+2 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (11,929 puan) tarafından
Bu gün duyduğum şeye hem üzüldüm hem de kızdım.neden aileler çocuklarının arkasında durmazlar neden üzülmesine göz yumarlar anlamıyorum.

Daha önce de anlattım enişte bundan bir ay önce bizim kızdan(kuzen) habersiz borç yapmisti çok yüklü miktar.o zaman aile büyükleri adam ben ödeyeceğim kar yapacağım diyince kizcagiza dur bakalım şans ver öder demişlerdi.kiz bir tarafini yırttı odese bile bana yalan söylemesini arkamdan iş çevirmesini beni karisi yerine koymamasini değiştirecek mi demişti.bekle dediler.kizneli mahkum bekledi.hatta kızı kavga esnasında dövmeye kalktı da kıza vurmamis diye ayrılma dediler.zaten kız buna çok ağladı ya.

Neyse , kızcağız dün bu adamın borçları odeyemedigini ve de odeyemeyecegini fark etmiş.ailesini arayıp anlatmış.eve bankadan kağıt gelmiş ödenmemiş diye.

Bana bekle dediniz bekledim buyrun demiş.bir tane kıytırık bir ev aldılar zamanında.simdi ailesi diyormuş ki ayrilcam deme evi üstüne yaptır bekle hapise atsinlar.sakin bosancam deme diyorlarmis .buraya gelirsen calisacaksin sen calisamazsin diyorlarmış.bu arada bu kızcağız da evlenene kadar hem okudu hem çalıştı öyle bir kız.yapilan haksızlığa çok üzüldüm.karismak istemiyorum fakat kızcagizin agliyarak arayıp sesini anlatmasi beni çok üzüyor 

6 Cevaplar

+2 oy
(11,929 puan) tarafından

En İyi Cevap
Ben ne yapabilirim duydugumdan beri onu düşünüyorum.gel yanıma desem zaten ben kit kanaat geciniyorum.ortaya karissam ben suçlu olurum ne yapacağımı sasridim ama kız bitti eridi gözlerimizin onunde
-Reklam-
+2 oy
(1,146 puan) tarafından
bazılsrımızın sınavı çok ağır
(11,929 puan) tarafından
+1
Duydugumdan beri nasıl el atarım ne yapabilirim diye dusunuyorum
+1 oy
(570 puan) tarafından
Rabbim yardımcısı olsun ama çocuk yoksa kendıne güvensin ayaklarının üstünde durur inşallah 
(11,929 puan) tarafından
+1
Var canım çocuğu.ama saçma sapan baskılar içinde.ailesi bosansin istemiyor .arkasında durur gibi yapıyorlar kız bitircem diyince türlü bahane üretiyorlar hatta adamı haklı çıkartmaya çalışıyorlar kız eridi bitti sağlığından oldu bir ayda.kac kere acillik oldu panik atak yaşıyor.
+1 oy
(2,221 puan) tarafından
Canım eğer imkanı varsa ailesini silecek. Kendi sağlığı canı çocuğu daha önemli.  Onlara sormayacak 
(11,929 puan) tarafından
Canım silecek de bu kız da hayatta yapa yanlız.kimsesi yok .eşi bu şekilde gram değer vermiyor kadına arkasında değil .ailesini de dilerse iyice ortada kalacak.kor topal şu anda birşeyler oluyor.
(2,221 puan) tarafından
Ama ailesi kızı değil de kendilerini düşünüyor. Sanmıyorum ki yuva bozulmasın diye boşanmasını istemiyorlar. Elalem ne diyecek diye istemiyorlar kesin. Itibarlari zedelenecek rahatları bozulacak diye istemiyorlar.
(11,929 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama bir de ailesini silerse bu adam iyice yer bitirir kızı.
+1 oy
(980 puan) tarafından
Bu tür ailelerin öncelikleri evlatları değil, elalem oluyor. Kim bu elalem, arkadan atıp tutmak dışında ne işe yarıyorlar kimse bilmiyor. Adımız çıkmasın, rezil olmayalım diye diye böyle gözlerini kapatıyor aileler. Yazık gerçekten, umarım en kısa zamanda refaha ulaşır. 
+1 oy
(1,863 puan) tarafından
Ya bide kadının ne hissettiğinin farkında olmuyorlar maalesef. Bizde duygulara pek önem verilmiyor. Bana da diyorlar çözülür hallolur. Benim gram umudum yok ben zaten gereken savaşı verdim size bitince aktarıyorum diyorum hala olabilir gözüyle bakıyorlar. Ateş düştüğü yeri yakıyor gibi bisey 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 642 göst.
5 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nz_00 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 118 göst.
23 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 695 göst.
0 oy
4 cevap 112 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,388 puan) tarafından soruldu