+3 oy
711 göst.
önce Diğer kategorisinde (498 puan) tarafından
Kizlar fenomenleri takip ediyor musunuz ne düşünüyorsunuz 

Bana aşırı yalan geliyor hayatlarını şova dondurmusler ve gercek hayatlari yansittiklarini düşünmüyorum. 

Çayı böyle demledim, yumurtayi boyle kirmayi denediniz mi, çocuğuma yürümeyi nasıl öğrettim, evimi supurdum nasıl olmuş gibi sacma sapan butun mahremiyeti gozler önüne serip aile ev hatta yatak odalarina kadar paylasmalarini cok yanlis buluyorum. 

Ayrica parayla reklamini yaptıkları ürünler de hic gercekci gelmiyor. 

Siz ne düşünüyorsunuz samimi bulduğunuz fenomenler var mı 

27 Cevaplar

+7 oy
önce (3,277 puan) tarafından
Canim yatak odalarını paylaşmakta ne varki, orda gördüğümüz sadece yatak örtüsü, perde, halı.. burda eşiyle cinsellik adı altında sorun olarak görüp ayrıntı vererek anlatanlara mahrem yahu demediğiniz gibi o kısım da gayet normal, ha lüks yaşamlar konusunda haklısın gençliğe yönelik yapılan bi oyun. Kerimcan durmazın kadın gibi kendini gösterip gençleri etkiledikten ve kendini herkese kabul ettirdikten sonra hepsi senaryo demesi gibi bak gençler de kerimcanları normal kabul etti. Böyle böyle benliğimizi kaybediyoruz, yatak odası mahremken şimdi cinsellik diye konu açıp eşinin özelini anlatanları da normal kabul ettik oyle yani hepsi normal şeyler 
önce (498 puan) tarafından
+1
Maalesef hangi platformda olursa olsun mahremiyetin serilmesi bana cok yanlis geliyor evet ve çocuklarımız hatta yetiskinlerde oyle kendilerini yetersiz görüyor, benzemeye çalışıyor, tek dogru kabul ediyor o kadar bozuldu ki toplumumuz
önce (2,488 puan) tarafından
Yatak odası da paylasilmamali
önce (834 puan) tarafından
Ozel hayat her zaman ozel olarak kalmali ama internet insanlari arsizlastiriyor bu bir gercek
-Reklam-
+6 oy
önce (102 puan) tarafından
Hayır o gorgusuzlere para yediremem
+4 oy
önce (521 puan) tarafından
Samımı bulduğum veya takıp ettığım yok.Çoğu reklam yaptığı ürünü kullanmıyor sadece para için yapıyorlar 
+1
Hemde ne paralar. Bazen haklarinda cikan haberlere denk geliyorum eger bu rakamlar gerçekse gerçekten cok korkunç kazançlar
+4 oy
önce (920 puan) tarafından
Özlem tayyar öz çifti bizim köylü bayramlarda bir kaç kere denk geldim çay bahçesinde o İnstagramda çocukları ile hep kendi ilgilenen kadın profili tamamen yapan etrafında 3 4 tane bakıcı yardımcı var dört dönüyorlar kendi de telefon elinde ha bire stry çekiyordu
+1
2 3 tane 25 yaşlarında kız vardı 1 tane de başı örtük yabancı bir abla vardı gözleri çekik gibi bide çok mantıksız 4 çocukla kocaman ev nasıl temiz 1 kişi yapabilir mi onu güya kendi yapuyo ya işlerini de valla ufacık evi toplyamıyom ben 3 çocukla
önce (7,893 puan) tarafından
+1
Tabiki birsuru bakıcısı vardır.  Aman bizene. Ben memenunum kendi hayatımdan. Ozenmiyorum onlari
+1
Yüzde 90 gösteriş zaten hayatının başkalarına göstermek için yaşıyo hep
önce tarafından
Yalan söyleyen itici biri ya cidden, aynen koca evi kendi başına nasıl öyle temiz tutcan 4 çocukla ve bir de sürekli geziyorlar
önce (132 puan) tarafından
Kulpsuzkupa: Ablacım Hiç denk geldiniz mi bilmiyorum Ama Kadın gerçekten çok gösterişli Herşey yalan dolan Bu kadın neden tutuklanmiyo bilmiyorum ama Eğer doğum yapmadiysa sahtekarsa bütün Türkiye'ye gösterilse yalan söylediyse Acilen bu kadın tutuklanmali hem tedavi etmeli Gerçekten Bu arada eşi hem kendisi sağlıkçılarsa niye herkese soru soruyorlar ki Yani o kadar da okuyamamışlar bunlar ya Resmen İnsanı kandırıyorlar da dalga geçiyorlar gerçekten kusura bakma Çok uzun yazdım ama sinirimden yazdım benim kızdığım şey Hamile diyip de milleti kandırmak ve Şakayla olmaz yani ?
+4 oy
önce (2,371 puan) tarafından
Suanlik Büşra meyrili takip ediyorum bi kaç kişi daha takip ediyorum ama onlarda bana yardımcı oldukları için destek amaçlı takip ediyorum fenomende değiller biri eczacı biri pastacı :D busrayida giyimi fln hoşuma gidiyor zevkli bi kiz paylaştığı ürünler için takip ediyorum sjsjs bi ara doktor diye güvendim özlem öze şurubu aldım belki işe yarar kızım zayıf iştahsız diye ürün geldi açık geldi iade ettim kullanmak nasip olmadı dahada almadım nr oldukları ortaya çıkınca 
+2
Ozellikle cocuklar için cok tehlikeli Allah korusun. Kendi çocuklarına bakmaya vakitleri yok paylasim yapmaktan. Bi urun alip kullanmak banada cok tehlikeli geliyor
+2
Şükür ki kullanmak nasip olmadı ne bilem çocukları yiyip duruyor kilolular onlara kandım akrabalarimda tavsiye edince deneyeyim dedim ama Rabbım nasip etmedi 2 tane almıştım biri açılmış gibiydi öyle olunca gönderdim direk paramı aldım
+4 oy
önce (133,756 puan) tarafından
hic oyle fenomen falan takjp etmedim bilmiyomda takupde edemem gerilirim oyle☺️
+2
Kesfet saolsun zaten takip etmiş kadar oluyoruz :)
+4 oy
önce (631 puan) tarafından

Güvendiğim tek fenomen ; MENEMEN:D

+2
Hahaha bu yorum beni acıktırır :D
+4 oy
önce (3,117 puan) tarafından
Takip edecek bi hesabım yok çok mutluyum:) 
+2
Bizde iste bakip öğreniyoruz saolsunlar bugune kadar yanlis yasamisiz hep. Evi supurmeyi falan ogreniyoruz hahaahah
önce (3,117 puan) tarafından
+3
Naparsın işte onlarda makarna haşlayıp süzmese nerden bilecekti insanlar makarna nasıl süzülür . YouTube da denk geliyor bazen mutfakları eşyaları bile aynı .ha bide kocam da kocamcılar var . Kocamla kahve keyfisi die ddurum yapoyorlar deli oluyorum banane senin kocanla baş başa geçirdiğin saat.
+1
Kocalarin yuzundede bi bezmişlik bıkkınlık hep ayni ifade. Evet tum esyalar ayni esyalari da yanlis almisiz muhtemelen kocalari da yanlis sectik :d
+4 oy
önce (18,181 puan) tarafından
Kanaat önderi olmadıklarına göre onlardan tavsiye alacak değiliz takip etmiyorum bir iki moda giyim üzerine bir kaç tane de yemek tarifi takibim var 
+1
Bende farkli tarifleri seviyorum ama isi abartip ocagimi nasil sildim tezgahimi nasıl temizledim gibi tuhaf paylasimlar cok komik
önce (18,181 puan) tarafından
+1
Geçen burda da vardı bir arkadaş ona da söyledim izlediğim şeyin bana bir şey katması lazım pratik öneriler gibi boş boşuna milletin evini temizlenmesini izleyince benimki temizlenmeyecek sonuçta
+3 oy
önce (804 puan) tarafından

• <3Hiç birine inanmıyorum hepsinin hayatı yalan arkada hepsi ağlıyor emin ol. Tek güvendiğim fenomen<3 ANTIFENOMEN <3
+2
Ben o çocuklara üzülüyorum sirf para kazanmak için çocuklarını surekli kamerayla kovalayip tuhaf şeyler yaptiranlar, yalan soyletenler o çocuklar nasil normal hayat yasayacak bilmiyorum
önce (804 puan) tarafından
Ayyy evet ya çocuklar en masumu onlar bunların kuklası olmuş beyinleri artık robot haline gelmiş. Allah yardımcıları olsun o çocukların gerçekten
+3 oy
önce (4,181 puan) tarafından
Ben bir magazin kuşunu ve antifenomini takip ediyorum, evet hayatları yalan hepsinin kocası evde ama altlarin arabalari var vilalarda oturuyorlar, önerdikleri ürünleri almadım zayıflama çayı kullanmazlar ama kullanmış gibi tanıtıyorlar çok insanın vebalini alıyorlar. 
Bende bir başka hesapta gordum, o hesapta sallıyor kuşa fenomdaily diye
Evet kiskaniyorlar :))
O baştan beri dedi dilanla iyi anlaşırız ama masak beni aşar dedi eğer masaklik iş varsa ben yokum dedi dilana bile dedi masaklik ne yapmışsın dedi dilan kendini anlatmaya çalıştı gene yok dedi masak var işin içinden masak raporu çıkınca anladı dilanlarin masaklik birsey olmadigini sonra barıştı yani bunda kötü birsey görmedim ben böyle döneklik olmaz kadın her sözünün arkasında duruyor
önce (203 puan) tarafından
Valla bana geçmedi o :))aman  naparsa yapsın çıktım hepsini takipten
Herkesin kendi karari:))
+2 oy
önce (879 puan) tarafından
Ben reklamdan ürün aldığım zamanlar oldu memnunda kaldım ama mesela örnek veriyorum pijama takımı 350 TL diyorlar , başka yerden bakıyorsun aynısı 250 TL 

Bu hatayada düşmemek gerek. 
Evet bisey alirken bencede arastirmak lazim iyice
+2 oy
önce (281 puan) tarafından
Hiç birini takip etmiyorum 
+2 oy
önce (2,569 puan) tarafından
Hic bir fenimeni tanimiyorm helede tiktoktan unlu oldm sananlari.yani hayatlari beni ilgilendrmiyor ve gereksz bence takip etmek.tv bile izlemiyorm cunku diziler bile bozulmus.magaramda yasiyorm yanj
En guzeli en sağlıklısı. Psikoloji bozuyor aile hayatini bozuyor
+2 oy
önce (2,857 puan) tarafından
Zenginlikleri gerçek olabilir ama mutlulukları değildir. Düşünsenize her hareketinizi çektiğiniz bir kamera var asla doğal olamazsın her şey sahte kabus gibi bir hayat yani 
Aynen oyle yasayamiyor ki kameraya cekmekten o ani yasayamiyorlar
+2 oy
önce (880 puan) tarafından
Hiçbirini takip etmiyorum hiçbirinin hayatı da beni etkilemiyor hiçbiri de inandırıcı gelmiyor karşıma çıktıklarında da tiksiniyorum
+2 oy
önce (5,414 puan) tarafından
Ben bir kubrayi seviyorum o tarz icerikler paylasmiyor hic icten geliyor bana bazilarinin evi dort dortluk oluyor kac cocugu oluyor tertemiz falan ultra lux yasayanlarda var illaki yardimcisi bakicisi vardir 
Aynen öyle ben tek cocukla yetisemiyorum bide video mideo cekicem he mümkün degil
+2 oy
önce (3,519 puan) tarafından
Valla onlari anlamıyorum

Özel denen mahrem denen bisey kalmamis 

Nedense hiç fakir yok aralarinda 

Bazıları şebeklik yapıyor resmen 

Bi de şimdi cocuklariyla anneleri çıkıyor 

Markete goturuyorlar cocuklarini saçma sapan video cekiyorlar 

Ne kadar bakmasakta çıkıyor 
Evet bende takip etmiyorum ama kesfet saolsun hepsinden haberim var :D
+2 oy
önce (203 puan) tarafından
Hiç birini takip etmemem :)))
+2 oy
önce (10,061 puan) tarafından
Hayır doğurmak için birbiriyle yarışan açlari takip etmiyorum. Ve kendilerini birşey sanmlari atışmaları çok aptalcaa sanki topluma ne faydaları var. Kendine saygısı olan insanlar onları takip edip zengin etmez

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 238 göst.
21 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 372 göst.
30 Kasım 2020 Diğer kategorisinde İmren bebeğin annesi (1,834 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 460 göst.
0 oy
3 cevap 189 göst.
15 Aralık 2024 Diğer kategorisinde PEFEKEGE (132 puan) tarafından soruldu

409,793 soru

12,320,024 cevap

38,935 kullanıcı

Kategoriler

...