0 oy
70 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,239 puan) tarafından

image

bu sabah da post açmıştım kızımda öksürük başlangıcı var diye bu ilacı niye yazdı bilmiyorum birkaç tane daha yazmış biri antibiyotik öksürük fazlalasirsa ver dedi iburamin zero, asist balgam sökücü bide bunu yazmış alerji yazıyor vereyim mi 

3 Cevaplar

0 oy
önce (917 puan) tarafından
Evinde kedi falan varmı yada halin yünlü çocuk ayicikla.falan oynuyomu
önce (2,239 puan) tarafından
Ayicikla oynuyor ama kedi yok doktorun odasında kedi vardı kızım da çok oynadı yanındaki arkadaşım di eve alsam mı çok seviyor hayvanları dedim ciddiye aldı galiba doktor dndnxj
önce (917 puan) tarafından
Yok böyle tüyü toza akara karşı alerjisi varsa oda grip gibi sürekli burun akıntısı hapşırma yaptırır
Burun akıntısı var demiştim o yüzden yazmıştır o zaman teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
önce (5,440 puan) tarafından
Bu ilaç bende de var oğlum sürekli Öksürunce bende kullandım 

Geçende oğlum alerjı olmuştu vücudu hep dökmüştü bundanda yazmıştı kullandım reçeteyi oku canım 
Umay benn seninnn adın nee
Yeşim canım ben eski nıck huzur91di hatırlarsın ondan huzurum koydum nıck ismimedd
Benimde umayy17 idi sende önceden gormussundur ben biraz ara vermiştim yeni geldim sayılır. Burdaki şiddet aldatma postlarından kocama saldırıyordum
Hatırladım kız bazen bende etkılenıyorum haklısın valla ama bugün öyle yazan yarın canım cicim diyince artık takmıyorum
Gerçekten öyle maalesef
0 oy
önce (3,482 puan) tarafından
Alerji şurubu bu zaten ağız burun akmalı işte öksürük hapşırık olduğunda bizde kullanıyoruz verdiyse doktorunuz kullan canım
Teşekkür ederim evet onun içinmiş ilk defa ilaç kullanıyoruz burun akıntısı var o yüzden vermiştir alerji yazınca şaşırdım bir an

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nazo01 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 236 göst.
2 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 178 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 33 göst.