0 oy
54 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (12 puan) tarafından
2 yaş doğum günü erkek çocuk ne hediye almalıyım sizce yakın bi ablamın oğlu şöyle söyliyim yaklaşık 5kapakli yetişkin Gardırobunu dolduracak kadar kıyafeti var ve 50-60a yakın arabası var bunun dışında daha pek çok cesit oyuncağı var hediye olarak ne almalıyım bulamıyorum 

4 Cevaplar

0 oy
(8,154 puan) tarafından

Kitap seti alabilirsin. Oyuncağı ve kıyafeti varsa başka seçenek kalmıyor geriye

-Reklam-
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Yakınsa paraya kıyar akülü araba alırım.muhtemel 45 kg ya kadar taşıyabiliyor zayıflar bende binerim .babam benim velede aldida benim niyetim bu ✓bence
(12 puan) tarafından
Akülü arabası var 2 tane :D
(1,957 puan) tarafından
O vakit bir çift ışıklı ayakkabı sirtlanir giderim napim:)
0 oy
(1,928 puan) tarafından
İsimli atkı bere takım olabilir ev pandufu olabilir 
(12 puan) tarafından
İsimli atkı beresi var panduf düşünebilirim
0 oy
(96 puan) tarafından
Boya seti, tamir oyuncağı yoksa alabilirsin, eğitici etkinlikleri kitaplar olabilir çok iyi oluyor kitap. 
(12 puan) tarafından
Tamir seti var bi kaç farklı çeşit pilli matkap falan boya seti annesi almadı hiç çünkü evi ve Oyuncakları boyuyor tükenmez kalem vs bulunca alsam kullandirir mi bilemedim. Daha çok evin bahçesinde oynamayı seviyor hiç öyle kitap başına oturacak bi cocuk da değil gibi :/ teşekkür ederim düşüneceğim
(96 puan) tarafından
Bahçe varsa çadır fiyatlarını bilmiyorum ama çadır geldi aklıma erkek çocuğunun seveceği vir şey

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 62 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 407 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Elinaa (328 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 87 göst.
4 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Canveannesi (1,573 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 26 göst.

410,553 soru

12,350,852 cevap

40,495 kullanıcı

Kategoriler

...