+1 oy
399 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde tarafından

Kizim krese gidiyor yarin okul yokmus kombi bozukmus. Neyse bende bugun temizlik yaptim yoruldum bu ara yoruldum .

Esime dedim biz yarin disarda kahvalri yapcaz dedim hemen bi bagris . Sanki milyarlar istedin bende sikildim evde artiik

Her gun cesit cesit yemek yap yaranamazsin suyunu bile ayagina ister. Parasi var DUN 50k geldi yok neymis biriktiriyomus

11 Cevaplar

+1 oy
(30 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Maddi konularda eşiyle karşı karşıya gelen bağıran erkekler bence adam değil. Eşi onun evine çocuklarına bakacak o da eşinin isteği karşısında bağıracak. Her şey karşılıklı o zaman ben de onun evinde istedikleri i yapmam.
tarafından
Yemegi yapan ben cayini onune koyan ben
(30 puan) tarafından
Bence eşinizden evde oldugunda çay getirmesini isteyebilirsiniz. Yani ben öyle yapıyorum. Eşim izinliyse ilk çayı ben getirdiysem digerini o getiriyor. Diger türlü ben evde kendimi hizmetçi gibi hissederim.
-Reklam-
0 oy
(2,238 puan) tarafından
Parası olduğu halde bana yok diyemez. Bende diyemem birbirimizin istekleri yerine gelmezse ilişkimiz sarsılır. O an müsait değilsek 1 gün sonra 2 gün sonra yaparız. Birikim olur durur hergun kahvaltıya gitmiyorsun nede olsa 1 günlük kahvaltı masrafını verebilirdi. Esin hatalı 
tarafından
Atla deve degil ya hersey yapan evde ben
0 oy
(4,853 puan) tarafından
Arkadaşına sinir olmuştun post acmisttin eşin kahvaltiya çok pahalı dedi diye seninde başına benzeri geldi demek ki arkadaşınla yarın için sözleşseydin sen de arkadaşına aynı cümleyi kuracaktın 
tarafından
Bugun bende nakit vardi Hsrcadim malesef
(198 puan) tarafından
Yorumu görünce baktım gerçekten öyle olmuş bencede arkadaşına laf edip aynı duruma düşmen
(4,853 puan) tarafından
Nakit paran var mı diye sormadım ki senin bence maddi anlamda sıkıntıların var çünkü geçen yine yorum yaptım sana herşey maddiyat değil termosa çay doldurup yürüyüş yapabilirsiniz diye parası çok essek gibi harcasin diye karşılık verdin çok çok ilginçsin
(198 puan) tarafından
Bende gördüm o yorumu çok değişik millete lafnedip kendi kocasının cimri olması
(670 puan) tarafından
Çünkü arkadaş kocasını eş olarak değil eşşek olarak görüyor
0 oy
(20,539 puan) tarafından
50 k ne kız 50 bin desene :) aman sıkma canını erkekler odun onlar tripten anlamaz tartış sende ağzına geleni say kapasın çenesini
tarafından
Aman bu erkek millet acimican
0 oy
(3,439 puan) tarafından
Alınma ama iki gün önce arkadasına alınmıştın eşi kahvaltı parası vermedi sözleştik gelmiyor diye şimdi senin eşinde aynı şeyi sana yapmış demekki alınmamak lazım bazen boş yere seni eleştirmek yada kırmak için demiyorum arkadasını anlamışsındır belki diye diyorum koca milletinin bazıları böyle kendine geldinmi harcar eşe geldinmi müsrif olarak görürler 
0 oy
(1,744 puan) tarafından
Parası varsa ve vermiyorsa kendim alırım ben
0 oy
(3,171 puan) tarafından
Dün aksam arkadasimin esi para cok demis diye post acmistin. Bak aynisindan beteri başına gelmis. Onun esini kucumsuyordun birde. E seninki ondan beter .
0 oy
(5,003 puan) tarafından
50 k. Nedir bilen bana açıklayabilir mi malum babane olunca gerilerde kaldim
(1,582 puan) tarafından
50 bin demek istiyor arkadaş
(5,003 puan) tarafından
Haaaa k nerden çıkıyor cahilligimi mazur görün de
(1,582 puan) tarafından
Yok estağfurullah ne cahilliği gençler arasında bin e k demeye başladılar bu aralar moda kelime bu oldu 2 bin de alsalar 3 bin de alsalar 3k 2k diyorlar her sene bir kelime moda oluyor geçen sene de bize bizziko diyolarlardı :)))
(5,003 puan) tarafından
Bana çok yapay geliyor yaaa böyle kelimeler seviyore muk ins
(1,582 puan) tarafından
Bana da hem yapay hemde itici geliyor tamam bende gencim 24 yaşındayım ama bu kelimleri kullanmam mis gibi Türkçem varken neden saçma sapan terimler üreteyim ki
0 oy
(935 puan) tarafından
Evet bu erkeğe ne denir bilinmez 7 /24 hizmet eden yemeği tatlisi çayı kahvesi meyvesi eksik olmaz birgun eşinin gönlünü hoş etmek adına çıkarmaz buda yoruldu bugünde böyle olsun demez.

Bıktım erkeklerden onların problemlerinden aklı olan mesleğini alır eline aslanlar gibi çalışır. Biz gibi akilsizlarda bu hayata çekmeye koca eline bakmaya mahkum kalırız. Artık dünya yoruyor beni. Hersey bor duygusallık var ar bir duygusal güvenimin boşa gittiği yer var düşününce kafayı yedirtecek kadar sinir bozucu. Ağlasam kimse susturamaz ama evladım var benim günün sonunda güçlü dimdik durmak zorundayız evladım için güçlü olmak zorundayım ama çok sıkıldım hayattan, değer yargılarımin paramparça edilisinden, güvendiğim kim varsa arkamdan iş cebirmesinden. Menfaat çıkar ilişkilerinden.

Amman işi özü senin kocada bu para askı varken asla çıkarmaz benden demesi. Sende moralini bozma. Sanki moralimiz bozuk olunca umurlarında mi oluyoruz. 
tarafından
Tak agzina saglik dedigin gibi
0 oy
(8,369 puan) tarafından
Troll hesabı gibisin yemin ederim her saat post acıyon
0 oy
(14,659 puan) tarafından

50K nedir yani hava mı atıyorsun kendince 

Ark eşini küçümsedin kendince 500 lira veremiyor diye senin eşin aynısını yaptın ilahi adalet :ermm:

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 400 göst.
10 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Miniminnaķ (3,362 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 850 göst.
25 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 574 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mslllll (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 314 göst.
20 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Filiz Taser (26 puan) tarafından soruldu

409,707 soru

12,316,807 cevap

38,858 kullanıcı

Kategoriler

...