6 ay önce eşim makine ile kazımıştı. Kemoterapiler saçımı kaşımı kirpigimi dökmüştü. Elhamdülillah geride çıktı. Kaslarm oyle güzel çıktı ki son 1 ayda. Hafta içi kuaföre gitmeyi bile düşünüyorum. En son 7 ay önce gitmiştim saclarm da son 2 aydr flan çıkıyordu. Ama çok cansızdı. Bide önleri çıkmıyordu. 2 ay olacak Kemoterapiler biteli. Bugün bir kere daha kazdm saçlarımı.daha sağlıklı ve hızlı uzasn diye.. Rabbım bir daha kestirmek zorunda birakmasn inşallah. Saçlarınızdaki kaslarınızdaki kipriklerinizdeki tek Bi telin bile kıymetini bilin. İnsan tek bi tele bile şükür eder mi ediyormus. Hepsi yerine geliyor çok şükür. Önemli Olan sağlık. İnanmaktan asla vazgeçmedim. İnanıyorum ki Rabbım bana kalıcı Bi şifa verecek. Şuan patoloji sonucu bekliyorm . Ona göre başka tedavi alacak miym o belirlenecek. Henüz bitti diyemiyorum ama zor olan kısımları bitirdm. Rabbım kimseyi sağlığı ile imtihan etmesn. Dua eder dua beklerm.
Allah acil şifalar versin kuzum geldiği gibi gitsin bi daha da gelmesin inşallah o şey
Allahım şifa versin inşAllah canım biti dediğin günlerini bekliyorum seni tanımasamda
409,687 soru
12,315,925 cevap
38,827 kullanıcı