0 oy
46 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (620 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar beni bi telaş aldı ilk kızımda çok tevrubesizdim ve yeterli düzenli bı emzirme olmadi. Göğsüm küçük hemde baya ve ucu da yok denilecek kadar şimdiden beni bunun stresi sardı bu duyguyu ilkinde yaşamadım ama ikincide yaşamak istiyorum mamanin zorluğunu gördüm ya kabız yaptı ya gaz oldu ya ishal oldu ne yapmam lazım doktoruma bu durumu anlatmam gerek mi ? Yardımcı olabilir misiniz yine emziremezsem diye üzülüyorum:(

3 Cevaplar

0 oy
(886 puan) tarafından
İlk çocuğumda sağ göğüste daha az olurdu, tutmakta hep zorluk çıkardı. Göğüs ucu çok yoktu 

Silikon göğüs ucu kullandım bir süre. İlk zamanlar hep yara oldu, acıyordu vs. İkinci çocukta hiç birini yaşamadım. Gayet güzel gidiyor. Biraz çocukla da alakalı bence. Her bebekte aynı olmuyor. Emzirme danışmanlığı alabilirsiniz. 
-Reklam-
0 oy
(1,085 puan) tarafından
Öncelikle bir anne ve en önemlisi bir kadın olarak kendine güven emzirmek doğamızda var çünkü.gogus ucun küçük olabilir bebek emdikçe ucu çıkar ilk gunler zaten süt fiskirmaz emdikçe bebek büyüyüp çekme gücü arttıkça sütte çoğalıp artmaya başlıyor.sen pes etme sürekli emzir.bebegim 4 aylık doğduğundan beri emziyorum + mama da veriyorum şimdi mamayı kendimi çok halsiz enerjisiz hissedince veriyom sende öyle yaparsın.emmek çok güzel.simdiden bebeginle emişecegin günleri hayal et ve adapte ol.bol sütlerin olacağı günlerin olsun
(620 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim kendimi ilk cocugumda çok yetersiz gördüm çevremde eşimde dahil bunu bana psikolojik baskı olarak gösterdiler asla affedemiyorum onları. Şimdi bebeğime yetmek istiyorum ama mama verirsen anne göğsünü emmez diyorlar nasıl yapıyorsunuz mamayı nasıl veriyorsunuz
(1,085 puan) tarafından
Kulaklarını tıka etrafa en iyi sen bilirsin kendini ve bebeğini.bebegim 10 gün kuvezde yattı bu süre zarfinda mamaya başladilar sonrasında kilo alımı düşüktü bebeğimin o yüzden kullanmaya devam ettim.simdide bebeğimi gözlemliyorum emzirme sonrası huzurluysa mama vermiyorum ama bazı günler huzursuzsa veriyorum.o yüzden meme reddi yapmadı bende canım sürekli olmadığı için emzirmek ön planda çünkü
(620 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim umarım herşey çok güzel olur bu sefer
(1,085 puan) tarafından
Rica ederim canım.inş canim
0 oy
(41 puan) tarafından
Bende senin gibiydim canm ilk çocuğumu emzirmedim hep içimde kaldı 11 günlük bebeğim var ve emziriyorum çok şükür göğüs ucum yok ama göğüs ucu aparatıyla emziriyorum sende alıp deneye bilirsin canm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 235 göst.
10 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
8 cevap 119 göst.
16 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nurcyln (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
17 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu