjekte ederdim
(112 puan) tarafından
Ederdim demişsin devam etmiyormusunuz işinize
(4 puan) tarafından
Kucukken yapiyomus yani :))) suan Ebe olmuş
(23 puan) tarafından
Küçükken yapıyordum oyuncak bebeklere, şuan eğitim araştırmada ebeyim
+2 oy
(2,857 puan) tarafından
Veteriner olmak isterdim mimar oldum:D ama şimdi başka bir meslek için çalışmalara başladım Allah yardimcim olsun insaallah
(112 puan) tarafından
Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın :D
+2 oy
(5,133 puan) tarafından
Şarkıcı olacaktım hemşire oldum 
(112 puan) tarafından
Sesiniz güzel mi peki şu an
Hemşirelik çok güzel bir meslek
(5,133 puan) tarafından
Hayır değil 2 . Sınıfta hemşire olmak istiyorum demişim öğretmenime annem gala anlatır daha sonra tarih öğretmeni olmak istedim
+2 oy
(4,488 puan) tarafından

Çocuk doktoru olmak istiyordum mühendis oldum :D hayaller hayatlar

(112 puan) tarafından
Olsun ya bence şu anki mesleğinizde çok güzell
(4,488 puan) tarafından
Atanması zor. İş bulması da kadın için zor maalesef
+2 oy
(6,909 puan) tarafından
Çok kararsızım çok meslek değiştirdim öğretmen savcı polis bu üçünü diyordum hep ama nasip olmadı :/ inşallah çocuklarım olur şimdi ev hanımıyım
(112 puan) tarafından
En zor görevlerden birindesiniz umarım çocuklarınız çok iyi yerlere gelirler
(6,909 puan) tarafından
İnşallah canım hepimiz evladı iyi yerlere gelir
+2 oy
(542 puan) tarafından
Meslek pek düşünmezdim küçükken sadece mutlu olcam derdim. Velhasıl mutsuzluğun zirvesindeyim. 

Üniversite sinavina hazırlanıyorum. Puanım doğrultusunda bı meslek secicem umarim...
(112 puan) tarafından
Seni mutsuz eden her neyse biraz ondan uzaklaşmalısın zaman akıp gidiyor hayatını yaşa
(542 puan) tarafından
Evliysen bu pek mümkün değil.
+2 oy
(420 puan) tarafından
İlk 5yil öğretmen müzik öğretmeni 

6,7. Sınıfta adlı tıp uzmanı 

8. Sınıfta hakim :)) 

9. Sınıfta tarih profesörü 

11. Sınıfta 112 - PARAMEDIK  olamadım çok ağladım yaralandım.  Mezuna kaldım denedim olmadı şartlar el vermedi saglik problemi yüzünden.  Çok ağladım psikoloğa gittim ağladım üzüldüm.  Teselli bulamadım 22 yaşımda agiz ve dış. Sağlığı çalışanı oldum klinikte asistan oldum ve ilerleyen yıllarda cerrahi asist. Olarak devam ettim . Ama yüreğimde hala o vardı 112 ... 

Evlendim devam ettim çocuğum oldu ve artık kabullendim karşıma her ambulans çıktığında yüreğim bi tuhaf oluyor yalan yok gözlerim dolasi geliyor ama alıştım artık kabullendim galiba. Şuan 28 yaşındayım. 

Tıp hazırlanıyorum gönlümü ona verdim malesef klinikten kalan uniformami giyip hayal ediyorum acaba olur mu diye çok uzak ama bi okadar da yakın asllinda :(  yks başladım belki yıllar sonra bi gün buraya yazmak nasip olur inşallah.  
(112 puan) tarafından
Ayy ne kadar gönülden istemişsin gönlünden geçen ömrüne nasip olsun inşallah üzülme lütfen
(420 puan) tarafından
İnşallah :)

İlgili sorular

0 oy
70 cevap 876 göst.
29 Aralık 2023 Kültür-Sanat kategorisinde Tekcocuk (1,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 943 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 959 göst.
3 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Mutlulugum6 (134 puan) tarafından soruldu
+2 oy
33 cevap 892 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,848 soru

12,322,252 cevap

38,991 kullanıcı