+2 oy
408 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Herkesin vardır bir başlangıç hikayesi.

Benimki rüya ile ydi. Uyandığımda hamileyim diye içimden geçti ağlamaya başladım.ve doktora gittim. Öyleydi 

33 Cevaplar

0 oy
(18,196 puan) tarafından
Ramazan olmasa günümün geçtiğini bile takip etmezdim belki hasta olacak mıyım olmayacak mıyım diye eşime bir iki gün tutar seni yalnız bırakırım dedim birlikte ilk Ramazandı eşim e sen hani hasta oluyordur derken bir hafta tutup bir hafta sonra test yaptım :)
-Reklam-
0 oy
(4,530 puan) tarafından
İlkinde anlamadım adet olacak gibi ağrım vardı hastaneye de o ağrıyla gittim öyle öğrendim.

İkinci de daha günüm gelmeden sabah  bulantılarım oluyordu öyle anladım.

Ben cinsiyetlerini hamile kalmadan önce rüyamda gördüm :)
0 oy
(235 puan) tarafından
İlk ikisinde göğüs hassasiyeti son ikisinde gözlerim sulu duruyodu dolmuş gibi onuda duymuştum tecrübe edındım
tarafından
Göğüs hasassiyeti dedigmoz adet öncesi döneme mmi denk geldi yoksa çok önceden mi
(235 puan) tarafından
Adetten 6 gun önce hassasiyet oldumu adet goruyodum 10 gun oncesınde oldumu hamıle oldugumu anlıyodum
tarafından
10 gün önceden beri hassasiyet varbhemde öyle böyle değil çok fazla dokunamiyorum.
(235 puan) tarafından
Test yaptınmı
tarafından
Sabah ilk idrarla yapcam. Göğüs ağrım ve rahmin üst seviyede hassass. İdrara çıkmaktan yıldim. Bilmiyrm valla ya
(235 puan) tarafından
Sabah banada yaz cıkan sonucu merak ettim
tarafından
İnsallh yazicm
(235 puan) tarafından
İlkmi olucak
tarafından
İlki dört yasinda
(235 puan) tarafından
Allah bağışlasın gülüm inşallah kardeş gelir ona sağlıkla
0 oy
(835 puan) tarafından
İnternette video gördün çamaşır suyuyla gebelik testi diye deneyim bakalım doğru mu dedim denedim köpürdü şaşırdım aa hamileyim diye sonra eşime mesaj attım o isteydi o da dalga geçti bende yaptım benimki de pozitif diye saçmalama ne koysan köpürür falan dedi ertesi gün hastaneye gidecektim ilaç kullanıyorum normalde yazdırmak için içime bir Kürt dustu ya sıkıntı olursa emin olayım diye test aldık yaptım ve pozitifti  :)
0 oy
(1,716 puan) tarafından
En tuhaf belirtiler bende galiba 

Aşırı hapşırmak 

Aşırı tükürük salgısı 

Aşırı gaz 

Diğerleri hep adet belirtisiyle aynı zaten bı bunlar farklıydı afedersin elimde peçete ile geziyordum tükürük yutmamamak için 
0 oy
(5,438 puan) tarafından
Kasigimin sol tarafina agri girdi cikti ben hamileyim dedim kimse inanmadi 17 gün sonra hamile oldugum ortaya cıktı bebegim sol tarafimda tutunmus  :)
0 oy
(660 puan) tarafından
O kadar dümdüz ki. Korunmayı bıraktım. İlk aylar reglim gelmesi gerektiğini gün gelmedi (bu yaşıma kadar hiç şaşmamıştı) ertesi gün test yaptım pozitif  :D bu kadar :D
0 oy
(981 puan) tarafından
Şimdiki hamileliğimde griptim ve riske atmak istemedim hap kullancaaktim test yaptım silik çizgi çıktı, regl 3 4 gün falan vardı sanırım 
0 oy
(827 puan) tarafından
Sinirlilik halim vardı :)
0 oy
(181 puan) tarafından
Benim içime doğmuştu sanki kaybedeceğim gün gecesinde rüyama girdi baktım düşük yapıyorum ağlıyordum kabul etmiyordum sabah duduk yaptım maalesef 
0 oy
(4,842 puan) tarafından
Ben evlendikten sonra, adet düzensizliği başladı bende. Yaklaşık bir buçuk sene hamile kalmadım. Sürekli hastaneye gidip gelirdik eşimle ama hep hayal kırıklığı ile dönerdik. Bende artık umudumu kestim kabullendim olmuyor dedim. En son yine bir doktora gittik. Doktor sende sıkıntı yok ama eşinde var dedi. Benim tamamen umudum kesildi artık. Arada bir ay geçti, sürekli midem yanmaya başladı ve bulantı vardı. Ama kusma yoktu. Ablamlar test al yap dedi defalarca ben yapmadım yine yok diye. En son 8 mart kadınlar günü gecesi rüyamda hamile olduğumu öğrendim. Sabah kalktım eczaneye gittim ve ilk defa dua ettim hamile olayım diye. Allahım beni kendinden başkasına muhtaç etme dedim ve çok içten dua ettim. Eve geldim test yaptım birde baktım çift çizgi

Ve iki aylıkmış. Yani o, sorun kocanda diyen doktor beni alttan muayene etmesine rağmen fark etmemiş. O zaman bir aylık hamileymişim 
0 oy
(274 puan) tarafından
Hürrem gibi kumar oynayıp ben hamileyim dedim daha günüm bile geçmemişti. Şükür yalancı çıkmadım
0 oy
(963 puan) tarafından
Bende hep hamile kalmadan önce rüyamda görürüm ondan sonra hamile kalırdım bütün çocuklarımda öyle olmuştur hatta cinsiyetleriyle beraber görüyorum 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 464 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (938 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 557 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 657 göst.
28 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 738 göst.