+1 oy
92 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (341 puan) tarafından
Kurabiye atılıyor da tatlı okarak atan varmı hangi çeşitleri yapıyorsunuz

6 Cevaplar

0 oy
(935 puan) tarafından
Normal kek yapıyorum yarısını doğrayıp atıyorum. Poğaça tarzı şeyler genelde 
-Reklam-
0 oy
(675 puan) tarafından
Buzluk ürünleri pek sevmiyorum ben yaa kokuyor sanki daha doğrusu yediğim yerlerde hep kokuyor herhalde ondan sevemiyorum 
(341 puan) tarafından
Bende sevmiyorum ama hemen hemen herkes buzluk ürünü koyuyor gelenim gidenim çok oluyor bebegim durmuyor anlık gelen falan oluyor o yüzden bişiler yapıp atmam gerek cnm
0 oy
(787 puan) tarafından
Tüm kurabiye ve kek çeşitlerini(neredeyse hepsini) atıyorum. Sadece kremalı, muhallebili kekler oluyor, onları koymuyorum. Çörek, poğaça tarzı hamur işini de hep yaparım. Ekler yapmak işin hamuru yapıp buzlukta saklamışlığım çoktur. Meyveli tartların hamurunu önceden hazırlayıp streçle buzluğa atıyorum. Yapacağım zaman da çözdürüp fırına koyuyorum, iç harcını sonradan hazırlıyorum. Şerbetli tatlıları da hazırlayıp, yapacağım zaman da şerbetlerini ekliyorum. 
0 oy
(19,849 puan) tarafından
Mozaik pasta atabilirsin. Kek olâbilir.

Şekerpare atanlar var 
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Şerbetli tatlı revani hepsi oluyor 2 şer 4 er dilim atıyorum. Bazen kahvenin yanına çıkarınca iyi oluyor kendiliğinden  odada çabuk ta cozuluyor tam donma olmadığı için 
0 oy
(3,267 puan) tarafından
Kayınvalidem baklava atıyor. Güzel oluyor kötü bir tat gelmedi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 129 göst.
0 oy
2 cevap 121 göst.
22 Şubat 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Hediye&HM (5,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 224 göst.
28 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asbt (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
3 gün önce Yemek-Tarifler kategorisinde _ebrulii888_ (806 puan) tarafından soruldu

409,740 soru

12,317,832 cevap

38,879 kullanıcı

Kategoriler

...