+8 oy
1,909 göst.
önce Diğer kategorisinde (173 puan) tarafından

Yakşamlar sayın seyirciler, katılımcılar ve yorumcular. Bu gece itiraf gecesi!

Bildiğiniz üzere eğlenmeyi seven ve kafa dağıtmak için pek çok platforma başvuran bir grubuz. O sebeple bu gecenin eğlence konusunu size takdim etmek isterim. İTİRAF EDİYORUM!

Format, kendiniz hakkında bir meseleyi (konu ne olursa olsun) itiraf etmektir.

Ben de dahil tüm katılımcılar arasında en çok oy alan itirafa bir sürprizim var! (Büyük bir şey beklemeyin :D)

Hadi itiraflar başlasın.

Ben başlıyorum. İtiraf ediyorum hatırı sayılır bir yaşıma kadar normal doğumu sadece hayvanlar yapar, insanların tamamı karınlarından doğurur sanıyordum.

63 Cevaplar

0 oy
önce tarafından
Evleneigime pismanim
-Reklam-
0 oy
önce (217 puan) tarafından

İtiraf. Ediyorum 3.4 yaşlarında abimle kimsenin görmediği evimizin içinde arkadaşlarımız vardı ikisi iyi biri kötü abime şimdilerde :D evet vardı diyo belki ben yaniliyorum rüyaydı falan ama abim benim ona demedigim onlarla yaptığımız şeyleri söylüyor mesela gece olunca motorsiklet le evin üstünden ucardik falan .... Tabi olağan dışı şeyler inanilmayabilir :D

0 oy
önce (737 puan) tarafından
'Evreşe yolları dar ' şarkı sözlerini 'E5 in yolları dar' sanıyordum, uzuuunca bir süre.

**E5 İstanbulda bir otoban ve aşırı derecede işlek, geniş. Ben de diyordum daha ne kadar geniş olsun, kocaman yol. 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 598 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ipekreha (121 puan) tarafından soruldu

409,064 soru

12,294,839 cevap

38,301 kullanıcı

Kategoriler

...