+1 oy
69 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (10,625 puan) tarafından
Kızlar 2 hafta oluyo beklemediğim Bi gebelik yaşıyorum 3 gündür kahve rengi siyah lekelenmem vardı bu gün Dr kontrolünde Dr her şey yolunda dedi ama şimdi kalamam yoğunlaştı karnım ve sırtım çok ağrıyo büyük ihtimam düşük yapıyorum  çocuklarımın haberi yoktu bebekten onlara hissettirmemeye çalışıyorum bana dua edermisiniz

4 Cevaplar

0 oy
önce (191 puan) tarafından
Hakkına hayırlısı olsun canm Rabbim sağlık sıhhat versin 
önce (10,625 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
önce (901 puan) tarafından
Düşük olmayabilirde bir doktora tekrar danışman da fayda var. Benim bütün hamileliğim kanama ile geçti 32 hafta ilaç tedavisi gördüm 5 haftaliktim bilgidigin kan boşaldı düşük yapıyorum sandım pespembe bir kandı. O anda psikolojik ağrı da eşlik etti. Eşim gekdi 2 saat içinde hastanedeydik hiç bişey olmadı şükür ki. Erken mudahelede iğne vs olursun beklemeden tekrar git istersen
Benim diğer hamileliğin ara ara kanamaları olurdu ama bu başka bildiğin adetin ilk günlerindeki gibi kanama var  ağrım sancımda çok var bilmiyorum eşim gelsin acile gidicem 2 saat önce kontrolden geldim daha tahlilleri bile çıkmadı
önce (103 puan) tarafından
Piskolojik ağrı olduğunu nasıl anladiniz
önce (901 puan) tarafından
Çünkü önce kanama oldu sonra ağrı oldu normalde önce ağrı olur sonra kanama olur birde doktor şuanda beta normal deyince rahatladım tekrar ağrım olmadi ondan, strestendi yani. Siz gittiniz mi doktora bebeğiniz nasıl
0 oy
önce (4,379 puan) tarafından
Ayaklarinin altına yukselti koy uzan canim. İnşallah kötü bisey yoktur 
İnşaallah canım
0 oy
önce (133,756 puan) tarafından
kiz oyle olurmu acile git hemen
Eşim aradı karşıda gelince gidicem canım
önce (133,756 puan) tarafından
yaz bana mutlaka