+2 oy
726 göst.
Diğer kategorisinde (98 puan) tarafından
Eşinizin haberi var veya yok birikiminiz var mı? Bende mi sıkıntı var anlamadım ya. Millet nasıl yapıyor biriktiriyor. Öyle elime aylık para geçmiyor. Eşim zaten ne istersem alıyor. Market alışverişini genelde eşim yapar. Ya da kartını verir ne kadar lazımsa ben alırım. O yüzden nakit de alamıyorum. İki bebeğim var ne zaman elime para geçse onlar için harcıyorum ya da ihtiyacımı alıyorum. Ama para biriktiremiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz ya 

43 Cevaplar

0 oy
(2,653 puan) tarafından
35 yaşındayım. Hiç biriktirmedim,bu sene inat ettim. İnsanlık hali başıma birşey gelse kenarda param yok diye. Eşimin verdiğini ,vakti zamanında babamın verdiğini kuruşuna kadar harcardım. Şansa ilk defa biriktirdim ama dedim döviz olsun hemen ulaşamayayım. Bu sefer eşim ulaştı :)) borç aldı benden, bakalım gelir mi 
-Reklam-
0 oy
(17,727 puan) tarafından

Biriktirme diyince ben:D. Öyle çok para geçmez elime. Eşimden genelde harcayacağım kadar para isterim. Market pazar eşim yapar. Bayramdan bayrama babamın verdiği paraları. İşte bazen çocuklara verilen paraları babamın bana bazen verdiği paraları hemen gram altın yaparım. Hiç nakit birakmam elimde. Kimisi için az gelebilir ama biriktirdiklerim ile şimdiye kadar 4 çeyrek aldım. 

Bir ara yine böyle bir yorum yapmıştım. Biri dalga geçmişti benim haftalık harcamam bir çeyrek parası diye. Öyle yazacak olan gelirse okumadan geçsin. 
0 oy
tarafından
Eşinden gizli borçları olan ben puhahah ( şaka )

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 450 göst.
0 oy
5 cevap 413 göst.
0 oy
8 cevap 344 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 853 göst.
30 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Miss.Berna (4,171 puan) tarafından soruldu

Kategoriler