+3 oy
358 göst.
önce Diğer kategorisinde (126 puan) tarafından
Sabahtan akşama kadar bicir bicir konusuyor. Yemek hazır mı karnım acıktı bile diyor. Ben dökmedim anne döktü ben mama yiyorum diyor 3 cümleyi bile art arda kuruyor tamam konuşması iyi ama sürekli olunca kafa ütülüyor. Aynı yaşta bebeleriniz aynı mi sizinde

25 Cevaplar

+4 oy
önce (6,065 puan) tarafından

ole . daha dur bunun 3 yasi 4 yasi var:)

önce (1,852 puan) tarafından
4 yaş oğlan var bende kayinbabam az önce sen nasıl dayanıyorsun buna diyor sjsjs 2 sn susmaz
önce (6,065 puan) tarafından
birde uc dort yas bilincli de soruyor surekli zirt birt. cevapdan tatmin olaba kadar:) he he deyip gecistiremiosunda. aha simdi oglum kargo mama soyle cukka süt soyle dedi :) trendyoldan acdim aldim gitti kargocu getircek dedim beklio cikolatali sutunu:) 4 yas kanmioda buna
-Reklam-
+4 oy
önce (737 puan) tarafından
Maşallah, umarım en büyük derdiniz bu olıur. Bu şekilde olmaları, konuşmamalarından çok daha iyi. Bizde de eve dönerken arabada bir enerji patlaması yaşayıp sohbete başlıyor. Günün yorgunluğuyla cevap verecek halim kalmıyor ama o itinayla soru sorup konuşmaya devam ediyor. Benim çok hoşuma gidiyor ama bu şekilde olması. Çocuklarla sohbet etmeyi çok seviyorum. 
+3 oy
önce (624 puan) tarafından
Keşke sadece konuşsa bir saniye yerinde durmuyor sürekli hareket halinde 
+3 oy
önce (982 puan) tarafından
3.5 yaştan selam olsun oğlum saniye değil salise susmuyor birşey bulamasa şarki söylüyor
+3 oy
önce (4,798 puan) tarafından

Benim oğlum da 2,5 yaşında konuşmuyor keşke konuşsa da hiç susmasa başımızı ağrıtsa  diyoruz:angel:

önce (141 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda konuşmayı nasip etsin bize de inşallah benim kızım da 1 yaşında ben de çok endişeleniyorum
+3 oy
önce (51,495 puan) tarafından
6 yastan selamlar hala devam ediyor konusmasi ☺️ kendi kendine oynarken bile konusuyo
+3 oy
önce (647 puan) tarafından
Bizimki 2 yaşında başladı öyle. Suan 2 buçuk yaşında 
+2 oy
önce (2 puan) tarafından
Benimkinde aynı hiç susmuyor hiç kozlar öyle oluyor sanırım 
+2 oy
önce (721 puan) tarafından
Büyük kızım 5 yaşında çok geç konuştu hala daha öyle herşeyi anlatmaz.Küçüğüm 29 aylık maşallahı var konuşuyor da konuşuyor, aynı dediğin gibi 3 cümleyi peşpeşe kuruyor ilk kızımdan sonra şaşkınım nasıl konuşuyor diye hala alışamadım.
önce (345 puan) tarafından
Canım yanlış anlamazsan kızınin konuşması için neler yaptın benim kızım 3 yaşına girecek konuşmuyor ne yapabilirim çocuk psikologuna götürdüm kulak Burun Boğaz a götürdüm hoc bir şey yok ama konuşmuyor
önce (721 puan) tarafından
Hiçbirşey yapmadım.Her çoçuk özeldir.Vakti zamano gelince konuşuryorlar.Benim ilk kızım geç konuştu şuan maşallahı var konuşuyor bıcır bıcır değil ama gerektiğinde istediğinde kendini çok güzel ifade ediyor.Kontroller iyi çıktı konuşmaması için herhangi bir engel yok ise endişe etmeyin vakti gelince muhakkak konuşacaktır.Bol bol etkinlik yaptırabilir dikkat geliştirici setler alabilirsiniz.Onunla bol bol konuşmanız kitap okumanız dil gelişimi için etkili olacaktır.Bir de anlatmak istediğini anlasanız bile anlamazdan gelin kendini ifade etdebilmeye çalışsın biraz zorlansın.
+2 oy
önce (26 puan) tarafından
5 yaşında imdat diye bagirasim var :)
+2 oy
önce (2,350 puan) tarafından

2 yaşına girecek bizimkide öyle ikili cümleleri kuruyor artık hatta arada üçlü bile kuruyor ama anlaşılsın anlaşılmasın devammmlı biseyler söylüyor :)konusmasa niye konusmuyo derdik üzülürdük varsın konuşsunlar şükürler olsun 

+2 oy
önce (425 puan) tarafından
Kızlar konuşmayı ögrenince hiç susmuyor sanurım benimki 4.5 yaşında konuşmayı öğrendiği günden beri sadece uyurken sustugunu gördüm:D
+2 oy
önce (336 puan) tarafından
Maşallah. Konuşsun boşver.2 buçuk yıldır konuşmuyordu. Zevkini çıkarıyor:) 
+1 oy
önce (7,995 puan) tarafından
2 yaşında oğlum henüz tam konuşamıyor.Kızım ise o yaşta hiç susmazdı. 
+1 oy
önce (10,262 puan) tarafından
5 yaşında kızım, sustuğu tek an uyuduğu zaman :D
0 oy
önce (2,951 puan) tarafından
3 yaş o kadar çok konuşuyor ki uyuyunca kafam rahatliyor nefes alıyorum:)
0 oy
önce (4,180 puan) tarafından

Benim oğlan da öyle abim nerde babam nerede kankam nerede diye diye soruyor cevap verince niye gelsin çay içelim yemek yiyelim mama ver porti ver ooo yazsam destan olur :D gece bile uyanınca abiyi babayı sorar nerde diye sonra uyur:woot:

0 oy
önce (751 puan) tarafından

Şuanki hali nur nimet :) 4 yaşı bekle bangır bangır geliyor :D akşam kızım uyuyunca resmen beynimin uyuştuğunu hissediyorum 4 yaşında benimki :)

0 oy
önce (1,297 puan) tarafından
Maşallah ne güzel Allah böyle dertler versin :) 
0 oy
önce (5,813 puan) tarafından
Maşallah diyelim. Bnm oğlum dün iki yaşına girdi konuşmuyor ablası o yaşta konuşurdu ama bu hiç heves etmiyor tek derdim bu benmde ( ezan üstüne okundu şuan 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 162 göst.
0 oy
11 cevap 239 göst.
21 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde hayal14 (2,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,988 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 240 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ftm1907 (551 puan) tarafından soruldu