+1 oy
89 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (128 puan) tarafından
Kızlar eşimin iş durumu için 2 ya da 3 haftaya Konya/Ereğli ye taşınıyoruz orada yaşayanlar var mı nasıl bir yer Ankara etimesguttan geleceğiz biraz tedirginim ya bilmediğim yer tek başıma nasıl geçecek acaba 4 yaşında oğlum var devlet anaokulu var mı biraz bahsedin rahatlayayim :( Dün iş netlesti gece uyuyamadım ne yapacağız diye düşünmekten aklıma burası geldi hemen 

3 Cevaplar

0 oy
(5,022 puan) tarafından
Normalde Konya da yaşıyorum gezmeye gittik bir ksc kere eregliye Ankara kadar gelişmiş değil onu başta soyleyim ama bir ilçeye göre baya gelişmiş alışveriş merkezi var güzel büyük çarşısı var okul konusunu bilemycem canım Konya da çok uzak değil 
(128 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bi arkadaşım konya ile eregli 2.5 saat baya uzak dedi de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğma büyüme eregliliyim.Nufus olarak çok büyük ama gelişim açısından kötü bir yer yapacak hiçbir şey yok kıytırık bir AVM var küçük bir çarşısı var hastaneden randevu almak imkansız gelen doktorda geri gider:) 
tarafından
Demi :)gelmeden korkuttuk kızı :))
(638 puan) tarafından
Hahahah napalim kız yalan mı soyleyelim :))) bir ucundan öbür ucu toplasan yarım saat hahahha :)))
(638 puan) tarafından
Ama hastane konusunda ümitsizliğe kapılmasın yine de . Milattan önce 1500 yılında yapımına başlanmış her sene tamamlanmak üzere olan özel hastanemiz de var :)
(128 puan) tarafından
Ay kızlar korkutmayın durun :)) Hastane konusunda şirket özel sağlık sigortası yaptı ailece hepimize ama özel hastane var mı bilmiyorum belki o konuda rahat ederiz :D
(638 puan) tarafından
Özel hastane şuan yok canım. Ama burdakiler genelde nigdeye gidip geliyor özel hastaneye. Bir de işte bahsettigim özel hastane inşaatımız var :))
0 oy
(638 puan) tarafından

Gel kız gel ben de Antalya'dan gelin geldim :))) senin benden daha mutlu olmaya hakkın yok canım tabiiki gel

(128 puan) tarafından
1.5 sene sonra döncez atolyeyi tasidigima değmez inşallah birisi açar da birlikte gideriz :))
(638 puan) tarafından
Hahahah inşallah:)
tarafından
Kasaba yapıyor atolyeyi
(638 puan) tarafından
Evet orayı gördüm gidicem inşallah yeni açılacaktı. Açıldı demi?
tarafından
Evet acildi

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 340 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde GamzeDerin (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mklc00 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 23 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mklc00 (35 puan) tarafından soruldu

410,023 soru

12,327,729 cevap

39,144 kullanıcı

Kategoriler

...