+2 oy
114 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (2,430 puan) tarafından
Evi dinleyen kaynana !!!!! 

Sabah oğlan ne yaptiysam okula gitmedi oglum etme yapma esimi çağırıyorum pislik sıcak yataktan kalkıp kalkmamak babam git demiyor neyse oyle böyle ikna ettim gec kaldık eşime dedim bari sen götür arabayla gec kaldi bugun de geziye gidecekler al çocuğu git dedi bende sinirlendim artık bi sürü laf söyledim kapıya çıktım orda kulağını vermiş evi dinliyor pislik kadin sözde namaz kılar oruç tutar sürekli boyle eşime diyorum cani saolsun dio kafayı yicem ben artık 

4 Cevaplar

+3 oy
(308 puan) tarafından
Gürültü duyunca korkmuştur canım kurulma
-Reklam-
+1 oy
(421 puan) tarafından
Ay dinlesin hiçte takmam  sen sinirlenmiş lsn kaynananda önüne çıkınca ona iyice dolmuşsn
+1 oy
(8,216 puan) tarafından
Ahahah. Bu da bir seymi . Dua et gece dinlemiyor. 

Kuzenimin kayinvalidesi gece o iş olurken dinliyordu. Kapidan disari cikarken görmüş anaa kapida kadın gece gece .

Zaten 6 ay kaldı o evde bosandi
(2,430 puan) tarafından
Gidecek yerim olsa simdi basar giderim ama yok
tarafından
Neee gerçekten mi ne insanlar var ya yuhhh
(8,216 puan) tarafından
Kiz sana boşan demiyom sjsj.
Evet gercekten. Hareket edemiyorduk diyo kuzenim.. o aile temelli psikopattı. Bosanma sebebi bu .
tarafından
Eh 6 ay bile fazla dayanmış kızcağız.
(8,216 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
tarafından
Valla benimki de dinliyor bazen eve geliyor kapıyı çalmıyor biraz dinliyor öyle çalıyor. Eşime söylemedim gerek de yok. Herkes kendine yakışanı yapar yeri gelince söylüyorum tabiki. Bişey konuşsak anne duymuşsundur belki diyorum yok yok nerden duycam tansiyonum düştü eve gideyim diyor sonra ahahahahha
(2,430 puan) tarafından
Bu tehlikeli türden olan cnm oglu inince dolduruyor sana bunu bunu diyor faln diye

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 115 göst.
1 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Ht (2,338 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 1,147 göst.
26 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ben anne (3,886 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 771 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Tombul kel bebek (450 puan) tarafından soruldu

413,271 soru

12,442,798 cevap

46,048 kullanıcı

Kategoriler

...