0 oy
136 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (147 puan) tarafından
Kızlar eşim bir dükkan açmış kendine kiralık dükkan evimizde yok evde kira ben neden yardimlardan faydalanamiyorum muhtaç olmama nedeniyle red oluyor muhtaç olmak için açlıktan ölmemiz mi lazım haksız mıyım ne yapmaliyim bu yeni çıkacak olan çocuk parasını da alamicam iki çocuğum var bu gidişle onu da vermezler

4 Cevaplar

0 oy
(13,290 puan) tarafından
çünkü yardımlar genelde ihtiyacı olmayana veriliyor. onun tee orda dayısı varmış, belediyede tanıdığı varmış da şöyleymiş de böyleymşş de gibi şeylerden ya da üstlerine kayıtlı ev, araba yoktur ama baya zenginlerdir. üstlerine kayıtlı bir şey olmadığı için her yerden yardım alırlar.

başbakanlık bursu için zengin bebelerin benzin parası denirdi eskiden 
(147 puan) tarafından
Maalesef öyle canım
(13,290 puan) tarafından
dedemin hiçbir sağlık güvencesi yoktu. emekli değildi. iki oda eski kerpiç 1 evi vardı sadece. yaşlılığında hep evlatları baktı ona. babam kaç kez yaşlılık maaşı alsın bari diye uğraştı. araya tanıdık bile sokmaya çalıştı. yok alamadı. sene 2000lerin başı. her dönemde her  hükümette maalesef böyle olaylar oluyor. bazen orda işlemi yapan memur bile kendi kafasına göre davranabiliyor. keşke düzgün araştırılsa. burda da gördüm hep ihtiyacı olmayanların yardım aldığını. biri kendi yazmıştı yardımım kesildi ben o yardımla altın alıyordum ne güzel diye. oysa başkaları o parayla karnını doyuracaktı.
(147 puan) tarafından
Valla bende bir ara alıyordum kızıma market eşyaları canı döner istese vs alıyordum eşim onun için de pek para vermez iyi oluyordu yani ama Birikim hiç yapamadim yani ihtiyacım olmasaydı bende altın yapardim ev taşıdık daha alamadık kafalarına göre hareket ediyorlar yada torpille
-Reklam-
0 oy
(956 puan) tarafından
Ev sahibimin 3 evi bir arabası var ona rağmen alıyor ben ise kiraciyim eşim atanmamis öğretmen markette kasiyerlik yapıyor çıkmadı düşün yani
(147 puan) tarafından
Evleri arabaları başkasının üstüne mi acaba ondan mı alıyorlar
(8,130 puan) tarafından
Araştırılması lazım. Nasıl alıyormuş o ev sahibi
(956 puan) tarafından
Kendi üstüne canım
(147 puan) tarafından
Allah Allah tuhaf gerçekten
(956 puan) tarafından
İhtiyacı olmayanlar alıyor zaten
0 oy
(3,582 puan) tarafından
Yeni çıkan yardım suan çocuğu olanlar için değil zaten kuzum 

Diğer türlü de asgari ücret altı istiyorlar 

Üzerine ev araba yada herhangi bisey olmamasi lazım 
(147 puan) tarafından
Emin mısın canım yani onu da alabilmek için önce çocuk yapicaz sonra ihtiyaç var mı yok mu ona göre verecekler
(3,582 puan) tarafından
Eminim canım
Çocuğu olanlar cocuk parası alıyor zaten
Bu yeni kanun
(147 puan) tarafından
Çocuk parası neydi ki canım ya verdikleri iki ayda bir 100 veya 200 oda eşim sigortalı olunca kestiler
(3,582 puan) tarafından
Ben almadim canım da komsularimdan duydum
Asgari ücret altina veriyorlarmış

Millet sacmaladi iyice bilmiyorum valla
Kapında araba olunca dört dortlukmu yasiyorsun ki acaba
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Eşinin bağkuru vardır üzerine dükkanı varsa. Sağlık hibencesi olana vermiyorlar genelde. Birde dükkan işletmek zaten lüks sayılıyor nasıl bir ulkeyse, asgari altı çalışman lazım ki devlet baba el uzatabilsin yoksa zenginler aliyo zaten yardımları :D bir arkadaşım vardı babasının fabrikası vardı KYK bursu alıyordu sen düşün gerisini
(147 puan) tarafından
Evet canım bagkurlu olmuş otomatikmen ama geçen hastaneye gitmiş 100 bin Bağ-Kur borcu birikmiş onu ödemeden de hastaneye de gidemiyoruz valla bişey anlamadım. Babasının fabrikası olana veriyolar küçük dükkanı kiralık olana bişey yok

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 171 göst.
0 oy
15 cevap 374 göst.
27 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Tevafuk (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 346 göst.
22 Mart 2024 Diğer kategorisinde Oglumalis (1,134 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 735 göst.
22 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ececomez61 (373 puan) tarafından soruldu