+2 oy
773 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (275 puan) tarafından
Bu akşam görümcem 9 yaşında o kadar boş yer varken köşedeki Mama sandalyesine oturdu onunda üstünde bardak vardı su getirdim oğluma vermek için bardağı kırdı oraya düştü paramparça oldu bende ses etmedim etmem de böyle şeyler için neyse oğlumun elinde koskocaman cam parçası vardı bende bağırdım refleks olarak eşim de bana bağırdı bende yine ona bağırdım bardak kıran kardeşin gotunu dönüp giden oo sen niye bana bağırıyorsun diye bağırdim bende gittim makinayı felan getirdim temizlemek için bende sınırlı olduğum için sert hareket ettim eşim insan gibi davran dedi bende bağırdım o bağırma dedi ben daha çok bağırdım bana vurdu bende cinnet geçirdim bağırıp çağırdım o kadar bağırdım ki boğazım ağrıyor ya küçük ama şeytan gibi yaa çocuklarıma vuruyor bağırıyor artık dayanamadım hareketlerine ya eşime ağzıma gelen küfürleri beddulari ettim annen gil ağzıma sictilar sesin çıkmadı kardeşin için mi bana vuruyorsun diye demedigim laf kalmadı oda onu için değil çok bağıriyorsun diye dedi eşyalarımı topladım gidecektim izin vermedi kapıyı kilitledi bende bağırmaya devam ettim açmadı belki abarttıgimi düşüneceksiniz ama yemin ederim ki çok fena eşim bana güzel birşey der yan yan bakar dün sürprizim var cuma günü dedi bana eşim gidip geldi sürprizin ne diye darliyor bende gelim ya heryerde kuyruk gibi peşimde eşimle annem gile bile giderim peşimden gelir sıkıldım artık 

26 Cevaplar

+2 oy
önce (4,264 puan) tarafından
O hengamenin arasında bağırmak yerine kıza Bi tokat patlatsaydin ya..9 yasinda her türlü şeytanligi aklı kesen büyüdüğünde neler yapar neler. Ben çocuktur diyip bazı şeyleri hoş göremiyorum maalesef 
önce (275 puan) tarafından
Ya zaten çok saygısız burda birşey derim gider annesi gile yayar her yerde kuyruk gibi peşimde yeter artık eşimle çocuklarımla tek bir yere gidemiyorum ben teyzeme gidiyorum peşime takılıyor anneme gidiyorum peşime takılıyor
önce (4,264 puan) tarafından
Kesin kaynanan gönderiyodur. B.k mu var her yerde peşinde sevimsiz sıçan
-Reklam-
+2 oy
önce (2,525 puan) tarafından
Yorumlarda abarttgni o daha covuk diyenler falan var ama yasamayan anlamaz.simdi covuklarda kiskanclik hastalik dercesine cikabiliyor ve surekli senin evindeyse bende normal degil ki yorumlarda abimlemj yatiyorsn diye sormus covuk bariz kiskaniyor abisini ve cocuklarini abarttgn hisi yok cok iyi yapmssn.vurnadi asla kabul edilir degil bide kjca kiz mama sandalyesine oturuyor esin burda tepki vermeliydi belliki herkez simartmjs skintisjni sen cekiyorsn ama esinle konjs cekmek zorunda degilm hergn alip bakmak zorunda degilim diye.eve geldignde kapiyi yarim acip ustum musait degil vesaire gibi bisiler uydur ama esinede acik acik de esinde bilsn ve en onemli oda tepkisini koymalikj bidaha oyle seyler yapamasn.
Ya bundan büyük de eltimin kızı var oda 12 13 yaşında oda böyleydi babası vefat etmiş eşimle beni bildiğin kıskanıyordu bir yere gidince eşim yanımda olunca o önceden yoktu biz vardık niye onun yanına gidiyor amcam diyordu taşındılar çok şükür şimdide geçen maça gitmiştik resim paylaştım kıyameti kopardılar eltim eşime mesaj atmış sende karında birşey paylaşınca kızıma gizleyin bunu o karına da söyle diye yemin ederim aynı bu şekilde bende bir daha gezmeye gittik paylaştım ama kötülükten değil haberim yok mesajdan zaten bana değil eşime yazmış bu sefer eltimin kızı beni eşimi takipten çıkarmış bunlar çocuk mu bunlar nasıl çocuk Allah aşkına ya
Oha yuh canm.afedersn de esinle gezmeye gitmene bile karisir olmuslar kiz bu nasil bi zihniyet.beni yanlis analama ama suc esinde gibi geldi gereken cevabi verseydi bukadr cesaretlenemezlerdi diye dusunuyorm.esin ne demis o kesajdan sonra acikcasi m.ettm
Cevap vermeden silmiş
Ozman sorun senin esinde canim.cevabini veremedigi icn onlarda kendilerinde karisma hakkini buluyor rahat davraniyorlar.esin cevabink verse boyle yapabilirlermj sence.bence esinle konusman lazim bu durumu bu rahatszliginj dile getirmen lazim.sendne yuz bulduklari icn bukadr rahat davranip iliskimize karisiyorlar demen lazim.yani utanmasalar kocanla gece yatakta napcanada kariscaklar
Kaynanam ona da karışıyordu cevap vermiyor niye abisi ölmüş diye
+1 oy
önce (93 puan) tarafından
Ayyy valla haksizzsin ki şunu da diyim hep bagrdim demişsin bende olsam vururdum ağzına yani kafa buda soncda ne diye o kadar yirtiyorsun kendini zatn bı bardak icin olmadığı kesin çocuklada alakası yok fazla bsey demiyecegim 
Kardeşine bağırdım diye önce o kendini yırtarak bağırdı sonra ben bağırdım benim anneme küfür ettiler beddua ettiler babama da erkek kardeşime de ben ona söyledim o bir kere tepki vermedi bana yapmadıkları kalmadı ona da tepki vermedi ben kardeşine kızdım diye ki haksız da değildim benim annemde babamda kardeşim de kiymetliydi ben onun için öyle rezillik çıkardım konu onun ailesi olunca erkek oluyor bende onun karisiyim beni niye bir kere bile korumadi
önce (93 puan) tarafından
Ama Gülüm bak bebeğin de varmış onu da düşünmen gerekiyor o kadar çok gene de bağırmaman gerekiyordu alırdın kocanı karşına konuşurdun o zaman bunları güzellikle anlatırdın derdin bebeğin ne kadar çok korkmuştur ya diğeri 9 yaşında küçük daha tabii bir koruması gerekiyor orada da kocan haksız haklı değil ailene kimse laf edemez sen onun ailesini etmiyorsan o da senin ailene edemez
+1 oy
önce (975 puan) tarafından
Ay su 9 yaşında çocuk diyenlerden de sıkıldım kadınin çocukla bir derdi yok iyi okuyun.
Benim verilen tepkiyle derdim var sabah kahvaltısında bende öğlen bende akşam bende okula giderken beslenmesini katarim yerli malida onun kekini böreğini ben yaparım saygısızlığıni Altan alıyorum boşver diyorum ama kimse bana birşey yapıldığı için tepki vermedi aileme söylenilen küfürler yüzünden tepki verilmedi ben oğlumun elinde cam parasına tepki verdim diye dayak yedim
önce (975 puan) tarafından
Haklısın vala ne desen
+1 oy
önce (1,372 puan) tarafından
9 yaşında bı çocuk ama simdiden gorumcelige başlamış 
0 oy
önce (170 puan) tarafından
Ağzına sağlık daha fazlasını da yapsaydın iyice rahatlasaydin keşke sustukça tepene binerler

İlgili sorular

+4 oy
15 cevap 736 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde nilanka (166 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 1,235 göst.
8 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 900 göst.
6 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bst.24 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 466 göst.