+1 oy
96 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (128 puan) tarafından
Kızlar eşimin iş durumu için 2 ya da 3 haftaya Konya/Ereğli ye taşınıyoruz orada yaşayanlar var mı nasıl bir yer Ankara etimesguttan geleceğiz biraz tedirginim ya bilmediğim yer tek başıma nasıl geçecek acaba 4 yaşında oğlum var devlet anaokulu var mı biraz bahsedin rahatlayayim :( Dün iş netlesti gece uyuyamadım ne yapacağız diye düşünmekten aklıma burası geldi hemen 

3 Cevaplar

0 oy
(5,104 puan) tarafından
Normalde Konya da yaşıyorum gezmeye gittik bir ksc kere eregliye Ankara kadar gelişmiş değil onu başta soyleyim ama bir ilçeye göre baya gelişmiş alışveriş merkezi var güzel büyük çarşısı var okul konusunu bilemycem canım Konya da çok uzak değil 
(128 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım bi arkadaşım konya ile eregli 2.5 saat baya uzak dedi de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Doğma büyüme eregliliyim.Nufus olarak çok büyük ama gelişim açısından kötü bir yer yapacak hiçbir şey yok kıytırık bir AVM var küçük bir çarşısı var hastaneden randevu almak imkansız gelen doktorda geri gider:) 
tarafından
Demi :)gelmeden korkuttuk kızı :))
(701 puan) tarafından
Hahahah napalim kız yalan mı soyleyelim :))) bir ucundan öbür ucu toplasan yarım saat hahahha :)))
(701 puan) tarafından
Ama hastane konusunda ümitsizliğe kapılmasın yine de . Milattan önce 1500 yılında yapımına başlanmış her sene tamamlanmak üzere olan özel hastanemiz de var :)
(128 puan) tarafından
Ay kızlar korkutmayın durun :)) Hastane konusunda şirket özel sağlık sigortası yaptı ailece hepimize ama özel hastane var mı bilmiyorum belki o konuda rahat ederiz :D
(701 puan) tarafından
Özel hastane şuan yok canım. Ama burdakiler genelde nigdeye gidip geliyor özel hastaneye. Bir de işte bahsettigim özel hastane inşaatımız var :))
0 oy
(701 puan) tarafından

Gel kız gel ben de Antalya'dan gelin geldim :))) senin benden daha mutlu olmaya hakkın yok canım tabiiki gel

tarafından
Senin. İçin daha kötü olmus
(701 puan) tarafından
Şaka biryana da güzel canım öyle Ankara gibi her imkan yok. Ama aradığını da bulursun. Çoğu il olan şehirden daha büyük ve gelişmiş bir yer. Küçük bir şehir gibi. Sosyal olanaklar pek yok. Kafe vs. Var ama böyle çocuklar için oyun alanı falan çok yok ama onun dışında köy gibi bir yer değil
(128 puan) tarafından
Ay çok güldüm hepimiz memleketimizde mutlu kalsak yaa :D Valla kendimden çok çocuğu düşünüyorum burada anaokuluna gidiyor, jimnastige gidiyor. Benim oyun atolyem var onu kapatıp geleceğim benimle hergün atölyede zaman geciriyordu benden cok oglum boşluğa düşecek:(
(701 puan) tarafından
Burda da jimnastik var canım. Hatta ben yazilicaktim kizimla. Anneler için zumba çocukları da jimnastik aynı saatte. Onun gibi jimnastik kursları var. Oyun atölyesi de var birkaç tane ama bence yetersiz ve pahalı. Ben de keşke oyun atölyesi acilsa falan diyordum gel de sen aç bari ben de getiririm kızımı bak söz :))) arkadaşlardan da aklını celerim birkaç kişinin :))
(128 puan) tarafından
1.5 sene sonra döncez atolyeyi tasidigima değmez inşallah birisi açar da birlikte gideriz :))
(701 puan) tarafından
Hahahah inşallah:)
tarafından
Kasaba yapıyor atolyeyi
(701 puan) tarafından
Evet orayı gördüm gidicem inşallah yeni açılacaktı. Açıldı demi?
tarafından
Evet acildi

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 340 göst.
7 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Fatmacelik01 (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde GamzeDerin (478 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mklc00 (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 23 göst.
10 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mklc00 (35 puan) tarafından soruldu

411,070 soru

12,373,327 cevap

42,600 kullanıcı

Kategoriler

...