0 oy
161 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (4 puan) tarafından
Mutfakta s*gara iciliyor duvar rengi cok sarı oluyor yoruldum temizlemekten birde perdelerim. Sizce duvar rengu ve perde rengi ne olmalı 

10 Cevaplar

+2 oy
önce (277 puan) tarafından
Kimsenin mutfakta içmesine izin vermiyorum misafir dahi olsa balkonda içecek çünkü benim babamda eşimde içmez lanet pis kokuyor ayrıca bana zarar o yüzden direk balkona yolluyorum
önce (51,542 puan) tarafından
+1
aynen bizde oyle daha bir kez evin icinde icilmedi
-Reklam-
0 oy
önce (2,240 puan) tarafından
E niye balkonda içmiyorsunuz. Kıyamet de kopsa içerde içirtmem içmem de
önce (2,852 puan) tarafından
Apartman içinde içmek nedir bazen bizim de apartmanda koku oluyor küfrediyorum ben şahsen bu nasıl bir bencillik diye
Bizden başka kimse olmadığı için sıkıntı yok:)) sadece ilk kat dolu onunda çalıştığı saatleri biliyoruz o yüzden camlar da açık koku olmuyor
Yani ben sigara kullanıyorum ona rağmen apartmandaki kokudan rahatsız oluyorum  aranızda 5 6 kat varsa gitmez koku belki de onu bilemiyorum
4. Katta oturuyorum duvarlar kalın değil diye adam evdeyken hafta sonu supruge vs açmam o evdeyken de tabiki apartmanda içmem ama yokken gelmesine 2 saat kala bırakıyoruz zaten eşimle aynı saatte geliyor her gelişinde soruyorum sigara kokuyor mu diye yani ha kendi evim ha apartman aynıdır. Camın önünde içerim zaten oda ayda yılda bir evde biri olursa kızımın yanında biri olursa yani sürekli olan bişey değil.
Anladım canım en azından düşünceli davraniyormussunuz
0 oy
önce (3,265 puan) tarafından
Gri renk olabilir. Açık gri yap zaten kir rengi gibi hemde güzel duruyor gri. Ama mutfakta nasıl durduğunu görmedim hiç odalarda güzel 
0 oy
önce (487 puan) tarafından
Kesinlikle gri. Kir götürür fazla belli olmaz duvar acik gri perdede acikli koyulu gri
0 oy
Sigara sarımsı renk bıraktığı için ona uygun bir şeyler bakman lazım sanki
0 oy
önce (71 puan) tarafından
Güz gülü yaptırmıştım sigara dumanını çok güzel kamufle etti perdem de açık kahverengi sık yıkamak zorunda kalmıyorum
önce (4 puan) tarafından
Güzel bir renk bende boyle birsey dusunmustum tesekkur ederim fikriniz icin
önce (71 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
önce (5,848 puan) tarafından
Bnde içerim eşimde ama biz balkonda içeriz ne yaparsan yap  perdeler sararır ya 
0 oy
önce (13,679 puan) tarafından
O kadar cok iciliyorsa ben izin vermezdim. Çünkü koku siniyor eve. 
0 oy
önce (788 puan) tarafından
Şarap beji rengi bizimki çok güzel kaldırıyor 
0 oy
önce (51,542 puan) tarafından
gri olabilir duvarlar açık tül de krem rengi 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 72 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Defneee (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.