+1 oy
140 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (202 puan) tarafından
Kızlar eşim 1 haftadır gurbete gitti çalışmaya. Kandırdılar onu. Başka bir iş buldu tekrar kandırdılar.  3 4 gün arkadaşının yanında kaldı en son yine bı iş buldu. Gitti iş yerine maaş 22 bin falan diyorlar. Önceden öyle dememişler. Eşimde bu paraya çalışılmaz diyor. Ya iş arıyor bulamıyor. Cebimde 300-400 TL ya var ya yok dedi. Ortada kalmış. Bı altın bı birikim yok satalım. Ailesi hiçbir şekilde destek olmuyor zaten.

Eşimde az önce diyordu burda mahfoldum perişan oldum ailemden biri aramıyor demiyor ne yapıyorsun bı ihtiyacın varmı diye. Boşver dedim Allah büyüktür. 

Kızlar hamilesiniz çoğunuz. Hamile insanın duası kabul olur. Sizden dua İstiyorum lütfen bı iş bulsun Allah'ın izniyle çalışsın ya

8 Cevaplar

0 oy
(1,570 puan) tarafından
Hamile değilim ama Rabbım bol bereketli bir iş nasip etsin. Ne iş yapıyor eşiniz neden bulamıyor?
(202 puan) tarafından
Rabbim razı olsun inşAllah. Eşim inşaatçı tünelde falan çalışıyor. Değişik değişik şeylerde çalışıyor inşaatta falan. Bulamıyor ya sanki iş kıtlığı var
(1,570 puan) tarafından
Aslında inşaat dünyanın her yerinde var ama bazen böyle nasibini bulamıyor insan size tavsiyem hergun vakıa süresini okuyun
-Reklam-
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Rabbim hayırlı iyi bı iş nasip etsin eşinize ve bütün iş arayanlara
(202 puan) tarafından
Rabbim razı olsun inşAllah
0 oy
(63 puan) tarafından
Benim esimde çalışmıyor inanırmsnz 3 bine yakın doğalgaz faturası var elektrik su var bir yerde çalışıyordu eski asgari ücretten 17bin zam istedi yapmadılar işten ayrilmak zorunda kaldı bazen iş görüşmesine gidiyor hiç kimse yeni asgari ücretten vermiyor hep eski asgari ücret ve daha düşüğü 15 bin eşimin meslegide yok yani kuryeciliik yapıyor paket servisliği kim olursa olsun eşi dostu akrabası hatta ailesi bir şeye ihtiyacın varmı diye sormadı gercekten insanın kendinden başka kimsesi yok hiç kimse kimseye değill varsa paran taparlar sana yoksa Allah'ın selamini dahii vermezler.. hamilede değilim  rabbim en kısa zamanda  size hayrlı rızık kapılarını açsin rabbim kimseye muhtaç etmesin. 
(202 puan) tarafından
Rabbim razı olsun inşAllah. Geçim çok zor. Aynı durumdayız sizinle. Sizin eşinizde, iş arayan herkesede helal bol kazançlı bol bereketli bir iş nasip etsin inşAllah. Çok zor gerçekten bizde ne yapacağımızı bilemiyoruz ortada kaldık. Benim eşiminde mesleği yok inşaatta falan çalışıyor genelde. Rabbim yardım etsin hepimize inşAllah
(63 puan) tarafından
Amin inşallah bir insanı anlayabilmek için aynı açıdan değilde aynı acıdan bakınca anlıyorsun çeken bilir sadece rabbim zor durumda olanlara yardım etsin inşallah
(202 puan) tarafından
Kesinlikle haklısınız. Amin amin inşAllah Rabbim hepimize yardım etsin inşAllah
0 oy
(731 puan) tarafından
6 aylık hamileyim duama sizede yer verdim 
(202 puan) tarafından
Rabbim Razı Olsun İnşAllah Çok Sağolun ❤️
(63 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah
0 oy
(51,780 puan) tarafından
iyi de once o buldugu ise girsin oara kazansin sonra yuksek maasli is bulunca cikar direkt yüksek maastan almazlarki ise
(202 puan) tarafından
Ya maaş 22 bin falan. Bide başka bir ilçede git sağlık raporu çıkar demişler. Onda başka bir ile gidip sağlık raporu çıkaracak para bile yok. Yoksa bende derdim çalış biraz biraz olmaz
0 oy
(8,307 puan) tarafından

Allah hayır kapılarını açsın inşallah. 

0 oy
(10,128 puan) tarafından
Hamileyim ve içten dua ediyorum inşaAllah Rabbim hayırlı bir kapı en yakın zamanda açar 
0 oy
(181 puan) tarafından
Biliyormusun bende aynı dertten muzdaripim. Benim eşim iş arıyor ama bulamıyor. Bşbara çalışmak istemiyordu ben zorlaya zorlaya tamam dedi kabul etti ama şimdi de haber bekliyor uzun süredir fakat hala daha haber gelmedi dualarınıza beni de katarmısınız eşim iş bulsun düzenli gidip geldiği çalışşın kimseye minnet etmeyelim. Allah razı olsun şimdiden 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 121 göst.
0 oy
6 cevap 212 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 553 göst.
+1 oy
4 cevap 87 göst.
20 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Birkucukbebis (304 puan) tarafından soruldu

410,852 soru

12,363,329 cevap

41,741 kullanıcı

Kategoriler

...