+1 oy
664 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (141 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar bugün yaşandı olay çok dikkat çekecek şekilde giyinik bı kadın geçti bebeği de vardı arabada neyse işte ben eşimin iki kez kestiğini gördüm birincide yanıldım sandım ikincisinde Emin olduktan sonra hesabını sordum ama yemin etti bakmadım diye ben gözlerime mi inancam sana mı dedim hala sinirliyim ve muhatap olmuyorum ilk kez böyle bir şey yaşadım siz olsanız tepkiniz nasıl olurdu çok merak ediyorum açıkçası lütfen geçmeyin yazın bana 

19 Cevaplar

+14 oy
önce (13,062 puan) tarafından
valla öyle giyimi dikkat çeken birine ben de bakıyorum 
önce (856 puan) tarafından
cocuklu bi kadinmis ve bu kis gununde genc yeni nesil disinda crop mini etek giyen biri olmaz sanirim onu da zaten ayni anda giymiyordur yani
önce (4,485 puan) tarafından
+1
Konya da oturuyorum sokaklarda bu havada crop + mini etek giyen dolu göbekler açık bacaklar açık fıldır fıldır dolanırlar. Sizin görmemeniz olmadığı anlamına gelmez bu soğukta sayısız öyle gezen var kısaca
var zaten yok demedim ama genc yeni nesil giyiniyor genelde cocuklu birini hic gormedim gorsem de tuhafima gitmez o ayri arkadas "asiri dikkat cekecek sekilde "diye betimlemis genelde kocasini kiskandigi insanlari abartarak anlatir da zaten crop mini etek olsaydi emin ol onu yazardi :)
önce (51,567 puan) tarafından
+1
açık göte imam bile bakar diye atasözü var simdi kimse linclemesin beni açıklık sacma sapan giyinmek özgürlük degildir toplum kurallari ahlak duzeni vardir aşırısı her zaman fazladır eşim baksın istemesemde eminim gözü kayiyordur bende bakıyorum çünkü
önce (141 puan) tarafından
Ben abartarak söylemedim kıskançlık tabiki oldu ama sırf bu yüzden abartmadim çok dikkat çekecek şekilde giyinikti evet tayt krop vardı ama yoktu anlayın artık
-Reklam-
+4 oy
ben seni hatirladim ya sen su hastanedeki "giyimii acik sacik " diye kizdan kocani kiskanan kisisin bikmadin dimi kocan yuzunden linc yemeye ya gercekten ozguven tazele biraz 
Canım insanların profiline girip Kim neler yaşıyor neler yapmış diye diye kendi dertlerini unutmuşsun git başımdan ya offf
önce (624 puan) tarafından
+1
Yok milletin üzerine giydiğini kendime dert edinmediğimdendir o :)
Kıyamam zavallı
önce (624 puan) tarafından
Ben de defne memnun oldum :)
Defneciğim anladığım kadarıyla burada takılmak dışında başka bir hayat meskalin Yok, sana nasıl yardımcı olabilirim? Bu arada Türkan bende
+1 oy
önce (3,277 puan) tarafından
Selası okunurdu sanırım ben kıskancım, gözlerini oyar eline veririm 
+1 oy
önce (517 puan) tarafından
Bende kıyameti koparirdim. Çoğu bakıyor ama keşke yanımizda yapmasalar
+1 oy
önce (29,187 puan) tarafından

Öyleleri zaten millet baksın diye giyiniyor Allah hidayet versin

isteyen istedigi gibi giyinir yaklasimizi hic ama hic begenmedim cocuklu bi kadinmis ustelik
Olabilir üslubunda giyinilirse kimse bakmaz  siz fazla hasass bakıyorsunuz konuya
önce (926 puan) tarafından
Elektrik direği de kendisine tecavüz edilsin diye çıplaktı değil mi? Hatta damacana da tahrik etmek için açmıştı bir tarafını.. Bence de Allah önce hidayet versin.
ben yazlik bi ilcede yasiyorum esim asla giyimime karismaz ve yazin elbise etek sort askili o an gozume hangisi guzel gorunur kendime hangisini yakistirirsam onu giyiyorum ve bunu kimse baksin diye yapmiyorum giyinen degil bakana hidayet dileyin bu bagnaz dusunceyi de terk edin bu ulkede damacanaya tecavuz ediliyor
önce (221 puan) tarafından
Kapanmak Allah ın emri, siz nasıl bağnaz bi düşünce olarak görürsünüz bunu, açıklık o kadar normal hale geldi ki insanlar Allah ın emrini unuttu
ben kapanmaya mi soyledim onu konuyu neden carpitiyosunuz komik olmayin ya da okudugunu mu anlamiyorsunuz acik giyinen insanlara "öyleleri millet baksin diye giyiniyor "lafina ithafen yazdim saldiracak baska biyere gidin yanlis adrestesiniz
önce (221 puan) tarafından
Millet baksın diye giyinmiyor olabilirsiniz ama kapalılığın amaclarında biri de  zarif narin kadın vücudunu rahatsız  edici bakışlardan korumak da vardır
+1
Hanımefendi yaranizmi var gocunuyorsunuz yoksa lafı tersine anlayıp farklı yerdenmi bakıyorsunuz
Gelmiş bana elektirik direği damacana diyor hey Allahım sen sabır.

Dışarıda elbise diye sudyen tayt diye jartiyerle gezen milletimiz var etek diye giydikleri bir parça bez var sırf dikkat çekmek için.
Siz bunları ya görmemişsiniz yada denk gelmemişsiniz
Normal açık giyinen bayanlara saygım sonsuz tercih meselesi giyinmeleri.
Üslubunda giyinenlere lafimiz yok
Ama giyinik çıplaklara sessiz kalamiyoruz normal karşılayamiyoruz kusura bakmayın.
Lafı çarpıtacak başka yorum bulun..
of sizinle bu konuyu tartismayacagim gercekten postta da zaten asiri dikkat cekecek sekilde diye betimlenmis yani ucu acik sizin bahsettiginiz teshirci grup ama inanin onlar da beni ilgilenmiyor sadece bakip geciyorum uzatmayacagim iyi geceler
Umarım kızınız yoktur. İnşallah Allah sizi kınadığınız yerden vurmaz. Yaram yok şükür, ama kadının kadına yaptığı kanıma dokunuyor. Tecavüze uğrayan o kadar kadın, o kadar çocuk varken hala giyim konuşulması kanıma dokunuyor. Önce erkekler erkek olacak. Bugün çıplak diye bakan yarın sadece orada olduğu için bakacak. Örtünün emri sadece kadına inmedi, erkek de bakmamakla yükümlü. Biraz da bunu konuşun
Hamdolsun kızım var kınamiyorum olanı söylüyorum lafinizi evaldimdan yana vurarak kullanıp haddinizi asmayin
Saygı çerçevesinde yorumumu yapıyorum saygimi aştirmayin bana .
Siz anlayacağınız  şekil anlayin bakacaginiz çerçeveden bakın .
Ama hiç bir zaman yanlışları doğru olarak görmeyin normallestirmeyin iyi günler konu uzamasın
Lafı evladınızdan vurup kötü birşey demiyorum. Genel olarak baktığımda, anlamamakta ısrarcısınız. Siz bana haddimi bildirecek konumda değilsiniz hanımefendi.
Diyecek çok şey var ama maalesef diyemiyorum. iyi günler
+1 oy
önce (7,793 puan) tarafından
Uyar tabi isteyen istediğini giyer kocan nasıl bakıyor ya kadın fark etse üstüne yürüse ayıp gerçekten. Bakışlarıyla rahatsız eden insanlardan nefret ediyorum. 
0 oy
önce (1,936 puan) tarafından
Aynı tepkiyi vermiştim çok kavga etmiştim aşırı kıskancım en sınır olduğum konulardır 
0 oy
önce (6,540 puan) tarafından
Vllh cnm sana çok hak veriyorum ama bu konuda eşimi suçlamaktan çok kadını haksız buluyorum çünkü gerçekten çok acayip giyinenler var ki bende merakımdan bikac kez baktığım oluyor ama budurumda eşine baktığı için hoşuna gitmediğini hissettir...ona göre daha dikkatli olur 
0 oy
önce (324 puan) tarafından
Bacım ben güzel giyinen açık giyinen kadınlara bakyrm valahi dikaktli de bakyrm ne guzlmis yâda ne güzel giyinmiş dyrm kadın halimle illaki bakiyrlar erkekler kafasını Eyüp mi gidyrlar sanki işe yani tabiki de yanında baktığını gördüğünde o an ve eve gidince burnundan getir bin pişman et daha da kafasını kaldırabilir mi taş arar gibi yerde kafası eyik gezer
0 oy
önce (359 puan) tarafından
Ay bu Erkekler hep aynı bakıyorlar sonra dünya kadar yemin ediyorlar beddua ediyorlar bakmadım Niye bakayım ben görüyorum gözümle bakıyorsun diyorum yok diyor bakmadım diyor yani beni bana yalancı çıkartıyor Çok kez karşılaştım ama Hiçbirinde de sonuca Varamadım her defasında yeminler beddualar havada uçuşuyor bakmadım diye
0 oy
önce (71 puan) tarafından
Canım erkeklerin hemen hemen hepsi aynı benim eşimde bakıyor benimde canım sıkılıyor ama tek benim kocaya özel değil yani bir zaman lar eşimin arkadası ve hanımıyla dışarıya AVM ye gitmiştik arkadasinin hanımı okadar guzelki dillere destan yani bir ara mini etekli ahım şahım güzelliği olmayan bir bayan geçti yanımızdan hanımı cocuklariyla ilgileniyordu o esnada bende kocama bakiyim bakiyormu derken gözüm arkadasina da takıldı resmen kadının bacaklarına bakıyordu yani erkekler böyle çok güzelde olsak bakıyorlar 
0 oy
önce (2,840 puan) tarafından
Ben direk koluna yumruk vuruyorum, hayırdır nereye bakıyorsun diyorum ve laf dalaşına giriyoruz,
0 oy
önce (1,359 puan) tarafından

Amaaan baksın yaaaa... Yanında olmadığında bakıyor göz bu yani bakar. Baksın sorun yok :D

0 oy
önce (4,485 puan) tarafından

Benim eşimde bakar sonra kız şuna bi baksana üşümüyor mu ki diye sorar güleriz :D

0 oy
önce (1,122 puan) tarafından
Dikkat çeken birine ben bile bakıyorum:))) 
0 oy
önce (19,865 puan) tarafından
Anasından emdiği sütü burnundan getiririm. 
0 oy
önce (13 puan) tarafından
Erkek mileti ama gerçkten de bazıları çoğuldan çıkıyor  gerçkten  okadar açılı her yerleri   
0 oy
önce (3,517 puan) tarafından
Valla aynı versiyon bende de var emin ol 

Bakmadım diyor bi de üste çıkar 

Ben hiç bi erkeğin suçunu kabul ettiğini görmedim 

Eşimde dahil 

Ne yaparsan yap kendini üzdüğünle sinirlendiginle kaliyorsun 

Dönüp dolaşıp yine bakıyor canim

Ben bu konuda sinir küpü oldum artık anlamıyor laftan napiyim 
0 oy
önce (976 puan) tarafından
Biz kadınlar bile bakıyoruz öyle giyinen kadınlara, tabi bı eş olarak kötü hissettiniz ama dile getirip tartışma mevzusu yapmasanz daha iyi olurdu.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 672 göst.
0 oy
25 cevap 698 göst.
0 oy
28 cevap 650 göst.
7 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nazendecee (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 753 göst.
15 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,225 puan) tarafından soruldu

409,792 soru