0 oy
62 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,916 puan) tarafından
Kızlar 3 yaşında kızım var kacgundur hasta zaten öksürek ateş grip bu akşamdan beri de kulağım ağrıyor diyordu 2 de uyudu şimdi gene ağlayarak uyandı kulağım çok ağrıyor diyor calpol verdim kulak ağrısına ne iyi gelir bilmiyorum ilk defa başıma geliyor googleye baktım ama sadece ağrı kesici oluyormuş çocuklara başka birşey olmazmi bilen varmı ya 

4 Cevaplar

+2 oy
(10,706 puan) tarafından
Doğal yöntem dediğiniz için yazıyorum 

Bi soganın nasır bölümünü kesin ve Bi çay kaşığına sıkın 1 2 damla çıkan suyu kulağına damlatın ilk 1 dakka ağrı yapıyo ama Bi daha ömür billah  kulak ağrısı çekmez  
(953 puan) tarafından
Bunu çok duydum ben ya dedem var 85 yaşında çok yapar ben denemedim korktum dede yapma diyoruz da şimdi sizden de duyunca şok oldum
(1,916 puan) tarafından
Bende bunu çok duydum çevremde yapan da oldu ama çocuk işte biraz tedirgin oldum yapan varmıdır burda bekliyim dedim bugün bı hastaneye götüreyim bakayım ne diyor ona göre olmazsa bir damla koyayım
(10,706 puan) tarafından
Ben. Mecbur kaldım 2 oğluma yaptım dediğim gibi ilk 1 dakka çok ağladı ondan sonra kulak ağrısı hiç yaşamadılar
(1,916 puan) tarafından
Massallah inşallah hiç olmaz
-Reklam-
0 oy
(26 puan) tarafından
Benim kzıızmda bi ara hastalandığında kulak ağrısı çekti doktora götürdm acile baktırdık boğazları kulağına vurmuş dedi kulak damlası vermişti sizde bi götürün isterseniz
(26 puan) tarafından
+1
Aynen canım zaten calpıl vermişsın o alır biraz ağrısını bize antibiyotik li damla yazmıştı zor damlattırdı kızım ama çok şükür iyi gelmişti inşallah çok rahat bi uyku uyur geçer canım Rabbim sağlık versın sabaha çok güzel kendini toplamış olarak uyanmayı nasip etsin canım zor oluyor çocuklarım hastalanmasi
(1,916 puan) tarafından
Amin Amin inşAllah canm Allah razı olsun gerçekten onlar hasta olmasın ya:( dayanamiyorlar
(26 puan) tarafından
Aynen canım mesela çok şükür hasta olduğumda ateşim olmadığı zaman çok düşürmez beni çok şükür ama ateşim 37 olduğu an direk yatak döşek yatırır vücudumun ateşe karşı hıc dayanıklığı yok benim kızım hastalandığinde 38-39 oluyor direk aklıma geliyor benim 37 bu kadar yapıyor beni kızım nasıl duruyor dıye  daha 4 yaşına yeni girdi
(1,916 puan) tarafından
Evet her insanın dayanağı farklıdır rabbim bizi onlarla sınamasin inşallah
(26 puan) tarafından
Amin canım inşaallah
0 oy
(865 puan) tarafından
İki gündür antibiyotik kullanıyor kızım. Onunda kulağı ağrıyordu ve otit olmuş. Ağrı kesici hafif dindirir ama mutlaka doktora gidin, antibiyotik almadan geçmez. Gündüz iyi olabilir ama yatar pozisyonda ağrı oluşur. O yüzden yarın akşam yine ağrıyacaktır. İki çocuğumda kışın bir kaç kez kulak ağrısı çekiyor. Her seferinde otit oluyorlar ve antibiyotiksiz asla geçmiyor. Mutlaka doktora gidin. 
(1,916 puan) tarafından
Evet canm bugün götürecem çok teşekkür ederim büyük küçük demeden millet hastalıktan kırılıyor rabbim yardım etsin inşallah
0 oy
(41 puan) tarafından
Doğal antibiyotik soğan suyu canım iki üç damla kulağına soğan suyu damlat geçmiş olsun 
(1,916 puan) tarafından
Bunu duymuştum canm da çocuk olunca yapsammi yapmasammi gece çok kararsız kaldım oyuzden buraya sordum ozaman millet uyumuştu tabi yazan olsaydı yapardım bugün götürecem olmazsa gece gene ağrı yaparsa 1 damla koyayım teşekkür ederim
(41 puan) tarafından
Ben bizzat kullanıyorum iki kizimada tabiki fazlası zarardır illaki iki damla ki kesin damlatiyorum.rica ederim ne demek
(1,916 puan) tarafından
Bugün götürdüm canm burun tıkanıklığı için sprey vermiş bitane de antibiyotik vermiş kulak damlası vermemiş bu gece kulak için ağlarsa nasıl yapıyım rendeliyimi soğanı öylemi suyunu cikariyim
(41 puan) tarafından
Evet rendele çıkar iki damla falan akıt kulağına canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 126 göst.
+1 oy
4 cevap 71 göst.
0 oy
10 cevap 289 göst.
+1 oy
2 cevap 36 göst.

410,371 soru