0 oy
78 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde tarafından

image

bu sabah da post açmıştım kızımda öksürük başlangıcı var diye bu ilacı niye yazdı bilmiyorum birkaç tane daha yazmış biri antibiyotik öksürük fazlalasirsa ver dedi iburamin zero, asist balgam sökücü bide bunu yazmış alerji yazıyor vereyim mi 

3 Cevaplar

0 oy
(993 puan) tarafından
Evinde kedi falan varmı yada halin yünlü çocuk ayicikla.falan oynuyomu
tarafından
Ayicikla oynuyor ama kedi yok doktorun odasında kedi vardı kızım da çok oynadı yanındaki arkadaşım di eve alsam mı çok seviyor hayvanları dedim ciddiye aldı galiba doktor dndnxj
(993 puan) tarafından
Yok böyle tüyü toza akara karşı alerjisi varsa oda grip gibi sürekli burun akıntısı hapşırma yaptırır
tarafından
Burun akıntısı var demiştim o yüzden yazmıştır o zaman teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(5,640 puan) tarafından
Bu ilaç bende de var oğlum sürekli Öksürunce bende kullandım 

Geçende oğlum alerjı olmuştu vücudu hep dökmüştü bundanda yazmıştı kullandım reçeteyi oku canım 
tarafından
Yani öksürünce de verebiliyor tamam canım ben yazdım ilaç detaylı ver dedi alerji yazıyor dedim ne alaka
(5,640 puan) tarafından
Bıze öyle vermişti csnım canım çünkü sürekli antibiyotik yazıyodu bende dedım sürekli böyle mi olcak ilaç bitiyo tekrar tekrar öksürük en son bunu verdi kullandım geçti özellikle koşunca tıkanıyodu şükür düzeldi
tarafından
Tamam canım kullanayım teşekkür ederim
(5,640 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım ❣️kız senin adın ne
tarafından
Umay benn seninnn adın nee
(5,640 puan) tarafından
Yeşim canım ben eski nıck huzur91di hatırlarsın ondan huzurum koydum nıck ismimedd
tarafından
Benimde umayy17 idi sende önceden gormussundur ben biraz ara vermiştim yeni geldim sayılır. Burdaki şiddet aldatma postlarından kocama saldırıyordum
(5,640 puan) tarafından
Hatırladım kız bazen bende etkılenıyorum haklısın valla ama bugün öyle yazan yarın canım cicim diyince artık takmıyorum
tarafından
Gerçekten öyle maalesef
0 oy
(3,534 puan) tarafından
Alerji şurubu bu zaten ağız burun akmalı işte öksürük hapşırık olduğunda bizde kullanıyoruz verdiyse doktorunuz kullan canım
tarafından
Teşekkür ederim evet onun içinmiş ilk defa ilaç kullanıyoruz burun akıntısı var o yüzden vermiştir alerji yazınca şaşırdım bir an

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 73 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nazo01 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 238 göst.
2 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 181 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 36 göst.