0 oy
58 göst.
önce Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından
Kzlar acil cvp anne sütünun kesilip kesilmedigini nasıl anlarım en iyi gogsum hiç dolmuyor elle skinca az geliyor bebekte az emiyor sanki çekiyor çekiyor gelmiyor

2 Cevaplar

0 oy
önce (517 puan) tarafından
Çocuğun bez sayısından anlarsın
önce (164 puan) tarafından
Bez sayısı iyi gibiydi ama emmesi iyi değil sanki az az emiyor çekiyor gelmiyor sanki anlamadım
önce (517 puan) tarafından
İdrar sayısı net bellı edıyor ve bezı dolu dolu mu yada sarımsı renk oldu mu doymuyor ve yetmiyor demek kı
Sağol takip edeyim daha 2 aylık sütüm kesildi bence
-Reklam-
0 oy
önce (39 puan) tarafından
Memenin terbiye olması durumu var bi de bak bu dönemde, eskisi gibi sertlik olmayabilir ve bu sütün azaldığı anlamına gelmeyebilir. Bebek ne durumda? Hani emerken uyuyo mu mesela? Yada öncesinde memeyle kavga etmezken şuan kavga etme durumu var mı? 
önce (1,722 puan) tarafından
Tabi mutlaka çıkarırım.  Deneme yanılma olayıyla sebebi bulunan artik ama mama da yiyor versem reddetmiyir
Mamayı kaç kere veriyosun
önce (1,722 puan) tarafından
Günde 2 kere 60 lik 1 kere 90 lik falan
Hatice mamayı neyle veriyorsun az önce verdim lansinoh biberonla emmek istemedi benimki  kaskla verdim anne sütüne alışmış diyemi istemiyor acaba
Gene kendin bilirsin bebeğini de kendini de ama özellikle gece mama verme, (sürekli ağlama durumu olmazsa tabi) sadece emzir. Özellikle gece emzirmeleri süt üretimini çok etkiliyo. Mamayı biraz daha az vererek seni daha fazla emmeye teşvik et. Süt üretimindeki en önemli faktör taleptir unutma. Memenin sık sık uyarılması lazım. Ya da günün farklı saatlerinde sık sık  emzirme dışı sağım yap kendin

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 220 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde YesilAvokado (2,768 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 575 göst.
0 oy
5 cevap 360 göst.
16 Eylül 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Biriiste (464 puan) tarafından soruldu

409,458 soru

12,306,318 cevap

38,584 kullanıcı

Kategoriler

...