+1 oy
443 göst.
önce Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kayın babam vefat etti kaynanam öldüğü gün oglumlarla yaşarım kafasına girmis o gün sende gelininin yanına gidersin falan mı dediler ne bu da canı öyle istiyor kafayı yemelik bazen kendime bile tahammül edemezken eşimin annesi çıktı siz olsanız tepkiniz ne olurdu ailemde bir ara kocası ölse gider ona yoldaş olur dermiş hayirdir ya benim yoldasa mi ihtiyacım var yuva yıkar böylesi insanlar kanser ederler insanı düşünmekten sikti artık bana motive teselli verir misiniz moralim sıfır yeni açtım uygulamayı bu arada pepaptan geldim burası güzelmiş 

14 Cevaplar

+12 oy
önce (2,724 puan) tarafından
Konu açıldığında, anne ben sana ara ara gelir yardimci olurum, sıkılırsan haber et gezeriz beraber de. Acik acik sizde kalırım derse de, ara ara gel tabi basimin ustunde yerin var ama simdiden soyleyim beni kotu belleme sonra, ev ustune ev olmaz anne. Benim duzenim var, ozel hayatim mahremim var, yeri geliyor oz annemle anlasamiyorum, beraber yasayamam de
önce (14 puan) tarafından
+2
Çok doğru yazmışsın
önce (7,848 puan) tarafından
+2
Çok doğru. Arkadaşım var ilk kaynanasiyla yeme içme beraber evlenmiş altı üstlü evleri. Bakmış olmayacak bu şekilde anlatmış konuşmuş ayırmış evini. Şimdi çok iyiler. Belki bunu yapmasa kötü olacaklardi
-Reklam-
+2 oy
Anannem var 80 küsur yaşında kadın eli ayağı tutsa evinde kalacak. Dedem ölene kadar kaldılarda zaten kimsede rahat edemeyiz diye. Bu kaynanalarin gelinin evi merakı ne anlamıyorum. Niye milletin huzurunu bozacan. Tabi kocası yok eşinde anladığım tek oğlu elinizi üstünden çekmeyin sık gidip gelin ama. Tamamen iki tarafın düzeninin değişmesi çok saçma.benim kaynanamda o yaşlarda eli ayağı tutuyor hayatta gelmez bize öyle bı durum olsa 
Gelinimin yanına giderim diyormuş
İstemiyorsan bı şekilde tepkini koy. İşin sonu pek iyi gözükmüyor. Sonra dahada kötü olursunuz aynı eve girince
Neden kötü olsun ki ayrılığa kadar gider bak bakalım geliyo mu
Onu diyorum işte gelirse kocanlada kötü olursun kaynanaylada. Baştan bu şekilde tepki koyarsan gelemez zaten
Aynenn canım zaten çok yüz olmadim hiç
+1 oy
önce (947 puan) tarafından
Kaynanan kaç yaşında 
50 yaşında eli ayağı tutuyor ki imza atarken kaynana bakacaksin maddedsi yazmıyor hiçbiri bir neden olamaz
önce (947 puan) tarafından
Kaç çocuğu var ki
Bir kızı var eşimin kardeşi birde eşim işte
+1 oy
önce (4,110 puan) tarafından
Hoşgeldin :) kendi düzeni varsa size gelip kalması saçma. Başka çocuğu yok mu. 
Sağol canım ben deliriyorum işte birde sinir hastasiyim deli ediyorlar beni
önce (4,110 puan) tarafından
Haklısın insan yeri geliyor eşine cocuguna tahmul edemiyor
+1 oy
önce (1,738 puan) tarafından
Dedem öldüğü ilk yaz babaanemde sırayla Bi amcama Bi bize geliyordu yapamadılar. Annemin ona sinirinden benim üstümde gargı deriz tütün dizilir onu kırdığını bilirim. Sonra vazgecti kendi evinde kaldı ondan sonra. Geçim olmuyor maalesef 
Ay yazık çok üzüldüm hakkı yok kimsenin sizle yasayam demeye bence de imalara bak beni sinir ediyor
Kız bosver üzülme çok eski geçti gitti, kaynanan da genç mis durabilir yalnız
Kalbini kirmadan ne desem acaba öyle bir beklentiye girmesin bir daha
Sen üzülme biz sık sık seni ziyarete geliriz de :)
+1 oy
önce (7,720 puan) tarafından

Evlensin 50 yaşında yazmışsın. Daha genc

Beni ilgilendirmez orası ama pasaklı birde temizlik bilmez samimi değiliz dügun zamanı bir cacıkda yapmadılar bana ne hakla benden beklentiye giriyorlar anlamıyorum yüzüne de söyleyecem bulafi
önce (7,720 puan) tarafından
Söyle bencede...
+1 oy
önce (8,717 puan) tarafından
Gelir yakınıma tasinir baska bisey yapamam kalamaz bende buyuk konusmayım giderim bu evden bazen kendime katlanamıyom ben
Yuva bozar anca
önce (8,717 puan) tarafından
Aynen öyle bi durum oldu görümceye hayır dedim diye konusmuyolar sırayla kalsın kira odenmesin ee hala napacak kayıntanın engeli maşını yicek öyle bi hayat yok o kira ödenecek bakacaklar
önce (2,518 puan) tarafından
Aynı durum bende var mesela şu an canım 3 senedir gelip kalıyordu dün karar almış yanınıza taşınayim diye , taşınsin dedim bende evinde yatar kalkar en azından:)
+1 oy
önce (779 puan) tarafından
kalıcak evi yoksa kimsesi yoksa  yanında mecbur evlatlarının yanınada duracak ne diyon sokağa mı atsın annesi ni sen olsan sende annene aynı durumu yapscan 
Postumun altında boş konuşma evi de var dayalı döşeli senden benden de sağlam benim evime bir çivi cakmadi gelin oldum niye beklentiye giriyor ki elin kızından sinirliyim zaten
önce (779 puan) tarafından
+2
beyin hücren yoksa yenilet bursakilere de sarma naşşşş
önce (62 puan) tarafından
Haklısın tabiki ev üstüne ev olmaz ama sizde çok sinirli gibisiniz bunu tatlı dille çözün bence başka çocuğu da yokmuş oğlu arada gelebilir bana göre bizde çocuk büyütüyoruz evlendi diye bizi yok mu sayacak
Canım kızı var o da kendi kaynanasindan şikayet ediyor iki gün kaldı diyor nefret ediyorum diyor ben yine severim kötü olmak istemem kaynanamla arada gleebilir bir hafta kalır tabiki
+1 oy
önce (75 puan) tarafından
BNC baştan soyle istemedini kötü sn ol boşver yoksa gelecek kalacak düzen rutin diye bişe kalmicak evinde rahat edemiceksin 

Bnmd kaynana 50 yaşında bekar v çok zor 8 ane yaşadım 
+1 oy
önce (1,515 puan) tarafından
Bunu kızım ilk doğduğunda kaynanam demişti ne yani işte eşim vefat ederse sizde kalırım bakmazmısın bana dedi bende( ilk evlendiğimiz zaman 6 ay birlik oturmuştuk) o zaman anlaşamadık bundan sonra hiç anlaşamayız eşimin erkek kardeşi var o evlenir de onun eşiyle anlaşırsan onunla kalırsın dedim geçtim kenara kimseyle aynı evde yapamam mutlaka katil olurum ben 
Oturtmayacağını biliyorum kaynım hayatta almaz annesini eve :))) nasıl yani sen bana bakmazmısın dedi kendime kızıma evime zor bakıyorum birde üstüne sen olmaz dedim ben evlatlarımı bana baksınlar diye büyüttüm dedi evlatlarını öyle büyütürken eşleri ne der diye düşünecektin bak bende evlat büyütüyorum ben bakıma muhtaçsam eğer o da gençse brni huzur evine verir arada ziyaret eder elim ayağım tutuyor kendi işimi yapıyorsam da ona niye gideyim evladımın evine mi kapak atayım dedim sustu :))))
İyi demişsin kız lafların süper
Teşekkür ederim canım ama yapacağım bişey yok maalesef çünkü anlaşamıyoruz ve bugün evet desem bakarım desem yarın evini kiraya verir gelir bana öyle bir kadın bende bunu hayatta istemem özelim diye bişey var herşeyi geçtim kızımı yetiştirme tarzıma karışırsa büyük sıkıntı çıkar o gece evlerine yollarım asla gelemem böyle şeylere ben sinir hastası bir insanım kriz geçiririm evde
Kendi kızı bana kaynanasını kotuluyor sürekli bende derim kendi kızına sor bakalım kaynanasına bir gün tahammül edebilir mi evime gelecek diye kaçtı evden kendi kızı konuşsam ortalik karışır
Onları biliyor bir de gelirim falan konuşuyor anlamıyorum valla benim kaynana daha konuşamıyor şimdi kış hiç gitmiyorum oraya onları da davet etmiyorum ki çalışıyor taşıyıcı olur sonra gecelerce ben ve kızım çekiyoruz hastalığı o yüzden yaza kadar rahatım yazın da öyle sıcak böyle sıcak diye diye gitmiyorum :))))
+1 oy
önce (452 puan) tarafından
Valla canım kimse istemez ama kadın tek başına olduğu için biraz elmahkum gıbı durumun. Eşin nasıl karşılıyor bu durumu o da önemli. Kaynanan nasıl biri ıyıyse etliye sütlüye karışmıyorsa tek başına bır evde nıye yaşasın ki? cocugun yok mu sana yardımcı olur iyi tarafından bak
0 oy
önce (2,536 puan) tarafından
Istemedigimi guzel bi dille anlatirim he esim ve kaynanam dirwetirsedw ortaligi kaldirirm ben zaten 1sene oturdm kaynnayla asla ama asla bidaha o hataya dusmem.kendi tek basina yasar esim isterse acik acik ozman annenle yasa ben yokum derim.yani neden sana guvenerek konusyorms anlamiyirm bence ara yada evine git acik acik guzel bi dille anlat birde esin ne diyor bu duruma oda cok onemli cunku
Aynen öyle yapacağım sağol aradım dedim zaten ben yapamam kızım dedi
0 oy
önce (3,445 puan) tarafından
Neden uyarı verildi onu anlamadim 

Onu geçtim hem ev üstüne ev olmaz hemde kanunen kaynananla oturmama hakkına sahipsin 

Tepkini gostereceksin 

Düzenin rahatligin ozelin hiç biseyin kalmaz 
En haklı yorum şikayet ederim ki
Aynen öyle canım edeceksin
Kimse gelipte senin huzurunu bozamaz
+1
Bunu duyduğum iyi oldu rahat uyucam bu gece seni çok öpüyorum ajajaj
Sagolasin canım:))
0 oy
önce (3,161 puan) tarafından
Her yıl kışın geliyorlar bir müddet en az 3 ay kalıyorlar şuanda bendeler ve benim kayınvalidem o kadar geçimsiz psikolojisi bozuk birisiki şuan kavgalarımız oluyor geçim olmayacak birisi maalesef. Tek öz evladı benim eşim diğerleri üvey. Kayınbaba ma birşey olsa kesin bir dille bakmayacağımı dile getirdim eşime. Yoksa gerçekten sonumuz eşim ile annesi yüzünden ayrılık olur öyle bir kadın. Köyde evleri yeni yapı var. Maaş ta kalır kalsın köyde yetmediği yerde yollarız para dedim. Geçen konu açıldı kaynanam eşim ölsün bir dk durmam gelirim dedi. Açık açık bakmak istemiyorum kavgamızda dile getirmiştim bana Allah baksın size mi muhtacım demişti. Demekki muhtaç görüyor gelmek istiyor. Ne deyim gerçekten zor. Rabb'im yardımcın olsun. Bana da yardımcı olsun 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 420 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (865 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 852 göst.
20 Haziran 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 423 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,026 göst.