Bu akşam görümcem 9 yaşında o kadar boş yer varken köşedeki Mama sandalyesine oturdu onunda üstünde bardak vardı su getirdim oğluma vermek için bardağı kırdı oraya düştü paramparça oldu bende ses etmedim etmem de böyle şeyler için neyse oğlumun elinde koskocaman cam parçası vardı bende bağırdım refleks olarak eşim de bana bağırdı bende yine ona bağırdım bardak kıran kardeşin gotunu dönüp giden oo sen niye bana bağırıyorsun diye bağırdim bende gittim makinayı felan getirdim temizlemek için bende sınırlı olduğum için sert hareket ettim eşim insan gibi davran dedi bende bağırdım o bağırma dedi ben daha çok bağırdım bana vurdu bende cinnet geçirdim bağırıp çağırdım o kadar bağırdım ki boğazım ağrıyor ya küçük ama şeytan gibi yaa çocuklarıma vuruyor bağırıyor artık dayanamadım hareketlerine ya eşime ağzıma gelen küfürleri beddulari ettim annen gil ağzıma sictilar sesin çıkmadı kardeşin için mi bana vuruyorsun diye demedigim laf kalmadı oda onu için değil çok bağıriyorsun diye dedi eşyalarımı topladım gidecektim izin vermedi kapıyı kilitledi bende bağırmaya devam ettim açmadı belki abarttıgimi düşüneceksiniz ama yemin ederim ki çok fena eşim bana güzel birşey der yan yan bakar dün sürprizim var cuma günü dedi bana eşim gidip geldi sürprizin ne diye darliyor bende gelim ya heryerde kuyruk gibi peşimde eşimle annem gile bile giderim peşimden gelir sıkıldım artık