+12 oy
606 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,474 puan) tarafından

6 ay önce eşim makine ile kazımıştı. Kemoterapiler saçımı kaşımı kirpigimi dökmüştü. Elhamdülillah geride çıktı. Kaslarm oyle güzel çıktı ki son 1 ayda. Hafta içi kuaföre gitmeyi bile düşünüyorum. En son 7 ay önce gitmiştim:) saclarm da son 2 aydr flan çıkıyordu. Ama çok cansızdı. Bide önleri çıkmıyordu. 2 ay olacak Kemoterapiler biteli. Bugün bir kere daha kazdm saçlarımı.daha sağlıklı ve hızlı uzasn diye.. Rabbım bir daha kestirmek zorunda birakmasn inşallah.  

Saçlarınızdaki kaslarınızdaki kipriklerinizdeki tek Bi telin bile kıymetini bilin. İnsan tek bi tele bile şükür eder mi  ediyormus. Hepsi yerine geliyor çok şükür. Önemli Olan sağlık. İnanmaktan asla vazgeçmedim. İnanıyorum ki Rabbım bana kalıcı Bi şifa verecek. Şuan patoloji sonucu bekliyorm . Ona göre başka tedavi alacak miym o belirlenecek. Henüz bitti diyemiyorum ama zor olan kısımları bitirdm. Rabbım kimseyi sağlığı ile imtihan etmesn. Dua eder dua beklerm.  

26 Cevaplar

+8 oy
(11,471 puan) tarafından
Allah şifa versin tamamen bitti dediğin günleri bekliyoruz inşallah
önce (1,474 puan) tarafından
İnşallah canım bende bekliyorum sabırsızlıkla
-Reklam-
+3 oy
(2,487 puan) tarafından
Allah'ın izniyle hepsini atlatırsın hepsi geride kalır 
İnşallah canım
+2 oy
(2,146 puan) tarafından
Ay geçmiş olsun canım. Şu platformda sağlık konusunda merak ettiğim tek kişisin 
Teşekkür ederim canım benim
+2 oy
(4,852 puan) tarafından
Allah sana şifa versin bir an önce eski sağlığına kavuşursun inşallah saçların daha gür çıkacak kirpikleri daha sağlıklı  canı gönülden inanıyorum ki iyi olacaksın 
Teşekkür ederim bende inanıyorum
+2 oy
(51,550 puan) tarafından
insallah guzel gelir sonuçların saclarinda daha guzel çıkar sen cok guclusun
Çok teşekkür ederim
+1 oy
tarafından
Cok gecmis olsun
Teşekkür ederim
+1 oy
(1,790 puan) tarafından
Allah şifa versin 
Amin Allah razı olsun
+1 oy
(4,145 puan) tarafından
Rabbim şafi ismiyle sifa versin 
Aminn çok teşekkür ederim
+1 oy
(1,165 puan) tarafından
Şükür edecek ne cok sebebimiz var aslında. Sağlıklıyken farkında olmuyoruz. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah 
Kesinlikle...  çok teşekkür ederim inşallah
+1 oy
önce (46 puan) tarafından
Merhaba şifa diliyor ve sağlığınıza kavusacaginiza tüm kalbimle inanıyorum. Size kocaman sarılıyorum
Bende size kocaman sarıliyorm. Çok teşekkür ederim
+1 oy
önce (2,078 puan) tarafından
Amin Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah canım ♥️ 
Amin canım Allah razı olsun
önce (2,078 puan) tarafından
Amin sendende inşallah
+1 oy
önce (490 puan) tarafından
İnsallah sonuclariniz tertemiz cikar biter gider. Sacimizin telimizin elimizin kolumuzun tirnagimizin aldığımız nefesin herşeyin sahip oldugumuz herşeyin kiymetini bilebilmeyi nasip etsin Allah. Bazen bazi şeyler eksildikce kiymetlenir insallah herşey düşlediginizden daha güzel olur 
Amin Allah razı olsun canım benim
+1 oy
önce (1,577 puan) tarafından
Rabbim buraya bitti atlattım diye post açtığın günleri de göstersin inşallah sen çok güçlü bir kadın ve çok inançlı bir savaşçı annesin zor kısım bitti rabbim bir daha böyle zor imtihanlar vermesin inşallah 
Aminn Allah razı olsun canım
önce (1,577 puan) tarafından
Amin canım Aminn
+1 oy
önce (1,329 puan) tarafından

Allah acil şifalar versin kuzum <3 geldiği gibi gitsin bi daha da gelmesin inşallah o şey <3

+1
İnşallah canım çok teşekkür ederim
+1 oy
önce (447 puan) tarafından
Yüce rabbim bu mübarek üç aylarda sana şafi ismiyle şifanı versin , Allah yardımcın olsun zor bi süreç atlatıcaksın gecicek saçlarında daha çok güzel çıkacak eminim Allah'ım sana hayırlı kapılar acicak moralini yüksek tut 
+1
Moralim çok iyi şükürler olsun  . Çok teşekkür ederim
önce (447 puan) tarafından
Rica ederim cnm .dd
0 oy
önce (2,832 puan) tarafından
Rabbim safi ismiyle sanada tum hastalarada sifa versin insallah guzel haberlerini alirsin
İnşallah canım Allah razı olsun
0 oy
önce (238 puan) tarafından
Ayyy Rabbim sana sağlık şifa versin evlatlarına ailene bağışlasın inşallah 
0 oy
önce (3,681 puan) tarafından
Allah'ım iyiliğini versin inşallah önemli olan motivasyon ♥️
0 oy
önce (697 puan) tarafından
Kurtuldum kızlar ben de hastaligimi yendim diye burda post paylaşırsın inşallah tez vakitte. 
0 oy
önce (799 puan) tarafından

Allahım şifa versin inşAllah canım biti dediğin günlerini bekliyorum seni tanımasamda:) 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 144 göst.
29 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.
12 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 724 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,084 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 135 göst.
3 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu

409,687 soru

12,315,925 cevap

38,827 kullanıcı

Kategoriler

...