0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Arkadaşlar 8- 9 gunvar.ffakat göğüs ağrısı okadar çok varki. Dokunamiyorum bile. Birde rahimde gerginlik hissi var. Sanki balon olmuş patlayacak. Kasık batması yok. Ortada rahim yerinde yani. . Başka bir belirti hissetmiyorum.  Birde sık idrara çıkmak var fakat belki belim üşüdü soguktandir diye düşünüyor onu

Hani açıkçası regl öncesi böyle belirtilerin olur da, hiç bukadar erken belirti yaşamam. İki üç gün öncesinden olurdu . Buladarda göğüs hasassiyeti olmazdi. Tuhaf geliyor.

Not aylar once kürtaj oldum. İlk defa bu ay denedik. 

3 Cevaplar

0 oy
(4,905 puan) tarafından
Test yap canısı kesin sonuç içinde kan tahlili en iyisi 
tarafından
Sabah test yapmayı düşünüyorum idrar testi. Fakat günüme daha çok var diye yapasimda gelmiyor acikcasi
(4,905 puan) tarafından
Kaç gün var adetine
tarafından
İki gündür var belirtilir bugün 8 gün de adetime var
(4,905 puan) tarafından
O zaman beş gün daha bekle canısı
-Reklam-
0 oy
(1,509 puan) tarafından
Canım bende göğüs hassasiyetinden şüphelendim test yaptım çıktı ama tabikii kesin diyemeyiz umudunu kaybetme umutsuzda kalma inşallah vardır test yaparsan paylaş burdan bakalım 
tarafından
Kaç gün önceden böyle belirtin oldu. Bukadar erken olması tuhafıma gidiyor. Mantık olarak henüz baya bı erken. Fakat içimde rahat değil varmı ki diyrum
(1,509 puan) tarafından
8 gün felan vardı canım bende psikolojik dedim diğer belirtilere çünkü önceki 2 ayda da kasık batmalarım oldu hafif mide bulantılarım oldu ama göğüs hassasiyeti ilk oğlumu emzirme döneminde göğsüme süt doluyor gibi oldu aynı o hissiyattı kaşınıyordu sıcaktı ve dolgunlaşmıştı o yüzden test yaptım çıktı 16 haftalık olduk şuan :)
tarafından
Aynen kaşıntı da var ikingundur. Ya bilmiyrm var gibi ama. Ödüm kopuyor çıkmasa diye. Bukadar erken tarihte test ypamal akıl kârı değil ama yapicam sabah yaaa
(1,509 puan) tarafından
İçim rahat etsin dersen yap o stres daha kötü canım ilk idrarla yapmaya çalış ilk idrarla yapamazsanda 3 4 saat tutmuş olda bari hcg biriksin kola vs içme etkiliyor o da benim ilk yaptığım test acayip silikti testi söküp detaylı inceleyince gördüm ve birkaç saat sonra çıkan çizgide kayboldu heralde yok dedim ama yinede kan verdim ve 2 gün sonra testi tekrarladım daha belirgindi
0 oy
(1,742 puan) tarafından
Ben adete 1 hafta kala tek taraflı kasık ağrısı yaşıyordum bildiğin yumurtam ağrıyordu sanki orada bir inşaat varmış da işçiler durmadan çalışıyormuş gibiydi:) farklıydı yani bence vücudunu tanıyan insan birşeylerin farklı olduğunu bilir şimdi 18 haftalık olduk şükür 
tarafından
Sabah test yapicam ya. Bukadar erken zMnda test yapmak akıl işi değil ama. Yinede duramıyorum . Dusnmekten kafayı yiycem.. varsa bile çıkmaz olabilirmi
(1,742 puan) tarafından
Ayriyeten yine o günlerde tükürük salgısında artış gaz ve hapşırık da belirtiydi benim için adetten önce göğüs ağrısı vardı dokununca acıyordu
(1,742 puan) tarafından
Daha çok erken bence yinede içinde kalmasın diyorsan erken gebelik testi al

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 294 göst.
21 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 387 göst.
0 oy
3 cevap 113 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy