+2 oy
265 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (155 puan) tarafından
Bı yanım eşimle boşanmak istiyor bı tarafım istemiyir napacahim bilmiyorum huzurlu bı yuvamız yok annesinden kopamıyor ayrı ev istiyorum huzurumuz için kabul etmiyor annesi yuvamizi bozmaya çalışıyor ve basariyor

6 Cevaplar

+2 oy
önce (1,288 puan) tarafından
Burdan boşan demek çok kolay olur canım Allah hidayete erdirsin kocanı inşallah yuvasının hangisi olduğunu öğrenir inşallah kısa zamanda sanada sabırlar diliyorum inşallah gönlünce olur her şey 
önce (155 puan) tarafından
Amin inşallah ya
-Reklam-
+1 oy
önce (1,727 puan) tarafından
Ayri ev için aileni devreye sok yardım etsinler Bi şekilde 
Ailemde bı andan istemiyor ayrı eve cikmayi
+1 oy
önce (82 puan) tarafından
Bende zamanında boşanmak için kararsizdim üstelik çocuğumuz da olmuyordu imkanım vardı fakat Allah öyle büyük ki kader de yazılıyız demek ki asla kopamadim yapamadım. Sonrasında da bebeğimiz oldu derken o duygu geçti şimdi ins bir daha o duyguya girmem 
önce (1,434 puan) tarafından
Bence tavrını köy kaç aylık bebisin
2 aylık
önce (1,434 puan) tarafından
Benimde 2 buçuk boşver dinleme kimseyi benimde ikinci çocuğum ilkinde tam 3 ay sütüm gelemdi kaynanamin dediklerini takmaktan üzülmekten hersye ağlamaktan bu doğumumda kaynanam burdaydi zerre umursamafim sütüm gelmedi 1 hafta mamasını verdim emzirdim sık sık hala ara ara mama veriyorum yoksa napacaksin Acmi kalsın
Resmen bugün eşim dedi ben mama almam dedim ozaman bu çocuk açlıktan ölsunmu yani istediginiz bunu he ölsun kendi sutunu vereceksin bide baba olacak
önce (1,888 puan) tarafından
Benim kaynanam da ilk cocugumda yaptı. Markete gittiler o arada kocamı doldurmus sütünü vermiyor diye . Çocuğum sarılık oldu annesi emzirmedi çocuk sarılık oldu diye yüzüme şeytan gibi baktı. onun yüzünden gelen sütüm de kesildi. Şimdi görüşmüyoruz Allah'a şükür ikinci çocugumu emziriyorum. Sen anneni babani ara çek git bak o evde sütun de gelir. Bu insanların yanında stresten süt mü gelir
+1 oy
önce (5,038 puan) tarafından
Konu sütse esine soyle gelirken süt pompası alsın bitane. Gözünün önünde sağ sütünü görsün bakalım ne kadar çıkıyor. 

Onun dışında bacım bu kurtarılacak bi yuva değil. Çek git annenlerin yanına madem kendi ailen de istemiyor ayri eve çıkmanızı baksınlar o zaman seni ve yavrunu. 

Eşinle de evi ayırıp eşyaları mobilyaları alıp evi kurana kadar barışma yanlısı olma eğer barışacaksan. 

Bu da bi fırsat lohusa kafası ve siniriyle bu osi hallettin hallettin yoksa çok zor ev ayırman.
önce (78 puan) tarafından
Ne kadar güzel bir yorum
Artı veremiyorum ama bolca artı
+1 oy
önce (975 puan) tarafından
Önce annesinden bosansin.Aslinda kocanın hak ettiği terkedilmek. Yaşasın anasıyla ölene kadar 
+1 oy
önce (4,331 puan) tarafından
İnan ancak dua edebilirim sana çünkü yuvayı yıkmak kolaydır ama kurmak çok zordur, rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah kardeşim 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,038 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 86 göst.
0 oy
10 cevap 417 göst.
0 oy
3 cevap 171 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,064 soru