+2 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Herkesin vardır bir başlangıç hikayesi.

Benimki rüya ile ydi. Uyandığımda hamileyim diye içimden geçti ağlamaya başladım.ve doktora gittim. Öyleydi 

33 Cevaplar

+4 oy
(5,345 puan) tarafından
Benimki persembe gunu sabah komsuma gittim pisi yapmisti 6tane kocaman yuvarlak yedim komsumun annesi kirpiklerin dolasmis hamilemisin dedi yok dedim  eve geldim  aksamina esimin ark gittik orda patlican dolmasi yapilmisti normalde hic sevmem patlicanin pismis halini o gun onu yedim esi dedi cansu hamilemi diye nasil aglamistim normalde olmuyordu bilerek soyledi vs diye o aksama test yaptim gece 2.16ydi cift cizgi cikmisti :) ben anlamamistim hamile oldugumu 
tarafından
+1
Aayyy. Hikayem güzelmiş valla
(1,509 puan) tarafından
+1
Bende çok beğendim hamilelik hikayeni Allah hep sağlık sıhhat versin inşallah
-Reklam-
+3 oy
(2,307 puan) tarafından

Sebepsiz infertilite nedeni ile hamile kalamıyordum. 4 sene üstüne tüp bebeğe gittim. Tahlil günü kan verdim , sonucu almaya gittim. Ben ve yan tarafta orta yaş amca tahlil sonuç bekliyor. Küçük bir poliklinikdi. Delikanlı merdivenden indi. Hemşireye pozitif dedi. Bende amcaya baktım :)) sandım ki onun. O kadar beklemiyorum işte. Kaç  ay kan testi , kaset test yaptım hep olumsuz olunca.. Sonra hemşire de şaşırdı. Hanfendi pozitif dedi. Hâlâ idrar edemedim tabii. Benn mii diye soruyorum. Ordakilerde şaşırdı ama gülüyorlar amcadan beklediğim için pozitif :)

İkizlere de zaten doktorlar modumu o kadar yükseltiki kan verdim ,sonuç aldım . Eşimede sürpriz yaptım olmadı diye :) çok şükür o da tuttu. Şimdi ise ödüm kopuyor bi kaza olur diye. Vakti zamanında nimetti benim için oysa.

+2 oy
(51,769 puan) tarafından
tutturmaya calisiyorduk adetim bir gun gecikince test yaptım pozitif cikti
+2 oy
(7,301 puan) tarafından
Namaz kılarken özellikle secdeden kalkarken başım dönüyordu. Günümden 4 gün önce test yapmıştım şüphelenip öyle öğrenmiştim:)
+2 oy
(13,854 puan) tarafından
Defne‘de hiç hamile olduğumu beklemiyordum adetim gelmedi iki ay zaten düzensizlik vardı ciddiye almadım test yaptım silik çıktı onun da pozitif olduğunu bilmiyordum

Dedim herhalde belki falan oldum çünkü ilk evliliğimden çocuğum olmadığı için boşanmıştım hamilelik hiç aklıma gelmiyor hani

Sonra ultrasona gittim doktora gittim İstanbul’daydım o zaman çalışıyordum doktorda denk geldi Azerimiş hiç benim ilk muayenem olduğumu anlamadı ultrasonda direk kalp atışlarım doyurdu defne hanım 2:30 aylık olmuş

Defne doğdu 40’ı çıktı dedim herhalde şans eseri oldu bu çocuk bir daha da olmayacak keşke bir oğlun daha olsa burada çoğunluk biliyor çok tutuştum yandım bir oğlum daha olsun diye

Diyet grubunuz vardı LINE’da dişim ağrıdı dişçiye gideceğim söyledim böyle böyle diye adetim de gecikmişti kızlar dediler test al öyle git ne olur ne olmaz benim hiç aklıma da gelmiyor hani bekliyorum çocuğum olsun çok istiyorum ama hiç hamile olduğumu anlamadım test yaptım bildiğin pozitif çıktı defne uyuyordu öyle uykusundan kalktı kucakladım onu koştum acile kan verdimbeş haftalık hamileymişim Efe Bey’e 
+2 oy
(4,421 puan) tarafından
13 gun sonra kan vereceksiniz dediler. Kanı verdim ve beklemeye basladik iki saat sonra sonuc cikti. Kagidi aldim bakmadan katladim. Sonra asagi tup bebek merkezine indik. Kagidi hemşireye verdim biz bakmadik sonuc neyse doktor bey söylesin dedim. Odaya girene kadar o bekleyiş bir asır gibiydi. Kendimi en kotuye yani bebeklerimin tutunamamasina hazirlamistim. Hemsire bizi cagirdi ne onun gulen yuzune ne de doktorun elinde telefon bizi kayda çekmesine dikkat bile etmemişim. Tebrikler hamilesin deyince yuzumdeki dalgalanmayi kac kez izledim bilmiyorum. Cok cok cok sukur iki embriyomdan biri tutmus. Prensesim 14 aylik suan koynumda uyuyo. Baska embriyom yok ayni yollari geçmeye cesaretim de yok. İnsallah rabbim kendiliginden bi evlat daha nasip eder. Yuce rabbim layikiyla isteyen dileyen kimsenin kucagini bos birakmasin
+1 oy
(192 puan) tarafından
Göğüs hassasiyeti 
(3 puan) tarafından
+2
Bugün adet olcktm olmadim ama adet sancıları oluyor gbi bı ağrı var anlmdim
(192 puan) tarafından
+2
Normalde adet olurken gogsunuz hassaslasiyor muydu
(3 puan) tarafından
+2
Yok ilk defa oldu böyle
(192 puan) tarafından
+2
Allah gönlünüze göre versin bence bı kan testi yaptırın :)
(3 puan) tarafından
+2
Biraz daha bekleyim de
+1 oy
(8,040 puan) tarafından
Valla benim hiç öyle hikayem falan olmadı.İkisinde de adetim geçince anladım. 
+1 oy
(2,766 puan) tarafından
Hiç anlamadım. Öyle anlamadım ki karnım şekillensin diye spor yapıyordum. 
tarafından
+2
Güldüm valla kız :)
(2,766 puan) tarafından
Ofiste bir arkadaş bebek istiyordu, çoklu gebelik testi alıyordu sana da alalım kız kargo bedava oluyor bir kutu daha alırsam dedi. E al gitsin madem dedim, illa bir gün lazım olur diye. O gebelik testiyle öğrendim gebeliği de. Öyle denemeye yapıyorduk bakalım test sağlam mı bozuk mu diye, ilk ben denedim çat diye kızardı :)))
+1 oy
(5,377 puan) tarafından
Ben hamile olduğumu bile anlamadım adetim geçti o şekil anlamıştım  maşallah 9 ay boyunca çok güzel hamilelik yaşamıştım 
+1 oy
(4,056 puan) tarafından
Ben hissetmedim ya o ay için ihtimal çok düşük diyordum ama adet 2 gün geçmeye başladıktan sonra galiba hamileyim dedim. Adet ağrısı çekip çekip adet olmamak da bi belirtidir diye biliyordum çünkü. Gecikme 4.günde test yaptım.
+1 oy
(2,637 puan) tarafından
Bende çalışıyordum 2.çocuğu tutturmaya çalışıyorduk ven bir iki kere test aldım denedim çıkmamıştı ümidim yoktu çalışırken otur kalk yaparken kasıklarımda aniden batma oluyordu reglim de 2 gün geçmişti göğsümde hassasiyet ve aşırı iştah vardı test aldım yaptım iş yerinde pozitif çıkmıştı 
+1 oy
(273 puan) tarafından
İlkinde adetim geçince test yapmıştım öyle öğrendim ikinci de sabah eşimi işe göndermek için uyandığımda gözlerim kararmıştı ayağa kalkamadım adet günümde şüphelendim test yaptım varla yok arasında çizgi vardı ama her ikisinde de rüyamda hamile olduğumu görmüştüm 
+1 oy
(1,913 puan) tarafından

İlkte çok istediğim için koku hassasiyeti vs de anladım gecikmeyi bekledim test için. Şimdi ki ise günüm geldi geçti hamileyim şakası yapıyordum hep. Emzirdigim için aklıma gelmiyordu sonra bi gün dank etti test yaptım şok oldum:woot:

+1 oy
(499 puan) tarafından
Hiç anlamadım :D istiyorduk planlıyorduk ama beklemiyordum çünkü bende pcos vardı. Günüm geçti test yaptım pozıtıf çıktı emin olmak için doktora gittim yıne pozıtıf geldi. Sonraki kontrolde kalp atışını duydum. Şimdi göğsümde uyuyor hamd olsun bin şükür. Evlat sevgisi bal bal
+1 oy
(4,883 puan) tarafından
Rüyamda gördüm kucağıma bir tane erkek çocuk verdiler bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim 
(832 puan) tarafından
Ve erkek mi
(4,883 puan) tarafından
Aynen :)
+1 oy
(1,561 puan) tarafından
Dogum günümde kendi pastamin kokusu acayip midemi bulandırdı 1 dilim bile yiyemedim sonradan öğrendim ki 10 günlük hamileymişim 10 gunlukken basladi koku hassasiyeti 20. Haftaya kadar da devam etti :)
+1 oy
(598 puan) tarafından
Adetim düzensizdi aylardır olmuyordu o dönem babam vefat etmişti sürekli midem bulanıyor başım dönüyordu stresten üzüntüden sanmıştım eşim de hamilesin demişti öyle test yaptım pozitif çıktı
+1 oy
(1,509 puan) tarafından
Rüyamda balık gördüm ama kafası var vücudunda sadece iskeleti var kuyruğu var ve kuyruğunda pembe boncuk vardı 3 aydır deniyorduk zaten rüyayı görünce dedim hamileyim ve kız bebek :) şuan 16 haftalık oldum kız dedi doktor bugün :)) 
+1 oy
(182 puan) tarafından
İlk gebeliğimde rüyamda patlıcan gördüm ve patlıcana bayılan biri olarak o gün midem bulandı kaynanama dedim anne dedim ilk defa patlıcandan midem bulandı dedi olaki hamilesin dedim sanmam bi test tut da görelim dedi test tuttum hemen çıktı 

Bunda da çarşıdaydık eşim bi test alayımda tut dedi ben bişi yok dedim ama o meğerse biliyormuş kendinden getirdi tuttum ve çıktı

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 465 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (939 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 558 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 658 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 741 göst.