0 oy
86 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (939 puan) tarafından
8 aylik oglum memeye asiri baglandi her dk emmek istiyor gece uykusuna dalacakken de ayni saatlerce emiyor resmen artik sinir bozucu bi hale geldi yani memelerimi kesip atmak istiyorum ya ne yapmam gerek ya azaltmak ya da uykuya bari geciste baska hangi yontemi deneyebilirim sinirlerim col bozuldu 

6 Cevaplar

+1 oy
(3,441 puan) tarafından
19 aylık tam gaz devam, bağımlıya ne çareler var bilmiyorum keşke olsa
(939 puan) tarafından
oof of ya cocuguma canimi veririm ama bu kadar meme bgimlisi olmasi canimi sikmaya basladi ya cok sinir bozucu
-Reklam-
0 oy
(8,203 puan) tarafından

Dikkatini dağıt, oyala başka şeylerle 

0 oy
(598 puan) tarafından
Dişleri çıkıyorsa ondan emmek istiyordur, normalde nasıl uyutuyordun
(939 puan) tarafından
disinin biri cikti digeri yolda evet normalde memede uyur ama uykusu geldiginde memeye alirdim en fazla 20 dk dalardi simddi 1 saati buluyor emiyor agzinda tutuyor dalamiyor biraz ara veriyor sonra tekrar :(
0 oy
(3,573 puan) tarafından
21 aylık aynı bağımlılık bizde de var bıraktırmaya çalışıyorum ama bırakmıyor memede uyuyor emmese bile ağzında tutuyor oturmamı fırsat biliyor hemen üstüme zıplıyor kızımda hiç böyle olmamıştı oğlan çocukları böyle sanırım
(939 puan) tarafından
of evet benim de kucagima geliyor actiriyor sonra ara ara gelip emiyor delirmelik ya
0 oy
(2,104 puan) tarafından
Gayet normaldir dişlerinden dolayı birde 8 aylıktan sonra ayrılık kaygısı oluyor rahatlamak için istiyor anneyi
0 oy
(51,770 puan) tarafından
afrikalilar gibi geziyordum 21 aylik kestim rahata erdim 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 322 göst.
+1 oy
8 cevap 203 göst.
4 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 437 göst.
24 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 44 göst.
14 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Bitanecikoglum (327 puan) tarafından soruldu

410,664 soru

12,355,815 cevap

40,986 kullanıcı

Kategoriler

...