+3 oy
244 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (551 puan) tarafından
Hanımlar iyi geceler gurbette olupta baba evini annesini özlemeyen ailesinin yanına gidince iki günde sıkılan var mı birtek ben miyim merak ediyorum. Eşim gelmedi ben çocuklarla geldim ama iki günde sıkıldım sanki niye böyle oluyor bilmiyorum

23 Cevaplar

0 oy
önce (610 puan) tarafından
Asla sıkılmam,  ayrılıktan zor belleme ölümü sözüne sonuna kadar katılıyorum ama elden birsey gelmiyor.
önce (551 puan) tarafından
Rabbim uzun ömürler versin ana babalarımıza
-Reklam-
0 oy
önce (362 puan) tarafından
Ben yurt disindayim 2 senede bir 1 aykik gidiyom bende henen kendi evimi kendi duzenimi özluyim 

Bebeginiz bùyudumu ayni zamanlar dogum yapmistik
Ya benim bebeğim Tam 4 aylık oldu hatta 3 gün var 4 ay olmasına ama benim Bebeğimin besin alerjisi var ben diyet yapıyorum kilo alımı çok az şu an 6 kilo 600 oldu 3 kilo 300 doğmuştu normal mi bilmiyorum Kafayı da takıyorum ama yapacak bir şeyim de yok
Bence gayet normal benim bebeğim de 10 Eylül doğumlu 4 aya girdi kilosu 7.300 sıkmayın canınızı sağlığı iyi olsun kilosu çok önemli değil alerjisi varsa biraz daha bekleyin derim ek gıda için gerçi yurt dışındasınız orada düzen nasıl bilemiyorum doktor kontrolleri filan nasıl oluyor ya da aşılar
Evet 6 aya kadar birsey vermek istemiyordum ana Boyle giderse 5 ayda baslarim doktora sorip
Suan alerji testi icin randevu bekliyirum
Balik bulgur zeytin patates harici birsey yiyemiyom herseye alerjisi var bazen cok yoruluyom
Rabbim sağlık afiyet versin inşallah bir an önce düzelir yorulmanız çok normal emziriyorsunuz ve enerjiye ihtiyacınız var canınız birşey çekiyor ama yiyemiyorsunuz çok zor Rabbim işlerinizi kolaylaştırsın
Amin insallah tesekurler
0 oy
önce (359 puan) tarafından
Aklın eşinde kalmış olmalı:)
Evet biraz öyle oldu sanırım birde hava değişiminden çocuklarda hasta oldu o yüzden de sıkıldım
0 oy
önce (670 puan) tarafından
Ben bir ay sonra sıkılmaya başlıyorum daha doğrusu evimi düzenimi özlüyorum yoksa ailem candır 
Benim ailemde iyidir bir dediğimi iki etmezler desem yeridir ama insanın kendi düzeni başka oluyor. Bu sefer çabuk özledim.
0 oy
önce (1,876 puan) tarafından

Ben asla sıkılmam bana iyi gelen kişiler onlar aklım esimdede kalır özlerim de evimi de özlerim tabi herşeyin yeri zamanı var ama asla sıkılmam burda tekim okadar özlüyorum ki anlatamam:(

Ben sanırım çocuklarla evimdeki koşturmacaya çok alışmışım şuan bu dönem çok yoğun geçmişti özlemeye bile fırsatım olmamış ailemi :)
önce (1,876 puan) tarafından
Evet bazen öyle oluyor annem arıyor saydiriyor bana milletin kızı günde kaç arıyor sen niye aramiyon nerdesin napiyon diye vala ana bende bilmiyorum ne yaptığımı diyorum birtane kızım var ama akşama kadar işlerim bitmiyor kızım durmuyor sıkılıyor bende peşinde oraya koş buraya koş uğraşıyorum öyle
0 oy
önce (17,312 puan) tarafından
Asla sıkılmam değil 2 gün 2 ay kalsam bile sıkılmam. Evet evimi de özlerim ana anne baba özlemi kadar değil tabi. 
Ben bu sefer çabuk özledim niyeyse evimi uada koşturmacam bitti bir tuhaf hissettim kendimi bilemiyorum :)
0 oy
önce (901 puan) tarafından
Yanlız değilsin. 5 çocuklu bir ailede büyüdüm. Bab annem sevgisini verdi bizi yetiştirdi hepimizi okuttu ama kendi evime alıştım artık 4 yıldır evliyim ayrı bir ilde. Aile evine gidince o kadar kaos geliyor ki bana. Tek evli benim kardeşlerim hep baba evinde hepsinin okul bitti çalışıyor. Oraya gidince başıma ağrılar giriyo sesten. Kızım çok seviyo ilgiden deliriyor:D ama beni inanılmaz yoruyo. 2 gün sonra eve gitmek istiyorum. Uzaktayken çok özlüyorum yakından 2 günde daraliyorum:D
Biz iki.kardesiz abim var ayrı yaşıyor annemlerde bir ben ve çocuklarım var rahatım ama evimi özledim
0 oy
önce (1,458 puan) tarafından
Evlenip yurtdisina taşındım 2 ayda bir gider 10 15 gün kalırım hiç sıkılmıyorum ama kendi yatağımı kendi banyomu özlüyorum. Şimdi çocuğum da oldu çocuğumla ilgileniyorlar çok rahatlıyorum aslında prenses gibi bakıyorlar bana orada ama 15 günden fazla kalamam asla evime inzivama çekilmek istiyorum. Burada çok özlüyorum esim bıraksa hep orada kalirim diyenler var ailesini özleyip eşinden bosananlar var çok şaşırıyorum 
Aynı bende öyleyim prenses gibiyim ailede herkes el üstünde tutuyor bu sefer biraz fazla darlandım
0 oy
önce (198 puan) tarafından
Yoo sıkılnak aklıma gelenz 2 tane çocuğum var kafa dinliyorum ama eşim oluncada ayrı rahatım :)) eşim görevdeyken çok kaldım eşim şimdi bırakmıyor ya alıp gelir :))) önceki kaldıklarına say diyor:))) 
0 oy
önce (1,332 puan) tarafından

Gurbette değilim ama çok az görüşüyorum ailemle. Böyle daha iyi bence. Gurbette olsam da özlemezdim hatta gurbette olmayı isterdim. Çok yıprandım baba evim bana zehir edildi annem tarafından. Uzun süredir de gitmiyorum çünkü rahat edemiyorum. Çocuklarımın ayda yılda bir gidip bir şeyler yiyip dökmesi batıyor anneme. Ortancamın çişini tam olarak öğrenememesini bahane ediyorum ve gitmiyorum. Onlar gelirlerse geliyorlar. Allah eşimden razı olsun en rahat kendi evim. <3 

0 oy
önce (2,579 puan) tarafından
Ben çok sıkılıyorum çünkü uzun süredir ayriyim 
0 oy
önce (542 puan) tarafından
Ben de gidince hemen evime dönmek istiyorum rahat edemiyorum düzenim bozuluyor
0 oy
önce (323 puan) tarafından
Bende çok uzağım  ah ah insan niye sıkılır ki ya ne güzel aile hasreti gidermek varken. Eşinde evinde mi kalıyor aklın ondan olabilir;)
0 oy
önce (1,407 puan) tarafından
Ailemi çok seviyorum ama max 1 hafta sonra evimi, eşimi, düzenimi özlüyorum.
0 oy
önce (1,582 puan) tarafından
Ben her gittiğimde hep orda kalmak istiyorum aile ve memleket özlemi bende çok başka seviyelerde ailem yanımda olsa daha ne isterim annem de babamda çok yaşlandı hastalıklar da var uzak olmak çok zor bana 
0 oy
önce (1,237 puan) tarafından
Çocuklar durmazsa hasta olursa canım sıkılıyor sadece yoksa çabuk alışıyorum eve gelince başka eve gelmiş gibi hissediyorum
0 oy
önce (19,844 puan) tarafından
Ailemi seviyorum. Ama kendi duzenimi arıyorum. Orayı da sevsem de evimi özlüyorum. 
0 oy
önce (1,012 puan) tarafından
Ailemin yanına gidince eşimi çok özlüyorum ama ailemin yanında da sıkılmıyorum . Kafam dinleniyor en başta çünkü oğlumla ilgileniyorlar. Yüküm hafifliyor . Babam bütün gün evde anneannem var teyzelerim var kuzenlerim var arkadaşlarım var Kendi evimi de elbet özlüyorum ama kendi evimde yalnızım. Ailemi senede 1 2 defa görüyorum 
0 oy
önce (13,775 puan) tarafından
Gitmiyorum. Böyle iyi 
0 oy
önce (18,170 puan) tarafından
Ben yani özlemiyorum diyemem hatta gideceğim kaç gündür gün sayıyorum ama kendi düzenimi rutinimi arayıp evimi özlüyorum onların ortamı çok huzurlu da değil benim için açıkçası 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 543 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde sweetlady (816 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 246 göst.
25 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,064 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 169 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Ayseesya (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 371 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Cicek19 (19 puan) tarafından soruldu

409,711 soru

12,316,854 cevap

38,859 kullanıcı

Kategoriler

...